icon

Kde kúpim hrubé tehotenské legíny s kožušinou?

arianna25
Včera o 10:55

Prosím odporučte kde kúpiť hrubé hrubizné tehotenské legíny. S teplou kožušinou vnútri. Ďakujem pekný deň

anonym_580cc5
Včera o 11:15

Ja som bola spokojna s lelosi siberosi, nemaju sice kozusinu vo vnutri, ale su teple a nosim ich aj teraz po porode s predporodnou vahou, pekne sa prisposobili aj vtedy, aj teraz.

saxana000
Včera o 11:20

Lelosi jednoznacne natiahnes aj den pred porodom aj o rok neskor.

mullerova46
Včera o 11:22

@arianna25 https://przyszla-mama.pl/17-legginsy-ciazowe ja som sa nejak dostala v minulom tehotenstve k týmto legínam z Poľska a nosím ich teraz v -7 a je mi teplo 🙂 pozri či ich nenájdeš na vinted sú fakt teplé a nepadajú

dixitka
Včera o 11:50

@arianna25 ja som si tiež tento mesiac kúpila Lelosi Siberosi, sú super teplé a netlačia. Som v 22. týždni, takže brucho ešte do konca zimy porastie, ale mám tam ešte hádam dosť rezervu. Zobrala som o číslo väčšie, než mi vychádzalo podľa ich veľkostnej tabuľky. No určite sa budú dať nosiť aj mimo tehotenstva.

bolarazjedna
Včera o 12:48

https://lococo.sk/uvodna-stranka/802-damske-ter...

Skus túto stránku, ja som od nich kupovala nie tieto, ale tiež zimné tehotenské leginy, ale bez kožušiny a sú úplne super, teplé, celú zimu som ich nosila. Bola som veľmi pokoj a s materiálom aj kvalitou.

arianna25
autor
Včera o 14:36

Ďakujem pekne za odpovede. Mám len také troje jemne zateplené podobne ako teplakovina a zima mi je v tom. Idem pozrieť z tých čo ste mi tu odporučili lebo fakt už len po pár minútach som premrznuta pri týchto minusoch teraz.

anonym_b7a7c1
Včera o 16:24
@arianna25

Ďakujem pekne za odpovede. Mám len také troje jemne zateplené podobne ako teplakovina a zima mi je v tom. Idem pozrieť z tých čo ste mi tu odporučili lebo fakt už len po pár minútach som premrznuta pri týchto minusoch teraz.

@arianna25 ja som kupila u cinanna, s barancinkou vo vnutri, zvonka krasne cierne, kupila som vacsie, na bruchu sa dostatocne natiahli, nemaju pevny pas, a na nohach su akurat. 4,50 stali, ale teda TOPka