icon

Kde kúpim nočnú košeľu na pôrod so zapínaním?

snowwhite81
26. feb 2015

Ahojte, kde ste kupovali nocnu koselu do porodnice so zapinanim vpredu? dakujem

teplakova
26. feb 2015

@snowwhite81 Tesco 🙂

natalushka
26. feb 2015

Hej tesco..ale taku tu klasicku,na dojcenie,s rozopinanim po boku predavaju aj tuto v Profi,nove pekne kosele..a musim povedat,ze po porode som ich naplno vyuzivala..aj cez den som v nich behala po dome🙂

monciky
26. feb 2015

@snowwhite81
ak mozem odporucit, neriesila som koselu na zapinanie v strede s 3 gombikmi, ale kupila som si tie pekne kosele, co maju na bokoch gombiky...., mali aj take pyzamo s nohavicami...., a vsetko nosim aj teraz doma, aj ked uz nekojim, lebo je to pekne, dobre to vyzera, aj sa to dobre nosi, no aj pre mnazela je to prakticke🙂

snowwhite81
autor
26. feb 2015

dakujem za rady, ja nocne kosele vobec nenosim, tak som ani netusila, ze su aj na zapinanie zboku 🙂

monciky
26. feb 2015

@snowwhite81
inak ak chces len na porod, tak to si fakt kup nejaku obycajnu, ak doma kosele nenosis, ja som prve dva dni v porodnici bola aj tak v erarnych, az potom som s aprezliekla do vlastnych....

natalushka
26. feb 2015

@snowwhite81 aha,tak to si mala hned povedat🙂 ale ja tiez nenosim kosele..ale nosila som ju..maly je augustovy,tak to bolo ok,ked cosi,dala som si k nej normalne pyzamove gate..a cez den teplaky🙂 je to neskutocne praktickenemusis nic vyhrnat stale..mne ve vecne zima na krize ked kojim,tricko vykasane az na krku..fakt su prakticke tie kosele..a myslim,ze sa daju normalne aj pyzama take zohnat..ja teraz spavam v klasickom,na gombiky v strede..ale aj tak to musim celel rozopinat,je mi chladno..☹ ale ako baby pisu..ak to chces len na porod,tak tam ti aj fak daju erarnu koselu,aj na prvych par dni a potom uz si daj co je tebe najlepsie..

siska53
26. feb 2015

@snowwhite81 v Slovenke. Prvykrat som sla na sekciu vyobliekana v nej. Hned ma vyzliekli a dali erarnu. A boli to aj lepsie,tie moje som si usetrila ciste na doma. A tam neprekazalo,ked som.ich erarne zakrvavila.
Mala sim.na zapinanie vpredu,ale aj dve (jednu s kratkym rukavom len s otvormi na dojcenie - tie mne vyhovovali viac,ale kazdemu vyhovuje nieco ine).

lajlilinka
26. feb 2015

@snowwhite81 Ja som kupovala v obchode s oblečením pre detičky a mamičky... Nočná košela na gombíky, ale s tým, že je to zapínanie na každý prsník zvlášť...

zdena12345
26. feb 2015

@snowwhite81 nam davali kosele v nemocnici a doma klasika pyzamo- zdvihnut vrch a jelo sa

katarinamarkova
26. feb 2015

@snowwhite81 nikde, prislo mi to uplne zbytocne a neprakticke, nosila som svoje bezne oblecenie, bezne pyzamo

atikustek
26. feb 2015

ja som si kupila obycajnu v Tesco so zapinanim na predu, stale som to mala rozopnute a ked bolo treba vytiahla som prsko na kojenie. Zdalo sa mi to praktickejsie ako tie kosele na kojenie kde bolo treba rozopinat vzdy pri kojeni niekolko gombikov. A v lidli som si kupila pyzamo kde vrchne tricko bolo tiez na gombiky a to som nosila v zime 🙂

gapre
26. feb 2015

Ja som mala snad 4 take na zapinanie po bokoch,vobec som ju neviuzila,pretoze ked som v noci kojila tak ma zatazovalo rozopinat a zapinat gombiky,najlepsia bola na predu 3 gombiky a mala som ich rozopate stale,vzdy pripravena 😀

snowwhite81
autor
26. feb 2015

ja tu nocnu koselu nechcem na doma na kojenie.......ale na zozname do porodnice pisu, ze 2 nocne kosele so zapinanim.......to moze byt aj so zapinanim iba zvrchu? doma budem uz v tom, co mi je pohodlne, nocne kosele popravde neznasam 😀 a ani jednu nevlastnim. Pripadne mozem byt po porode v tristvrtovych nohaviciach a tricku (tricko na kojenie) ?

ivkadracova
26. feb 2015

@snowwhite81 ja som bola v tejto, aj pocas celeho porodu, a dodnes ju pouzivam, je to pecka aj na kojenie: http://www.amazon.de/Italian-Fashion-Umstandskl...

gapre
26. feb 2015

no v nemocnici len nejaku staru,kludne aj obyc dlhe tricko s velkym vystrihom,ale take aby ti nevilezal zadok,ked som rodila na antolskej,neboli radi ked som mala nohavicky 😀

ivkadracova
26. feb 2015

a celorozopinaciu som mala takuto, dalsia uplna pecka, ktora aj vyzera dobre v porodnici 🙂 http://www.danaeshop.sk/damske-nocne-kosele-kra... treba kupit o cislo vacsie ako nomalne nosis
@snowwhite81

snowwhite81
autor
26. feb 2015

dakujem, maju len XL a 2XL 🙂 popozeram na stranke, skusim aj tesco, ako radili vyssie,

ivkadracova
26. feb 2015

@snowwhite81 hej to som si teraz vsimla ze iba tie dve velkosti maju.. inac nosila som M, a v tehotenstve na konci L .. a objednala som XL a doteraz ju takto nosim, na ramenach nie je siroka ako bezne XLka, preto dobre sedi, a snurkami sa da stiahnut v pase. Na to brucho bolo XL super. .. a tato znacka sa mi zda ma viac takychto dobrych veci a dostupne u nas, skus sa aj tam pohrabat, mne sa v tescu ani nikde inde nic nepacilo

snowwhite81
autor
26. feb 2015

dakujem, pozriem, ja potrebujem S, max M, tak nechcem urcite XL, lebo co s tym potom.

ivetoy
26. feb 2015

cinaku

mdsk
26. feb 2015

aj v tescu

ukulela
26. feb 2015

@snowwhite81 na porodnej sale som mala taku staru nocnu koselu ako po babicke 🙂 zapinaciu od vrchu po spodok. po porode som mala origi koselu na kojenie - s tymi zapinaniami nad prsiami zboku. zda sa mi to lepsie ako cez stred - lahsoe sa mi"vyhupol" prsnikvon ... ak taku budes kupovat, tak ale radsej cvoky ako gombicky cez dierky ...
nohavice by som velmi nenosila, ani pyzamove. ranu je lepsie vetrat, a potom zihynat sa na wcku, vytahovat ich hore-dole - mala som problem sadnut si 🙂 nie to este bojovat snohavicami. staci nocna kosela alebo dlhe tricko aspon do pol stehien, ci nad kolena. baba somnouna izbe tak mala.

zplus1
22. apr 2015

Vám dali v pôrodnici nočnú košeľu? 😲 lebo mne nič také nedali ani prvý ani druhý krát...
@snowwhite81 kuk sem - http://premamu.sk/20-kosielky-na-dojcenie

siska53
23. apr 2015

@zplus1 V Ruzinovskej davali...

egiginka
23. apr 2015

🙂))). Koselove stresy🙂... ja som dostala od mojej baby a ona kupila u cinana 🙂)) syacilo mat xxl v pred gombiky, ale pri vacsej koseli ani gombiky netreba rozopytat🙂 mozno tak prvy🙂, cena asi 5 E 🙂

niobiysk
24. apr 2015

Ked len na porod, take celorozopinacie som zohnala u cinanov. Najradsej vsak nosim toto - http://www.detska-vybavicka.sk/tehotenske-pyzam... - netreba nic rozopinat a pohodlne sa v tom koji.

benovamiriam
24. apr 2015

V Slovenke

niobiysk
8. mar 2017

Tiez mi pridu najpraktickejsie nocne kosele Johanka od firmy Jozanek, najnovsie chcem vyskusat aj toto http://nika-intima.sk/?13,tehotensk%E1-no%E8n%E...

ivetoy
12. mar 2017

v cinaku...

lenush86
2. sep 2017

ja som sa dlho nahladala, obehala snad vsetky obchody v meste. nakoniec sa mi podarilo najst na bazosi - https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/76758129/Cel...