icon

Kde nájsť špecializovaný obchod s tehotenským oblečením?

sasha2310
2. apr 2025

Ahojte žienky, chcela som sa vás opýtať či viete o dajakom kamennom obchode kde predávajú priamo a iba rôzne tehotenské oblečenie(najlepšie okres NR TT, BA) , viete, nič pre bábätká iba čisto pre ženu. Podľa mňa je krajšie keď oblečenie sadne priamo na tehotnú ako to mat bud obtiahnute alebo moc veľké ze v tom vyzerám ako vreco. Podľa mňa je na nezaplatenie sa v tomto období cítiť pohodlne a krásne. Som zvláštna alebo aj vy by ste pristáli na taký obchodík?

kiki68
2. apr 2025

@sasha2310 v prvom tehu som takto kupila veci, zial ten obchod vo Viedni zrusili, neprezil COVID obdobie

babushkaem
2. apr 2025

Ja som tiez hľadala ale márne, v niektorých hm maju po jednom kuse, v jednej veľkosti, co im ostalo, ale vraj sa to vobec nepredava, tak to nechali iba na e-shope. A bola som skoro všetky taketo obchody s oblečením v nákupných centrách.

michaelam2
2. apr 2025

@sasha2310 v BA brendon…sice tam maju aj vsetko pre babatka ale naozaj aj pekne tehotenske oblecenie

miskakyblik
2. apr 2025

Brendon predajna maju tam vela veci pre tehotne ale teda je to obchod pre maminy a deti takze cisto tehotensky nieje...

nika23t
2. apr 2025

@sasha2310 ja som si pocas prvého tehotenstva objednala kopu tehotenského oblečenia, v ktorom som sa ani zďaleka necítila krásne. Pripadala som si ako slon, a to som rodila pri váhe 62 kg. Pri ďalšom tehotenstve som si vystacila s tehu legínami, dvoje saty a asi dve košele. Pre mňa zbytočne a predražené. Ale rozumiem ženám, ktorým sa to páči a užívajú si nosenie takého oblečenia. No a objednávala som z netu, neviem, či by sa taky obchod reálne uživil, že len tehotenské oblečenie.

evcagabi
2. apr 2025

Cely cas som nosila svoje klasicke oblecenie a to mam velkost s/m 🤷‍♀️ kupila som jedine 2x dlhe tehotenske leginy a 2x cyklisticke

really8
2. apr 2025

@sasha2310 taky obchodik mne pride absolutne zbytocny. Za obe tehotenstva som si kupila presne 4 kusy tehotenskych nohavic/teplakov. Inak som vynosila vsetko veci co som mala doma. Osobne mi pride uplne na hlavu kupovat si kvoli 4 mesiacom xy tehotenskych outfitov. Stale si ale mozes objednat napr na about you niekolko veci a zvysok vratit ked sa v tom nebudes citit pohodlne

a_alexandra_a
2. apr 2025

Ja stále nosím svoje oblečenie, jedine som si kúpila dvoje tehotenské rifle, lebo svoje klasické nezapnem cez brucho, inak nič. To tehotenské oblečenie je väčšinou otrasné a teda hlavne sa mi zdá aj dosť predražené. Legíny ja inde ako na šport a na doma nenosím, takže v tom neexistuje ísť do práce, väčšinou nosím šaty, v nich sa cítim teraz najpríjemnejšie, mám rôzne úpletové aj elegantnejšie. Aktuálne nosím stále veľkosť ako pred tehotenstvom (som v 20.týždni) a potom neskôr si dokúpim len zopár kúskov vo väčšej veľkosti.

lucia23529
13. apr 2025

Ja som vždy zavolala do H&M kde som mala v pláne ísť či majú aj veci pre tehotné. Niekde mali niekde nie. Tam kde mali som si vybrala 🙂 takisto som objednavala zo Zalanda. Pár dobrých veci mávajú aj v Lidli. Inak som nosila trička mužove 😀 alebo ešte z bonprixu košele a tak