Kde nájsť špecializovaný obchod s tehotenským oblečením?
Ahojte žienky, chcela som sa vás opýtať či viete o dajakom kamennom obchode kde predávajú priamo a iba rôzne tehotenské oblečenie(najlepšie okres NR TT, BA) , viete, nič pre bábätká iba čisto pre ženu. Podľa mňa je krajšie keď oblečenie sadne priamo na tehotnú ako to mat bud obtiahnute alebo moc veľké ze v tom vyzerám ako vreco. Podľa mňa je na nezaplatenie sa v tomto období cítiť pohodlne a krásne. Som zvláštna alebo aj vy by ste pristáli na taký obchodík?
Ja som tiez hľadala ale márne, v niektorých hm maju po jednom kuse, v jednej veľkosti, co im ostalo, ale vraj sa to vobec nepredava, tak to nechali iba na e-shope. A bola som skoro všetky taketo obchody s oblečením v nákupných centrách.
@sasha2310 v BA brendon…sice tam maju aj vsetko pre babatka ale naozaj aj pekne tehotenske oblecenie
Brendon predajna maju tam vela veci pre tehotne ale teda je to obchod pre maminy a deti takze cisto tehotensky nieje...
@sasha2310 ja som si pocas prvého tehotenstva objednala kopu tehotenského oblečenia, v ktorom som sa ani zďaleka necítila krásne. Pripadala som si ako slon, a to som rodila pri váhe 62 kg. Pri ďalšom tehotenstve som si vystacila s tehu legínami, dvoje saty a asi dve košele. Pre mňa zbytočne a predražené. Ale rozumiem ženám, ktorým sa to páči a užívajú si nosenie takého oblečenia. No a objednávala som z netu, neviem, či by sa taky obchod reálne uživil, že len tehotenské oblečenie.
Cely cas som nosila svoje klasicke oblecenie a to mam velkost s/m 🤷♀️ kupila som jedine 2x dlhe tehotenske leginy a 2x cyklisticke
@sasha2310 taky obchodik mne pride absolutne zbytocny. Za obe tehotenstva som si kupila presne 4 kusy tehotenskych nohavic/teplakov. Inak som vynosila vsetko veci co som mala doma. Osobne mi pride uplne na hlavu kupovat si kvoli 4 mesiacom xy tehotenskych outfitov. Stale si ale mozes objednat napr na about you niekolko veci a zvysok vratit ked sa v tom nebudes citit pohodlne
Ja stále nosím svoje oblečenie, jedine som si kúpila dvoje tehotenské rifle, lebo svoje klasické nezapnem cez brucho, inak nič. To tehotenské oblečenie je väčšinou otrasné a teda hlavne sa mi zdá aj dosť predražené. Legíny ja inde ako na šport a na doma nenosím, takže v tom neexistuje ísť do práce, väčšinou nosím šaty, v nich sa cítim teraz najpríjemnejšie, mám rôzne úpletové aj elegantnejšie. Aktuálne nosím stále veľkosť ako pred tehotenstvom (som v 20.týždni) a potom neskôr si dokúpim len zopár kúskov vo väčšej veľkosti.
Ja som vždy zavolala do H&M kde som mala v pláne ísť či majú aj veci pre tehotné. Niekde mali niekde nie. Tam kde mali som si vybrala 🙂 takisto som objednavala zo Zalanda. Pár dobrých veci mávajú aj v Lidli. Inak som nosila trička mužove 😀 alebo ešte z bonprixu košele a tak

@sasha2310 v prvom tehu som takto kupila veci, zial ten obchod vo Viedni zrusili, neprezil COVID obdobie