Kde nakupujete tehotenské oblečenie mimo e-shopov?
Mamičky a budúce mamičky kde nakupujete tehotenské oblečenie okrem e-shopov? Mám pocit že všade sú samé obchody s detským tovarom, ale na nás sa akosi zabúda. Alebo sa mýlim?
Mala som pár kúskov z Lidl. Bola som s nimi veľmi spokojná.
@anonym_autor mala som oblecenie z lidl, h&m
@anonym_autor mala som oblecenie z lidl, h&m
@anonym_fad68f ale to tiež len na eshope či?
Okrem e-shopov v sinsay väčšie číslo napr blúzku svetrík xxl, v činaku som natrafila na tehotenské legíny, Pepco, KiK väčšie číslo.
@esther100 Lidl majú aj v obchode normal,len treba sledovať leták,že kedy. Na eshope stále. hM neviem, odtiaľ som nemala
@esther100 Lidl majú aj v obchode normal,len treba sledovať leták,že kedy. Na eshope stále. hM neviem, odtiaľ som nemala
@anonym_b6e96a akurát keď som ja potrebovala tak Lidl nemal na predajni.mala aspoň jedny rifle z HM,potom zrušili tehotenské oblečenie na predajni a majú iba on-line.inak som nosila normálne ale väčšie oblečenie
Ja som ani nemala " originálne "tehotenské oblečenie,okrem dvoch tričiek s potlačou typu "kukuk"ktoré som chcela len kvôli svojmu dobrému pocitu 😀. Inak som nosila voľnejšie strihy, áčkové šaty, voľne tuniky,a legíny s vyšším pásom.
@esther100 ja som objednavala online ano, lidl ma obcas aj v predajni
Dala som na seba napr. Aj šaty košeľové alebo bluzkove na gombíky alebo elastické šaty k tomu legíny

Vinted