icon

Ktoré nohavičky sú najvhodnejšie do pôrodnice?

domi122
27. sep 2025

Ahojte, idem si k Vám pre radu, ktoré nohavičky sú lepšie do pôrodnice? A koľko kusov mi bude treba?
Ďakujem vopred.

Ktoré nohavičky sú najvhodnejšie do pôrodnice?Ktoré nohavičky sú najvhodnejšie do pôrodnice?
bolarazjedna
27. sep 2025

Ja som mala tie druhe od chicvo, bola som spokojná, podla mňa stačí 1 balenie, sú rychloschnuce a ľahko ich operies, po 1-2tyzdnoch už aj tak budú pravdepodobne stačiť klasické nohavičky.

kiki68
27. sep 2025

Za mna aspon 2 balenia, my sme ich mali zadarmo v nemocke tu v AT, za den som min 3-4 kusy musela menit. Stale sa to nejak posunulo ta vlozka a pretieklo to. Spolubyvajuca po cs podobne

modrahruska
27. sep 2025

Ja som mala typovo tie prve ale inu znacku, boli super lebo nikde nepadali, nesuchala sa ta vlozka z nich a boli perfektne priedusne, vyborne sa vetrala aj rana po sekcii, mala som 3 kusy boli pratelne, nie jednorazove, nosila som to aj doma este urcite niekolko tyzdnov.

123miaa123
27. sep 2025

@domi122 ja som mala Chicco a boli super za mňa 2bal 🙂budeš ich mať aj na doma

gerberocka
27. sep 2025

Mala som tie prvé. 2 balenia mi bohato stačili aj v nemocnici a potom aj doma. Preprala, vyvesila, rýchlo sa vysušili. Bola som maximálne spokojná.

mullerova46
27. sep 2025

@domi122 ja som mala 3 kusy nohavičiek a prala som si ich a striedala lebo rýchlo schli

vkatush
27. sep 2025

Tiež som mala Chicco, jedno balenie.
Ale zase mala som popôrodné vložky s lepiacim pásikom, takže sa mi nehýbala, nepretekala.

nika_val
27. sep 2025

Nemala som žiadne a ani som nepotrebovala. Stačila mi klasická vložka a normálne spodné prádlo. Takže je to veeelmi individuálne. Mám ich doma nerozbalene a neviem čo teraz s nimi 😁🙈
Za mňa radšej zober iba 1 balenie a keď náhodou zistíš že potrebuješ viac tak ti prinesú a možno nepoužije s ani to 1 balenie

lasona
27. sep 2025

Mala som take sieťované a za mna nič moc. Potom som si vzala moje klasické, bavlnené..

saxana000
27. sep 2025

Frida jednoznacne to sa s tymi fášovými neda porovnat.mala.som troje a prala.som ich snad cele sestonedelie a stale drzali.tie klasicke ako z obvazu canpol dr max a spol sa mi rozsypali po troch razoch. Frida maju iny sed su ovela.pohodlnejsie hrubsi material.ja som ich kupila ako balicek boli k nim aj tie chladive vlozky co puknes ale to bola totalna sprostost skoda penazi.. ale tie nohavicky za mna urcite vyskusaj