icon

Ktoré nohavičky sú najvhodnejšie do pôrodnice?

domi122
27. sep 2025

Ahojte, idem si k Vám pre radu, ktoré nohavičky sú lepšie do pôrodnice? A koľko kusov mi bude treba?
Ďakujem vopred.

bolarazjedna
27. sep 2025

Ja som mala tie druhe od chicvo, bola som spokojná, podla mňa stačí 1 balenie, sú rychloschnuce a ľahko ich operies, po 1-2tyzdnoch už aj tak budú pravdepodobne stačiť klasické nohavičky.

kiki68
27. sep 2025

Za mna aspon 2 balenia, my sme ich mali zadarmo v nemocke tu v AT, za den som min 3-4 kusy musela menit. Stale sa to nejak posunulo ta vlozka a pretieklo to. Spolubyvajuca po cs podobne

modrahruska
27. sep 2025

Ja som mala typovo tie prve ale inu znacku, boli super lebo nikde nepadali, nesuchala sa ta vlozka z nich a boli perfektne priedusne, vyborne sa vetrala aj rana po sekcii, mala som 3 kusy boli pratelne, nie jednorazove, nosila som to aj doma este urcite niekolko tyzdnov.

123miaa123
27. sep 2025

@domi122 ja som mala Chicco a boli super za mňa 2bal 🙂budeš ich mať aj na doma

gerberocka
27. sep 2025

Mala som tie prvé. 2 balenia mi bohato stačili aj v nemocnici a potom aj doma. Preprala, vyvesila, rýchlo sa vysušili. Bola som maximálne spokojná.

mullerova46
27. sep 2025

@domi122 ja som mala 3 kusy nohavičiek a prala som si ich a striedala lebo rýchlo schli

vkatush
27. sep 2025

Tiež som mala Chicco, jedno balenie.
Ale zase mala som popôrodné vložky s lepiacim pásikom, takže sa mi nehýbala, nepretekala.

nika_val
27. sep 2025

Nemala som žiadne a ani som nepotrebovala. Stačila mi klasická vložka a normálne spodné prádlo. Takže je to veeelmi individuálne. Mám ich doma nerozbalene a neviem čo teraz s nimi 😁🙈
Za mňa radšej zober iba 1 balenie a keď náhodou zistíš že potrebuješ viac tak ti prinesú a možno nepoužije s ani to 1 balenie

lasona
27. sep 2025

Mala som take sieťované a za mna nič moc. Potom som si vzala moje klasické, bavlnené..

saxana000
27. sep 2025

Frida jednoznacne to sa s tymi fášovými neda porovnat.mala.som troje a prala.som ich snad cele sestonedelie a stale drzali.tie klasicke ako z obvazu canpol dr max a spol sa mi rozsypali po troch razoch. Frida maju iny sed su ovela.pohodlnejsie hrubsi material.ja som ich kupila ako balicek boli k nim aj tie chladive vlozky co puknes ale to bola totalna sprostost skoda penazi.. ale tie nohavicky za mna urcite vyskusaj