icon

Ktoré tehotenské legíny sú najlepšie?

3. okt 2022

Prosím Vás, ktoré tehotenské legíny sú podľa vás fakt najlepšie? Hlavne, aby nepresvitali, boli elasticke a z dobreho materiálu. Rifle a nohavice mám z H&M, hľadám len legíny…Ďakujem

hilda08
3. okt 2022

Mne najviac vyhovovali tchibo, mam tenke nohy tak jedine boli obtiahnuté tak ako som chcela

veronika3110
3. okt 2022

ja som mala z h&m aj tie legíny... také športové.. perfektné boli a vynosila som ich až do pôrodu... pekne sa prispôsobovali

autor
3. okt 2022

@hilda08 aj to je môj problém, že mám chudé nohy, ked si kúpim legíny v mojej veľkosti, tak presvitajú na zadku, ale nohy sedia. Keď kúpim väčšie tak sú mi na stehnách voľnejšie. Preto hľadám niečo pevnejšie aby to nepresvitalo. Ďakujem
@veronika3110 skúsim zbehnut, chcela som si prieskum urobiť, kde vlastne mám ísť pozrieť. Ďakujem

jarka9669
3. okt 2022

Ja som mala z lidl shopu a bola som veľmi spokojná 🙂

nikdenikto
3. okt 2022

Ja som nosila Lelosi celé tehotenstvo moju veľkosť a to som pribrala 28kg

vkatush
3. okt 2022

Ja iba lelosi. Mám asi 4 doma, svetlé aj tmavé, spokojná so všetkými. Nepresvitajú, obťahujú pekne telo, ale netlačia.

gr3tch3n
3. okt 2022

Mám tiež Lelosi a fakt sú pohodlné, pekne sa prispôsobia a nepresvitaju.

@vkatush
@nikdenikto nemáte prosím skúsenosti aj s ich zateplenými Polarosi?

milka1988
3. okt 2022

Z mna jedine Lelosi. Vydrzqlo mi Mko az do 7 mesiaca a L do porodu. Poporode ich znlvu nosim. Nenatiahli sa, nestratili tvar, nepresvitaju. Mam uz aj 3/4 a super.

valentina12345
4. okt 2022

@gr3tch3n ja som nosila v tehotenstve polarosi a mam ich radsej ako tie klasicke. material je velmi prijemny, makkucke, za mna super. jediny problem bol si vybrat ktoru farbu kupit 🙂

gr3tch3n
4. okt 2022

@valentina12345 ďakujem za odpoveď ☺️ určite si objednám..len akurát teraz majú iba jeden vzor 🙈

bessdonna
5. nov 2022

@vkatush prosim ta aku velkost lelosi legin mi odporucas ak som 180 vysoka a 80kg pocas tehu?som v 28tt.

sunshine_18
5. nov 2022

H&M

vanda83
5. nov 2022

Calzzedonia a lindex

ankare
5. nov 2022

Ja som mala do Jozanek, boli super. Nosila som ich ešte dlho po tehotenstve.

vkatush
5. nov 2022

@bessdonna tu by som asi radšej Lko, keďže ešte posledné týždne sa naberie na váhe (aspoň u mňa tak bolo, že začala som od nejakého 28-29tt až priberať 😂 a budú pohodlnejšie na bruchu, pre teba aj malé (môj názor)

autor
5. nov 2022

Kúpila som nakoniec calzedonia a z reserved športové tehotenske legíny, obe sú super 😊