Ktorý tehotenský vankúš odporúčate?
Ahojte. S ktorym tehu vankusom ste spokojne? Hladam nejaky prakticky, overeny, je toho totiz plny internet. Pripadne ake pozitiva vam prinasa? Od kolkeho tt ste s nim spavali?
Za mna tiez zbytocne vyhodene peniaze. Akurat som ho hodila cez izbu 😄 a pouzivala minimalne dva, tri normalne vankuse. Za mna ale mega hack je vankus na kojenie. Ten u nas v obyvacne prebyva uz 6 rokov od prveho kojenia a vyuzila som ho aj pocas druheho tehotentva na lezanie, sedenie. Inak sa o neho bijeme.
Ja som mala veľký vankúš v tvare U tuším zo stránky EMI a ja na to nedám dopustiť, pre mňa to bola mega pohodlná vec a aj keď sme išli na víkend do hotela vankúš išiel s nami. Strašné zle som spávala a ked som kúpila vankúš zrazu som prespala celé noci.
Na kojenie to za mňa nieje praktické ale na spanie super
Mala som velky, dlhy C-ckovy vankus, bol uplne super, inak by som sa nevyspala. Som totiz zvyknuta spavat na chrbte a kedze v tehu som nemohla, tento mi vytvoril dobru oporu pre spanie na boku. Pouzivala som ho tusim od nejakeho 10-12 tyzdna az do konca. A potom pri kojeni, na to bol vsak neprakticky velky, tak som si kupila taky klasicky mensi kojaci. Moja hlavna poziadavka bola, aby nebol plneny gulickami nech mi to v noci nesusti.
ja som mala U- ckovy vankúš a využila som ho maximálne. Spalo sa mi úžasne, vždy som vankúš pod seba podložila kde bolo treba. Teraz ho používam ako zábranu aby sa malinká neskotúľala z postele. Tuším som ho kúpila v eshop-nataly.sk

Ja som kúpila od jukki taky U-čkovy vankúš, ale opravdu, ja som nikdy neprišla na to, v čom by mi to malo uľahčiť spánok a neskôr na kojenie úplne mäkké, nefunkčné. Výborne to ale poslúži, aby malý si neobucgal hlavičku o postielku/okraj posteľe.
Teraz pri druhom tehotenstve dávam medzi stehná obyčajný vankúš z obývačky, potom sa lepšie spí. A ak chceš niečo na kojenie, tak odporúčam značku my brest friend.