icon

Kupovať tehotenské nohavičky alebo iba väčšie klasické?

6. júl 2026

Kupovali ste si v tehotenstve tehotenske nohavicky alebo ste si kupili normalne, len vacsie?

anonym_597a1e
6. júl 2026

Normálne len väčšie

anonym_ce272a
6. júl 2026

Nosila som celé tehotenstvo bezšvové

mauduska
6. júl 2026

Ja som som si kúpila, lebo mám rada s vysokým pásom. Boli mi dobré aj po pôrode nejaký čas a mala som dobrý pocit z toho že mi držia to zrazu prázdne brucho pokope 😅

esther100
7. júl 2026
anonym_9da821
7. júl 2026

Ja som v 37tt a doteraz nosim tie co pred tehotenstvom

michaela329
7. júl 2026

@anonym_autor záleží od postavy. Mne stačili väčšie normálne 🤷 Mala som aj tehotenské, ale nejaký rozdiel tam pre mňa nebol.

leidin
7. júl 2026

Co vyrabaju na tehotenske brucho nedava zmysel, ved nechces, aby ta tam tlacilo, ci uz nohavice alebo nohavicky. Este z toho aj popraska koza logicky.

michaela329
7. júl 2026
@leidin

Co vyrabaju na tehotenske brucho nedava zmysel, ved nechces, aby ta tam tlacilo, ci uz nohavice alebo nohavicky. Este z toho aj popraska koza logicky.

@leidin sú aj také tehotenské pod bruško - mala som také jedny, ale úplne zbytočne, lebo takú istú službu urobilo aj normálne a za menej peňazí.

autor
7. júl 2026
@michaela329

@leidin sú aj také tehotenské pod bruško - mala som také jedny, ale úplne zbytočne, lebo takú istú službu urobilo aj normálne a za menej peňazí.

@michaela329 to si aj ja vravim.

michaela329
7. júl 2026
@anonym_autor

@michaela329 to si aj ja vravim.

@anonym_autor celkovo tie tehotenské veci boli hrozne predražené 😳 Takže ja som si len kupovala o číslo väčšie ako bežne nosím.

anonym_0739f1
7. júl 2026

Nekupovala som si ani v jednom tehotenstve specialne nohavicky. Boli mi dobre tie, ktore som mala aj pred tehotenstvom. Brucho som v oboch tehotenstvach mala ku koncu fakt obrovske, ale nohavicky mi boli dobre, kedze do bokov som nepribrala vobec.