Kupovať tehotenské nohavičky alebo iba väčšie klasické?
Kupovali ste si v tehotenstve tehotenske nohavicky alebo ste si kupili normalne, len vacsie?
Nosila som celé tehotenstvo bezšvové
Ja som som si kúpila, lebo mám rada s vysokým pásom. Boli mi dobré aj po pôrode nejaký čas a mala som dobrý pocit z toho že mi držia to zrazu prázdne brucho pokope 😅
Ja som v 37tt a doteraz nosim tie co pred tehotenstvom
@anonym_autor záleží od postavy. Mne stačili väčšie normálne 🤷 Mala som aj tehotenské, ale nejaký rozdiel tam pre mňa nebol.
Co vyrabaju na tehotenske brucho nedava zmysel, ved nechces, aby ta tam tlacilo, ci uz nohavice alebo nohavicky. Este z toho aj popraska koza logicky.
Co vyrabaju na tehotenske brucho nedava zmysel, ved nechces, aby ta tam tlacilo, ci uz nohavice alebo nohavicky. Este z toho aj popraska koza logicky.
@leidin sú aj také tehotenské pod bruško - mala som také jedny, ale úplne zbytočne, lebo takú istú službu urobilo aj normálne a za menej peňazí.
@leidin sú aj také tehotenské pod bruško - mala som také jedny, ale úplne zbytočne, lebo takú istú službu urobilo aj normálne a za menej peňazí.
@michaela329 to si aj ja vravim.
@michaela329 to si aj ja vravim.
@anonym_autor celkovo tie tehotenské veci boli hrozne predražené 😳 Takže ja som si len kupovala o číslo väčšie ako bežne nosím.
Nekupovala som si ani v jednom tehotenstve specialne nohavicky. Boli mi dobre tie, ktore som mala aj pred tehotenstvom. Brucho som v oboch tehotenstvach mala ku koncu fakt obrovske, ale nohavicky mi boli dobre, kedze do bokov som nepribrala vobec.

Normálne len väčšie