icon

Plavky pre tehotnú

3. máj 2025

Kupovali ste si v tehotenstve celé plavky? Ak áno, špeciálne pre tehotné? Ide o teraz koniec prvého trimestra a potom aj neskôr samozrejme

autor
3. máj 2025

Cca obdobie 22-25tt budeme týždeň v aquaprku

pl2y
3. máj 2025

Ja nie..objednala som si dvoje vacsie plavky najmä kvôli prsiam, ale chcela som tak čo sú snurovacie na bokoch a aj obvod bol nastaviteľný, aby som ich vynosila..takze vyuzila som na dovolenke v 6 mes v prvom tehotenske, aj po pôrode, keď som kojila a boli prsia stále vacsie a aj teraz v druhom tehotenstve..brucho som si pri mori prekrývala bavlnenou šatkou

zuzubb007
3. máj 2025

Aj dvojdielne to je jedno, zakryť bruško dlhým trickom a hotovo, kúpanie v bazénoch aj tak neodporúčaju tehotným to by som nerobila teda

queen_mary
3. máj 2025

Ja som si kupila take s volnym bruchom. Ale v klude normalne a na to nejaka tunika. Vo vode to aj tak nevadi, ked je hole brusko.

queen_mary
3. máj 2025
@zuzubb007

Aj dvojdielne to je jedno, zakryť bruško dlhým trickom a hotovo, kúpanie v bazénoch aj tak neodporúčaju tehotným to by som nerobila teda

@zuzubb007 lol 😀 ked tak virivka a tepla voda, ok, ale normalne bazeny pohoda, len treba tampon do vody.

queen_mary
3. máj 2025

A ked vyjdes z vody, tak ideal si hned spodok prezliect za suchy 🙂

jaja20
3. máj 2025

Nemala som špeciálne plavky pre tehotné, úplne postačili tankini.

lucia13022023
3. máj 2025

Mala som obyč Bikini, do 33tt som nemala brucho 🤣

kiki68
3. máj 2025

Stale som sa zmestila do svojich nejako.

euka210
3. máj 2025

Nie, bola som v bikinach plus tricko/tielko. Opalovat brucho sa neodporuca a ani bazeny, takze som robila len dozor starsim v malom bazene.