icon

Podprsenka na veľké prsia v tehotenstve

8. sep 2025

Ahojte poradíte dobru podprsenku ? Mám veľké prsia asi E asi aj väčšie, objednala som si podprsenku na dojčenie ale bez kostic, mám radšej keď podprsenka troska spevní tie prsia. Z kade objednávate ? Viete odporučiť podprsenku s ktorou ste spokojne? Ideál by bolo keby využijem v tehotenstve a neskôr aj na dojčenie. A teda skôr na objednanie z nejakej stránky.

mameha7
8. sep 2025

@anonym_autor lindex má perfektné na kojenie na veľké prsia. Ideálne osobne vyskúšať

autor
8. sep 2025
@mameha7

@anonym_autor lindex má perfektné na kojenie na veľké prsia. Ideálne osobne vyskúšať

@mameha7 pozriem ďakujem. Keď to že ja som na pn na rizikovom a počas 2h vychádzky nestíham ísť po obchodoch mimo nášho mesta. Cesta tam aj naspäť niečo trvá a na nákup ostáva malo času.

nevenka
8. sep 2025

No ak mas naozaj len E, tak to zozenies skoro vsade, zavisi od obvodu, lebo 75E nie je to iste ako 85E.
Skusila by som objednat daco z Bonprixu, na takeyo ucely a vzhladom k velkosti, by mohli sediet, maju dost bavlnenych, aj bez kostic.

kiki68
8. sep 2025

HM a potom nejaku francuzku znacku. Ale ta bola draha jak pes,

autor
8. sep 2025
@nevenka

No ak mas naozaj len E, tak to zozenies skoro vsade, zavisi od obvodu, lebo 75E nie je to iste ako 85E.
Skusila by som objednat daco z Bonprixu, na takeyo ucely a vzhladom k velkosti, by mohli sediet, maju dost bavlnenych, aj bez kostic.

@nevenka no obvod mám určite 10-105E. Niesom si istá ale naposledy som objednavala tuším E ale teraz vplyvom tehotenstva sa mi už zväčšili tak možno že aj F 😀 a najlepšie aby podprsenka držala tie prsia, nie take tenké látkové to je onicom

luciaruz
8. sep 2025

Bonprix za "pár korún". Kvalita super, výborná cena, viacbalenie, a vsetky možné veľkosti

autor
8. sep 2025

A ešte by ste mi vedeli odporučiť nejaké fajne legíny, ktoré majú ten tehotenský pas a ten pás na brušku aj drží? Lebo co mám jedny legíny aj tehu rifle tak ten pas ktorý má byt až hore ku prsiam tak nedrží a zošúchne sa pod bruško