icon

Tehotenské legíny od Plačkovej

30. máj 2022

Ahojte baby, prosím vás taká otázočka. Mala ste alebo máte niektorá tie tehotenské legíny od Plačkovej? Aké sú? Rozmýšľam nad nimi, ale 40€ mi pride dosť ak to má byť nejaký šobroch. Chcela by som nejaké, čo mi stiahnu stehná, ale bruško bude krásne voľné. Nejaké odporúčania? Ďakujem 🙂

malia18
30. máj 2022

Nedávno mi hovorila kamoška že mala tehotnú kamošku čo si ich kúpila a tie prvé čo mala že boli dobré a pohodlné ale druhé čo si kúpila že sú taký šmejd presvitali jej a nechala na nich ešte aj visačku ak by niekto tvrdil že nie sú od Zuzky tie legíny tak neviem no :/ skús kuknúť recenzie na heureke alebo na nejakej stranke kde ich predava lebo fakt 40€ je prepal za legíny

katarina51941
30. máj 2022

Určite lelosi. Mäkké pohodlné a kvalitné. Odporucam. Topka

mirkasmile
30. máj 2022

Jeeejha 40€ len kvôli značke, alebo ako to povedať.
Na Bonprix majú teraz zľavy na tehotenske legíny po 12-13€, prípadne na Lidli pozri mali by byť v rovnakej cenovej hladine.
Ale 40€ za legíny je veľmi veľa.

chiara_elle
30. máj 2022

Ja som si kupovala dvojbalenie legin z Lidla za 9,99 Eur. Cize necelych 5 Eur/kus.
Vydrzali mi cele tehotenstvo a este 1 rok po porode.

Ani by mi nenapadlo dat 40 Eur za nejake "znackove" leginy 👎 .

micusa2222
30. máj 2022

a to čo ťa napadlo od Plačkovej ? To by som si nezobrala ani zadarmo, nie to za peniaze...reklama na vulgárnosť a hlúposť...

mpg
30. máj 2022

@micusa2222 Ja by som tiež od nej nič nekupovala, kolagén ani nič podobné, to sú veci bez záruky a zbytočne predražené.