denisa1988
    24. máj 2021    Čítané 61x

    Zlatý Bažant 0,0 % - parťák na túre i za volantom

    Už keď som bola tehotná, som presne vedela, aké moje dieťa bude. Ako bude vyzerať, ako sa bude správať a aj to, že domased to nebude.

    Neustále sme niekde na cestách, či už na prechádzkach alebo na bicykloch, túrach, v parkoch, lesoch. Zliezame kopce, brázdy, ničíme bicykel, trojkolku, topánky a ideme si svoje. Nabalíme ruksaky a už moja 16-mesačná malá mi prinesie kľúče od auta a ideme. 

    Našim neodmysliteľným spoločníkom sa stal Radler 100 % prírodný s 0,0 % alkoholu. Uhasí smäd, keďže nie je sladký, je akurát do ruky, pol kilová váha batoh neťaží a kľudne si z neho môžu dať aj deti. Je bez konzervantov, bez farbív a bez pridaného cukru. (Pozor, neznamená to, že cukor neobsahuje!)

    Je balzamom na hrdlo po ťažkej túre - predsa prirátajme váhu dieťaťa a o pečenej klobáske ani nehovoriac. Podľa fotiek asi vidíte môjho favorita - Zlatý Bažant 0,0 % Extra svieži Citrón. Už po otvorení plechovky na vás vyskočí čerstvo odtrhnutý citrón, žiadnu sladkosť ale nečakajte. Jedine ak si pribalíte Milku. 🙂

    Ocko si po námahe tiež dopraje - ale jeho obľúbená príchuť je skôr Zlatý Bažant 0,0 % Svieži Brusnica a ríbezľa.

    A maminky, ktoré sa všemožne snažia schudnúť do letnej sezóny, cvičia ako šialené, sa predsa nemôžu nalievať niečím iným ako Radlerom bez pridaného cukru. 😀 

    Obrovským pozitívom je aj to, že je bezgluténový (bez lepku), takže pivo, ktoré si môžu dopriať aj celiatici. 

    Poctivo sledujeme výživové hodnoty, tuky a cukry predsa nepustia:

    Pokiaľ si chcete v kľude vychutnať svoj nápoj, rozhodne nezabudnite ponúknuť svojich kolegov. Práca je predsa miestom, kde sa môžete v kľude najesť a napiť bez toho, aby vám deti neustále niečo brali. :D

    Takže suma-sumárum tu sú pozitíva Zlatého Bažanta Radler 0,0 % Svieži a Extra svieži:

    🍻 skvelá chuť
    🍻 na výber z viacerých príchutí
    🍻 osvieženie bez alkoholu
    🍻 v "light" verzii
    🍻 chutí všetkým, bez rozdielu veku a pohlavia :-P
    🍻 je náš, slovenský

    🍻 Nazdravie priatelia!!! 🍻

    #test_zlatybazant3
    #recenzia
    #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    eilish
    23. máj 2021    Čítané 55x

    Jarné radlerovské testovanie chutilo extra sviežo

    Extra osvieženie pre každého a bez výčitiek! Taká je svieža radlerovská novinka od Zlatého Bažanta, ktorý v novej trojici nealko nápojov spojil chuť piva so šťavnatým ovocím.

    Zlatý Bažant každý rok milo prekvapuje, keď na jar predstavuje nové príchute svojich ovocných Radlerov. Túto sezónu prichádza s trojicou plechovkových Radlerov 0,0 % Svieži a Extra Svieži, bez pridaného cukru. Novinkou z radu Svieži je Brusnica & Ríbezľa a rad Extra Svieži zastupujú šťavnaté príchute Citrón a Grapefruit.

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži BRUSNICA & RÍBEZĽA

    Na prvý pohľad, sa zdá, že tento Radler bude presladený, ale opak je pravdou. Je mierne sladký, so sviežim nádychom horkastej chuti svetlého piva a táto nealko kombinácia s brusnicou a ríbezľou mu dodáva sladkokyslú chuť, ktorá vo výsledku perfektne osvieži. Obsahuje o 30 % menej cukru ako nápoje Zlatý Bažant Radler 0,0 % bez označenia Svieži alebo Extra Svieži. Najlepšie chutí vychladený a ako nápoj sa hodí na každú príležitosť. Ja som si ho najviac vychutnala pri chvíľke pohody na balkóne, spolu s čerstvo upečeným koláčom. Perfektne sa však hodí aj na dlhšie cesty autom, kedy toto osvieženie ocení aj šofér.

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži CITRÓN

    Ovocná príchuť citróna v nealko nápoji je už akousi klasikou, no tentokrát to Zlatý Bažant posunul na vyšší level. Citrónový Radler je 100 % prírodným produktom, bez pridaného cukru, bez konzervantov a bez umelých farbív. Ako jediný z noviniek prekvapil najviac. Niekto by očakával poriadnu nálož citrónovej chuti, avšak opak je pravdou. Chuť citróna je mierna, no zároveň extra svieža a nepresladená. Niekomu sa môže zdať, že to nestačí a zastúpenie citrusovej príchute v tomto prípade jednoducho chýba, ale celý Radler sa nesie najmä v duchu horkastej chuti piva namixovanej s extra sviežim a šťavnatým citrónom. Veľmi dobre padne po celodennej práci v záhrade, no mne sa osvedčilo podávať ho vychladený, ako osvieženie pitného režimu k obedu alebo večeri.

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži GRAPEFRUIT 

    Grep ako taký je sám o sebe špecifický a aj moje očakávania boli zo začiatku nejednoznačné... Ale tá grepová horkastá chuť, v spojení s horkastou príchuťou piva, má niečo do seba. Celému nápoju dodáva pocit sviežosti a osvieženia počas i po celom náročnom dni. Grepový Radler je 100 % prírodný a nealkoholický produkt, bez konzervantov a bez umelých farbív. Ani v tomto prípade nemožno hovoriť o presladenom nápoji, ale práve o extra sviežom nealko pive vhodnom na každú, nielen letnú, príležitosť. Je skvelým spoločníkom počas teplých dní, keď som sa na záhrade, bez bazéna, cítila ako na dovolenke pri mori. Spríjemní aj každý online koncert alebo seriál v pohodlí domova a stal sa mojim, takmer každodenným, spoločníkom.

    Pre milovníka Radlerov ako som ja, bolo potešením testovať tieto Zlatý Bažant novinky. A keďže viac inklinujem ku sladším príchutiam, vyhral u mňa bez váhania práve Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži BRUSNICA & RÍBEZĽA, čo je očividné aj z fandiacej hokejovej fotky.

    Ďakujem Modrý koník a Zlatý Bažant, že som si aj vďaka vám mohla užiť toto extra svieže testovanie.

    #test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    23lenka
    23. máj 2021    Čítané 37x

    Zlatý Bažant 0,0 %

    Na úvod by som sa chcela veľmi pekne poďakovať možnosť testovať naše obľúbené pivo Zlatý Bažant 0,0 %, ktoré u nás doma nechýba počas horúcich letných dní, práce na záhrade a, samozrejme, na každej grilovačke ho musíme mať. Každý, kto ma pozná, vie, že som veľký športovec, a že si občas doprajem aj nejaký ten radler, a keď je s nízkym obsahom kalórií, o to lepšie. Je skvelý na uhasenie smädu po športe.

    Testovačka trvala dva týždne, kedy som mala možnosť, samozrejme aj môj manžel, skúšať tri druhy pivka, ktoré nám doniesol kuriér postupne. Najprv prišli príchute citrón a brusnica-ríbezľa. Pár dní nato prišiel grapefruit. Boli to dosť „nabité" balíčky a aj riadne ťažké. 😀 

    Takže poďme na to postupne. U nás doma sa nikdy pivko nepilo, až pokiaľ sme neskúsili radler. Ten, samozrejme, od smädu počas letných dní u nás nechýba. Keďže som matka troch detí, snažím sa udržiavať si postavu. A preto radler, ktorý má vysoký obsah cukru, som si nemohla dopriať príliš často. Taký som si mohla dať len výnimočne, pretože som mala hneď výčitky, že načo bolo dobré piť niečo také sladké, keď som hodinu a pol „makala" vo fitku v daný deň.

    Vďaka za radler s nižším obsahom cukru, bez pridaných konzervantov,  bez farbív a 100 % prírodný.

    Zlatý Bažant radler 0,0 % Extra svieži Citrón

    Začala by som radlerom s príchuťou citróna. Pre mňa bol citrón vždy ten, po ktorom som v obchode siahla a brala domov ako ,„tutovku", že to má rád každý. Samozrejme, že som siahla po tom s cukrom, pretože komu chutí niečo bez cukru? No omyl! Tento citrón bez pridaného cukru je naozaj osviežujúci, a ako sa na obale píše, je „extra svieži". 

    Po práci v mojej záhrade, po behu alebo športe, v prírode či na grilovačke, si ho viem vychutnať úplne bez výčitiek.

    Zlatý Bažant radler 0,0 % Ríbezľa-brusnica

    Ďalší v poradí, ktorý som skúšala bol radler brusnica-ríbezľa, ktorý som v obchodoch videla, ale nejak vždy obchádzala. Keď som si ho prvýkrát otvorila, chuť ma nejak neoslovila, pretože som porovnávala hneď s citrónom, na ktorý som bola najviac zvyknutá. „Starú moju klasiku niečím nahradiť?" Ale jasné, že som tomu dala šancu znova a už mi neprišiel taký ako prvýkrát a vedela som si tú chuť vychutnať. Ale zo všetkých by som povedala, že je chuťovo taký najsladší. Výrobca udáva o 30 % menej cukru. Chuť brusnice a ríbezle je v tomto nápoji najvýraznejšia oproti ostatným dvom. 

    Zlatý Bažant radler 0,0 % Grapefruit

    Ako posledný prišiel grapefruit, na ktorý som sa tešila najviac, pretože grapefruit patrí medzi moje obľúbené ovocie. A samozrejme, ďalší taktiež bez pridaného cukru, ako stvorený pre mňa. Jupíííí... Veľmi ma prekvapil a určite mi chutil úplne najviac. Extra sviežosť, ako sa udáva je 100 % a chuť je naozaj super - mierne horkastá. V teplých dňoch je výborný.

    Určite chutí najlepšie trošku zachladený, ale nie moc.

    Za mňa by som toto testovanie určite hodnotila pozitívne, nakoľko som „milovníčka" radlera počas leta, grilovačiek a dlhých letných večerov. Samozrejme si ich veľmi rada kúpim, na striedačku s inými príchuťami, a nezostanem iba pri jednom, ako to bolo do teraz.

    U mňa je víťaz, ako som písala vyššie, grapefruit. Naozaj výborná chuť. Druhé miesto by som dala citrónu spolu s brusnica & ríbezľa. Som veľmi rada za tieto „dobrotky" bez alebo teda so zníženým obsahom cukru. Konečne mysleli aj na nás ženy, ktoré športujeme a chceme si tiež dopriať. 

    Perfektné testovanie - jedno z najlepších. Ďakujem 

    #test_zlatybazant3  #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    lizatko1009
    23. máj 2021    Čítané 669x

    PITNÝ REŽIM S NOVÝM RADLEROM ZLATÝ BAŽANT

    Čo sa u nás nové dialo? Nový Zlatý Bažant Extra svieži sa testoval!!!

    A čo sme presne testovali? Najnovšie tri ovocné druhy, ktoré sú tohtoročnou novinkou. Ja osobne som bola verný klasik - grep, citrón a baza s mätou. Keď sme sa dozvedeli, že aj my budeme testovať, veľmi sme sa potešili. Najviac asi syn. :D Najradšej si radler vychutnávam vychladený v spojení so slnečnými lúčmi, ale tento rok nám nejako nepraje. 

    Nevadí... Šup s ním rýchlo do chladničky a poďme hodnotiť.

    Ako môjho (nášho, aj susedy) favorita Vám predstavujem Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži BRUSNICA & RÍBEZĽA. 

    Prvý preto, lebo u nás v testovaní vyhral. Má znížený obsah cukru, je prírodný a hlavne neobsahuje chemické konzervanty, ako benzoán a spol. Má výraznú chuť, farbu, vôňu. Vôňa je šťavnatá a ovocná. V chuti cítiť najprv trpkosť brusnice a záver je ríbezľový. Chuť je príjemná a vyvážená. Je to taká príjemná limonádka vhodná aj pre šoférov, lebo neobsahuje alkohol.

    Druhý náš favorit je Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži GRAPEFRUIT 

    Neobsahuje pridaný cukor, čo ocenia priaznivci zdravého životného štýlu. Má super horkú chuť a dobre vychladený perfektne osvieži. Vo vôni cítiť grep, ale ten v chuti je jemnejší a následne prebíja chuť jačmenný slad. A ďalšie veľké plus - ocenia ho aj ľudia, ktorí majú celiakiu, lebo je bezlepkový.

    A posledný bude  Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži CITRÓN 

    Napíšem pravdu, trocha nás sklamal, vo vôni áno, pekne cítiť citrón, ale v chuti trocha utiekol. Fádnejší - nevýraznejší, viac v ňom cítiť citrónovú kôru ako citrónovú šťavu. Musela som si doň vytlačiť citrón a vtedy bol lepší. Možno aj preto, lebo obsahuje ešte pomarančovú a limetkovú šťavu. Škoda, že sme ho nemali zatiaľ možnosť ochutnať, keď sú horúčavy. Jednoducho nás nejako neoslovil. Ak mám pravdu napísať, viac mi chutí klasický citrónový s cukrom.

    Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi za možnosť testovania. Určite ochutnajte aj vy. Ja ostávam verná klasike, len priradím novú brusnicu a ríbezľu. Jasné, 100 ľudí, 100 chutí a 100 názorov. Tak nazdravie! Ešte nám ostali nejaké plechovky, už len si počkať na slniečko a vyskúšame aj takto na teraske. Osobne si myslím, že Zlatý Bažant vyrába oveľa lepšie radlery ako konkurenčné značky. 

    Ďakujem

    S pozdravom 

    Margaréta 🙂

    #test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    asshanti
    23. máj 2021    Čítané 68x

    Extra svieži máj s obľúbeným Radlerom 😊👍👌

    Musím sa priznať, že Radler je moj najobľúbenejší nápoj. Či v lete, či v zime, stále máme v pivnici nejaký ten kartón do zásoby. 😉 Preto ma veľmi potešilo, že práve ja som bola jednou z desiatich „vyvolených” mamičiek na toto testovanie, za čo chcem Modrému koníku poďakovať. 😊🙏🏻 Naozaj som nečakala až takúto štedrú zásobu. 😊👍👌

    Značka Zlatý Bažant 0,0 % je najpredávanejší radler na Slovensku. V Hurbanovskom pivovare dbajú na to, aby boli 100 % prírodné a obsahovali menej pridaného cukru. Čo je pre nás, fit ženy dnešnej doby, dosť podstatné. 😉

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži Citrón

    Patrí medzi najobľúbenejšie príchute v portfóliu radlerov a prvýkrát je dostupný aj vo variante bez pridaného cukru. Obsahuje výlučne prírodný cukor z pridaného ovocia v hodnote 2,5 g na 100 ml. Extra osviežujúci citrón rýchlo zaženie pocit smädu a je vhodnou voľbou na doplnenie pitného režimu kedykoľvek počas dňa. Musím sa priznať, že mne viac chutí tá sladšia verzia 🙈🤪 Ale keďže chcem mať na leto lepšiu formu, budem piť už len túto odľahčenú verziu.

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži Grapefruit

    Je inšpirovaný obľúbeným citrusovým ovocím, ktoré je charakteristické horkejšou, no extra osviežujúcou chuťou. Milovníci tejto príchute nájdu v pollitrovej plechovke jemne nasladlú chuť s prírodným cukrom z ovocia, ktorý predstavuje 1 g na 100 ml. Túto príchuť môžem len odporúčať, je naozaj extra osviežujúca. 😉

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži Brusnica & Ríbezľa

    Spája príjemne trpkejšiu chuť ovocia s chuťou svetlého piva Zlatý Bažant 0,0 %. Brusnica aj čierna ríbezľa sú charakteristické jemnou horkosťou a kyslosťou zároveň. Radler sa vyznačuje 100 % prírodnou sviežou chuťou, ktorá obsahuje o 30 % menej cukru. Toto je môj favorit, absolútna TOPka z testovaných Radlerov. 1️⃣😊👌👍🆒🔝 Chutil najviac aj mojej mamke, ktorá teda nevypije čokoľvek 😀, aj najlepšej kamoške. Odporúčame všetkým!!! 😻✌️

    #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    abriela
    23. máj 2021    Čítané 97x

    Pozitívne myslenie = cesta k úspechu

    Kto neverí, nech si prečíta tento príspevok. 😀 Sme športovo založená rodina. Chodíme na turistiku, bicyklujeme, korčuľujeme, lyžujeme a skoro denne celoročne s partnerom beháme. Po behu si dávame regeneračný nápoj. Ja mám zvláštne chuťové poháriky a v prípravkoch mi začali prekážať nejaké látky. Preto som si po behu začala otvárať, na doplnenie energie aj uhasenie smädu, Radler. Takže keď som zbadala, že na MK sa bude testovať Zlatý Bažant Radler, hneď mojou hlavou prebehla myšlienka: „Toto je testovanie pre mňa.“ 

    Keď došiel testovací balík, syn si vybral, že spolu ochutnáme Radler Svieži s chuťou brusnica a ríbezľa. Jeho slová po vypití dúška piva: „Hmm, to je dobré, osviežujúce. Presne tak, som si ten nápoj predstavoval. 😀 Táto príchuť Radlera je najsladšia. Obsahuje o 30 % menej cukru ako klasický Radler. Má krásnu červenkastú farbu a príjemne vonia. Energetická hodnota v 100 ml je 112 kJ/ kcal.

    Ďalšiu príchuť, ktorú sme ochutnali bol Radler Extra svieži bez pridaného cukru Citrón. Ak nemáte radi presladené nápoje, toto je nápoj pre vás. Pivo obsahuje 3,4 g sacharidov, čo je trošku viac, ako má príchuť Grapefruit.

    Posledný Radler, ktorý sme testovali, a na ktorý som sa najviac tešila bol Zlatý Bažant Radler Extra svieži Grep, tiež bez pridaného cukru. Tento Radler má príjemnú jemnú grapefruitovú chuť. Z testovaných produktov má na 100 ml najmenej kalórii (54 KJ / 13 kcal). Obsahuje 2,8 g sacharidov, z toho 1 g cukru. To ocenil hlavne môj otec, ktorý je diabetik.

    Na záver by som to zhrnula tým, že ak nepreferujete veľmi sladené nápoje, či držíte diétu a chcete si vychutnať osviežujúcu nápoj, tak siahnite po produktoch Zlatý Bažant Extra svieži bezpridaného cukru. Ak si, naopak, radi vychutnávate sladkastú chuť Radlera, ale nechcete piť presladené nápoje, tak odporúčam príchuť brusnica & ríbezľa. Výhodou Radlera 0,0 % je aj to, že ho môžu piť aj ľudia, ktorí užívajú lieky.

    Ďakujem tímu Modrého koníka za možnosť testovania nealkoholického nápoja Zlatý Bažant Radler Svieži a Extra svieži. Keďže verím v silu pozitívneho myslenia, tak už sa teším na súťaž Zlatého Bažanta, ktorá začína od 1.6.2021 a na výhru novej Toyoty RAV4 🙂.

    #test_zlatybazant3 a #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    norikk
    22. máj 2021    Čítané 35x

    Svieži máj s Radlerom Zlatý Bažant

    Veľmi som sa tešila, keď sme mohli vyskúšať nové príchute Radlerov od Zlatého Bažanta.
    Každý rok nás čaká práca na poli a záhrade a ani tento rok tomu nebolo inak. Po riadnej "makačke" sme si vždy dali nejaké osvieženie. Tentoraz stačilo do ruksaku pribaliť po plechovke Radleru a mohlo sa ísť pracovať.

    Zlatý Bažant Radler Svieži ma sprevádzal, keď som plela zeleninku a jahody. Slnko, teplo a Radler... skoro ako dovolenka 😀

    Radler bol s nami aj vtedy, keď sme hrabali senko pre zajace. Jeden bol málo! :D
    Keby som mala zhrnúť, ako nám chutilo, tak by som povedala, že vyhral
    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži BRUSNICA & RÍBEZĽA 

    Bol naozaj chutný a osviežujúci, s manželom sme sa oň skoro pobili. 😀
    Na druhom mieste by skončil
    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži GRAPEFRUIT

    Oceňujem na ňom výraznejší podtón pravej horkej chuti piva. Chuť grapefruitu túto arómu len zvýrazňuje.
    Na treťom a poslednom mieste skončil

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži CITRÓN

    Na tento som sa tešila najviac, no trochu sklamal. Naozaj by zniesol viac citrónu. No nevadí, ako letné osvieženie je stále dobrý.

    #test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    lucanka49
    21. máj 2021    Čítané 109x

    Radler ako stvorený pre fit ženy

    Krásny deň všetkým.

    Už sa určite tešíte všetci na leto. Krásne počasie, dlhé letné večery v prírode, na opekačke a grilovačke - juuj, to tiež máme radi. 🤗

    Tak už len dobré občerstvenie zohnať a je o spoločnosť postarané.

    A čo tak občerstvenie od Zlatý Bažant Radler?

    Po týždni testovania môžem len a len odporúčať. 👍

    Zlatý Bažant Radler EXTRA SVIEŽI Grapefruit

    Veľmi výrazná chuť grepu, perfektné prírodné zloženie a bez pridaného cukru - všetky tieto plusy ho robia ozaj príjemným osviežením na každý deň.

    Zlatý Bažant Radler SVIEŽI Brusnica a Ríbezľa 

    Je mojím favoritom. 1️⃣  Tento nápoj má výraznú chuť a vôňu, tiež prírodné zloženie a krásnu farbu ríbezlí. Je so zníženým obsahom cukru, a určite ho zaradím aj do letnej sezóny. ⚖️🍺

    Zlatý Bažant Radler EXTRA SVIEŽI Citrón je tiež prírodného zloženia a bez pridaného cukru. Žiaľ, chuť citrónu je ozaj veľmi slabá. Ľadovo vychladený som si ho sama doladila nakrájaným citrónom či limetkou. 😄

    Chcela by som sa poďakovať za možnosť otestovať Zlatý Bažant Radler.

    S pozdravom

    Veronika

    #test_zlatybazant3 #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    mariadarina
    21. máj 2021    Čítané 80x

    Ako som menila názory na pivo

    Na úvod musím napísať, že ja pivo nepijem. Myslím klasické pivo. Nikdy ma to k nemu neťahalo. Tá horká chuť a pena až na nose. No, čo ja viem, nič pre mňa. Potom prišli na trh radlery. Ale až keď som z každej strany počula skloňovať slovo radler, odhodlala som sa ochutnať. Prvotná reakcia u nás doma bola - odkedy ja pijem pivo?! Oponovala som, že je to skôr malinovka ako pivo. Priznám sa, chutilo mi. V lete sa žiada aj niečo iné ako len voda, voda, voda. Vtedy som si zafixovala, že pivo sa pije len v lete a je to sezónna záležitosť, podobne ako zmrzlina. A nerozoznávala som značky - kúpila som vždy to, ktoré bolo práve v akcii. Ako totálny neznalec piva som si hovorila, že základ je všade rovnaký - chmel, slad a voda plus, pre takých ako ja, príchuť, aby to dali vôbec do úst. Podotýkam, že sa stále bavíme o nealkoholickom, alko nikdy nebolo pre mňa. V ďalšej fáze som vylúčila jednu konkrétnu značku, lebo mi po nej prišlo naozaj zle. Doteraz som presvedčená, že to bolo z toho piva a vtedy mi veľa nechýbalo, aby som sa vrátila do starých čias, keď som tento nápoj nepila vôbec. Tento môj blok zmenil až Modrý koník. Váhala som, či sa prihlásiť do testovania, keďže som práve bola vo fáze, keď som si myslela, že som s pivom nadobro skončila.  A potom som si povedala, že keby ma náhodou vybrali, bude to asi znamenie, aby som radlerom dala ešte jednu šancu.

    Keď som otvorila prvý Radler Extra svieži Citrón, s malou dušičkou som čakala, či sa nezopakuje moja negatívna skúsenosť s posledným pivom inej značky. Zapíjala som zeleninové placky a obed mi v ten deň skutočne padol na úžitok. Hoci musím napísať, že samotný nepatrí k mojim favoritom, ale s dobrým jedlom stojí za to. 

    Do príchute Radler Svieži Brusnica & ríbezľa sa mi veľmi nechcelo - jedno balenie som posunula otcovi, nech testuje on. Bol to však predsudok z predchádzajúcich skúseností, keď mi prišli takéto netradičné príchute ako presladená umelina. Teraz môžem s čistým svedomím napísať, že tento radler je ten naj, aký som kedy pila. Naozaj. Hodil sa mi úplne ku všetkému, najviac však len tak na zahnanie smädu a k relaxačným činnostiam. 

    Radler Extra svieži Grep som začala testovať neskôr a hoci som bola zvedavá na ďalšiu príchuť, nedávala som mu veľké šance. Však grep je vo všeobecnosti kyslý, tak ako by mohol chutiť v pive, keď je úplne bez cukru? Lenže on zaujme už vôňou. Hneď po otvorení plechovky vás donúti uveriť, že bude chutný. Krásne totiž vonia po pravom grepe a chuť napodiv vôbec nie je taká horko-kyslá, ako som čakala. Priznám sa, mám rada ten pocit, keď otvoríte plechovku, ona pukne a vy zacítite príjemnú vôňu. U grepového radlera to presne tak bolo. Dokázala som ho piť po dúškoch aj tri hodiny.

    Musím priznať, že k predchádzajúcim návykom sa už asi nevrátim. Nebudem už striedať pivá rôznych značiek. Počkám si na Zlatý Bažant a kúpim si viac plechoviek naraz. Však pivo sa tak ľahko nepokazí. A budem ho piť nielen v lete, ale vždy, keď budem smädná. Lebo Zlatý Bažant 0,0 % má kopec výhod:

    a) Dá sa piť pri práci aj počas jazdy autom, keďže v ňom nie je alkohol. 

    b) Je prírodný a neobsahuje zbytočné chuťovky v podobe konzervantov a umelých farbív. A o prírodnom pive sa vie, že má aj svoje pozitívne zdravotné účinky, všakže.

    c) Extra svieži neobsahuje žiaden cukor a napriek tomu je naozaj chutný. Veľmi sa hodí ako voľba k dobrému obedu.

    d) Keď má človek predsa chuť na sladké, môže si dať Svieži radler, ktorý zaženie smäd a nie je zbytočne presladený.

    e) Zlepšuje pitný režim - kým som pila len vodu, pila som ozaj málo, často sa mi krútila hlava a napila som sa až vtedy, keď som cítila závrat. Radler Zlatý Bažant popíjam "preventívne".

    f) Radler spája ľudí. Môžem si posedieť a relaxovať pri pivku napríklad s maminou, ktorá doteraz pivo nepila, ale na tento radler sa nechala „namotať". 

    g) Pozdvihuje náladu a pomáha relaxovať (okrem iného pri dobrej knihe). 

    h) Môžem si ho hocikedy a hocikam zbaliť so sebou a otvoriť v príhodnú chvíľu - či pri práci, relaxe, športe, na výlete, na stretnutí s kamoškami alebo len tak doma s nohami vyloženými pred telkou.

    Takže za seba, manžela, ocina a maminu, ktorých som tiež prizvala k testovaniu, aby bola testovacia vzorka čo najširšia, môžem Zlatý Bažant Svieži a Extra svieži všetkým vrelo odporučiť. Rozhodne stojí za ochutnanie, a či ostanete len pri prvej vzorke, je na vás, ale myslím si, že je to málo pravdepodobné a zamilujete si ho, podobne ako ja.

    #test_zlatybazant3  #recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    majovka18
    20. máj 2021    Čítané 69x

    Osvieženie bez VÝČITIEK

    Milujem máj, za mňa je to vždy čas, kedy nasávam energiu, túžim sa túlať kade-tade a iba si užívať obyčajno neobyčajného. Tak tomu je aj tento rok a, vďaka Zlatému Bažantovi a Modrému Koníku, som si mohla osviežiť tieto dni a výlety chutným a sviežim pivkom.

    Keď som sa dozvedela, že budem testovať TOTO pivko, tak som sa, úprimne, veľmi potešila, lebo mám mlsný jazýček a rada si pochutnám na jedle a pití. Som proste telom a dušou bohém a fajnšmeker. Ale bohužiaľ, a v mojom prípade bohudík mám aj „diagnózu", že sa snažím zdravo žiť, píšem si kalorické tabuľky a svoj denný príjem kcal si strážim. Preto si vždy poviem, že či mi to pivko ako osvieženie stojí za to, pri tom počte kcal a cukru, ktoré obsahuje. No tu som mohla povoliť uzdu svojej kontrole nad kalóriami a kľudne si ho dopriať. Týmto chcem poďakovať Zlatému Bažantovi, že prišiel na trh s niečím takýmto, lebo ja som si už roky hovorila, aké by to bolo super, a keď prišla na trh „light" verzia. Tak som si povedala: „Fajn, ale aj tak to ešte nie je pre mňa bez výčitiek." Len pre predstavu pripájam fotku, ako je to pri týchto pivkách s kcal a cukrami. Rozdiel je až 150 kcal z 214 kcal, čo je teda pre mňa naozaj dosť. A aj napriek tomu mu to neuberá na chuti.

    Hneď na prvý výlet sme zamierili s manželom na Muránsky hrad. Išli sme na bicykloch. Prevýšenie bolo cez 1000 m.n.m, tak si viete predstaviť tú radosť, keď sme si to vyšliapali a mohli sme sa podeliť o Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži Grapefruit. Po otvorení ma hneď prekvapila horkastá chuť, ktorá mi pripomínala ozajstné pivko, tiež aj svieža chuť vďaka grepu a najviac sa mi páčilo, že som tam necítila veľa cukru, ako to býva pri bežných radleroch, kde mi to už viac príde ako malinovka a pomenej tam cítiť chuť piva.

    Ako druhého favorita by som Vám predstavila Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži Brusnica & ríbezľa. Druhý nie preto, že by chutil menej. Práveže chuťovo bol veľmi príjemný, chuť ovocia bola veľmi originálna a mne lahodiaca. Hneď po prvom pití som si ho vedela predstaviť ako súčasť letných miešaných drinkov. Len kvôli tým kcal, určite budem preferovať radšej verziu Extra svieži, ale ani na toto pivko nezanevriem a po prižmúrení oka si ho doprajem. Manželovi toto pivko veľmi chutilo, určite je to jeho favorit. Zobrala som ho aj na rybačku a chlapi vôbec nespoznali, že by tam bolo ubraného cukru a pochutnali si na ňom po celom dni na slniečku. Takže s pokojným svedomím ho môžete dopriať svojim polovičkám, neofrflú ho.

    U nás na treťom mieste skončil Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra svieži Citrón, v ktorom som už ako koncovú chuť cítila umelé sladidlo a aj chuť citrónu nebola tak výrazná, ako by som čakala. Ale zhodnotila by som ho tak, že neohúri, ale ani neurazí a určite nezapadne prachom v období grilovačiek a výletov.

    Teším sa, že na trh prišli aj pivká, ktoré nerobia okrúhle brušká a budeme si ich môcť, my žienky, vychutnať bez výčitiek a kľudne aj dve-tri za večer, ak bude príležitosť.

    Takže nazdravie, DIEVČENCE!

    #recenzia #test_zlatybazant3 #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

    konik_testuje
    19. apr 2021    Čítané 6399x

    Skúsenosti so Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži a Extra svieži

    Vo vzduchu cítiť jar. Slniečko sa dostáva pod kožu a priam láka vystaviť svoju tvár jeho lúčom a vychutnať si ten moment naplno. K dokonalosti chýba už len osviežujúci nápoj v ruke. Ak je 100 % prírodný, bez umelých farbív, konzervantov a s čo najmenším množstvom pridaného cukru, svet je zrazu v rovnováhe. Presne tak, ako nové vyvážené príchute ovocných nealko Radlerov Zlatý bažant z radov Svieži a Extra svieži10, ktoré budete mať možnosť ochutnať!

    Čo budeme testovať

    Zlatý Bažant neustále rozširuje portfólio ovocných Radlerov. Tohtoročnou jarnou novinkou sú úplne prvé nealko radlery na slovenskom trhu bez zrnka pridaného cukru z radu ´Extra svieži´ s príchuťami Citrón a Grapefruit. Majú menej sladkú, no ovocnejšiu a extra osviežujúcu chuť. Produktový rad ´Svieži´ sa rozrástol o príchuť Brusnica-Ríbezľa a obsahuje o 30% menej cukru ako klasický variant. Vychutnať si tak môžete svoje obľúbené príchute v ešte zdravšom prevedení. 

    Zlatý Bažant Radler 0,0% Extra Svieži Citrón

    Najobľúbenejšia príchuť z portfólia radlerov je prvýkrát dostupná aj vo variante bez pridaného cukru. Čo viac si priať? 🙂 Ešte osviežujúcejšia chuť rýchlo zaženie pocit smädu a je výbornou voľbou na doplnenie pitného režimu kedykoľvek počas dňa. Obsahuje výlučne prírodný cukor z pridaného ovocia v hodnote 2,5 g na 100 ml. 

    Zlatý Bažant Radler 0,0% Extra Svieži Grapefruit

    Je inšpirovaný obľúbeným citrusovým ovocím, ktoré si vás podmaní charakteristickou horkejšou, no extra osviežujúcou chuťou. Milovníci tejto príchute nájdu v pollitrovej plechovke jemne sladkú chuť výhradne s prírodným cukrom z ovocia, ktorý predstavuje 1 g na 100 ml.  

    Zlatý Bažant Radler 0,0% Svieži Brusnica & Ríbezľa

    Príjemne trpká chuť ovocia sa snúbi s chuťou svetlého piva Zlatý Bažant 0,0%. Brusnica aj čierna ríbezľa sú charakteristické jemnou horkosťou a kyslosťou zároveň, ktoré vytvárajú neopakovateľný súzvuk.  Radler sa vyznačuje 100% prírodnou sviežou chuťou, ktorá obsahuje o 30% menej cukru ako klasický radler.

    Značka Zlatý Bažant 0,0% je najpredávanejší radler na Slovensku. V Hurbanovskom pivovare vyrábajú tie najlepšie radlery. Dbajú na to aby boli 100% prírodné a obsahovali menej pridaného cukru. Na tejto note sa niesli aj tri tohto ročné novinky.

    Koho hľadáme

    Na toto svieže testovanie hľadáme 10 mladých energických žien, ktoré si vychutnávajú život naplno. Hľadáme ženy, ktoré majú rady aktívny životný štýl a je jedno, či inklinujú k športu alebo k prechádzkam v prírode.  Ak preferuješ zdravú stravu a rada spoznávaš nové chute, hľadáme práve teba. 

    Ako sa zapojiť

    Ak ste sa v predošlých vetách našli, neváhajte a zapojte sa do testovania. Stačí, ak nám do komentára pod týmto článkom napíšete, ako si predstavujete svoju ideálnu chvíľku oddychu, ktorú sa vám podarilo nečakane pre seba ukradnúť v kolotoči povinností. Ak ju máte aj zvečnenú na fotografii, neváhajte a vložte aj ju 🙂

    Prihlásiť sa môžete do 26.4. a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Už teraz sa tešíme na vaše komentáre a fotografie 🙂

    konik_testuje