5tt a na sone nič nevidno
Ahojte baby 💋
Prosím som v 4tt +3D
Bola som u návšteve u gynekológa no zatiaľ mi tam ešte nič nevidel,že je ešte na to skoro..
Baby prosím máte s tým skúsenosti? Ďakujem
Keď ti gynekológ (odborník a lekár) povedal,že je ešte príliš skoro,aby bolo “niečo” vidieť,prečo mu neveríš? Bežne sa na prvé kontroly objednáva až v 8-9tt,aby už bola vidieť aj akcia srdiečka..ak máš pozitívny test,tak vydrž do ďalšej kontroly a nestresuj sa..
Tak este si len v 4 tt, to je ozaj veľmi skoro. Kolko Ti meska MS?
@catherinah 6dní a ďakujem
Ahoj ja som dnes 4t+2 dni, tak môžeme čakať spolu na srdiečko. Chystám sa k lekárke až o 2 týždne. Skôr je to naozaj zbytočne. Iba ak mas nejaké problémy ale zlu predchádzajúcu skúsenosť.
Ved si isla strasne skoro, naco zbyticne chodit, ked zena nema problémy? Zbytocny stres
@ria2001 Ja som bola v 5 týždni tiež prvý krát bol vidno len váčok a ďalšia kontrola bola v 8 týždni kedy je už srdiečko a teraz som v9 týždni ja som musela ísť skoro koli dvom zlým skusennostiam musím byt sledovaná preto som bola tak skoro ale inak sa chodí až 8 týždni má kontroly nestresuj kľud a užívaj že si tehj a o trityzdnw uvidis aj srdiečko
mne gyn kázal prísť prvý raz až v 12tt, že dovtedy nemajú čo riešiť
Ja som volala pani sestričke a povedala som jej že som v 4 tt a ona mi povedala že mám prísť,ináč by som sama ani nešla
@ria2001ahoj isla si skoro 😀...ja som bola pri oboch tehu v 6tt a bol len vak a tercik ale srdiecko nebolo...prisla som potom v 9tt a uz bolo vsetko ako malo byt 😍 kedy ti povedal ze mas zase prist? No stress a uzivaj si tehu 😀
No ja ta chapem ja som isla v 5tt a bolo sice vidiet vak a malickaty plod ale to som bola na dovolenke na SK tak to pozrel. Inak hovoril doktor ze normalne by som mala az tak 8-9 tyzden prijst kedze dovtedy je to tazke analyzovat. Ide o to aku ma gyn masinku.. Niektore najnovsie lepsie zachytia vsetko....Ja poviem pravdu som mala trochu strach s mimomaternicoveho kedze som mavala krce od prveho dna pozitivneho testu. Nakoniec s toho bol zamlcany ale to som tusila kedze tie krce a bolesti som mala stale;( plus spinenie. Ja by som bola v klude a pockala tak do 8-9 tyzdna pokial nemas velmi silne krce ani krvacanie.
Ja som bola u lekara pred 2 dnami na konci 4tt. Ale ja som sla lebo som mala termin kontroly na ktoru som bola objednana davno pred tym ako som otehotnela. Samozrejme som povedala ze som tehotna tak ma rovno vysetril. Bol vidiet len gestacny vak. Mam prist na dalsie sono o tyzden. Mne sa to zda skoro, ved budem este len na konci 5tt, no ale nehadala som sa s gynekologom.
Kamoška tiež takto plakala,že nič nevidno a má doma pomaly 3 ročného valibuka..😉
@meandbaby Ja som reagovala na autorkinu reakciu na odpovede, lenže to tu nie je znať. Neviem, ktorá z nás je viac láskavá a pyšná, to nechám na posúdenie Boha, pretože váš názor je pre mňa bezpredmetný. Vaša reakcia na mňa je len vašou snahou zapáčiť sa ostatným diskutujúcim, však veď si myslia to, čo vy, len mi to nenapíšu. Viete, som úprimná. Nebudem jej tu ťahať medové motúzy popod fúzy, za chrbom ju známej ohovárať. No vám škoda reči niečo vysvetľovať, slepý neuvidí, ehm nepochopí... Nie som dokonalá. Trošku empatie. 😉
@ria2001 ja som bola na preventívke (vtedy som bola v 2.týždni co som nevedela a ani by ma to nenapadlo) nič tam ani nebolo vidieť a potom keď mi 2 dní meskala som mala dva pozitívne testy tak som hneď volala ze to potrbujem vedieť takže som bola u dr presne o týždeň neskôr ako mi začala meskat a bol tam vidieť len ten vak a ze som v 5tt a povedal ze mam prísť za mesiac vtedy to už vyzerá fakt ako bábätko aj pekne vidno srdcieko 🙂 záleží asi od doktora lebo keby to potrebujes súrne vedieť napr kvôli práci alebo tak a nie je to ešte vidieť tak potom už len z krvi to potvrdí
@hettinka zjavne tu niekto nič necita,len chce zaujať komentárom.. volala som pani sestričke ,povedala som jej že v koľkokrát týždni som a hneď na to povedala aby som hneď prišla...
Tak pred tým ako niečo niekto skomentuje nech si prečíta aj čo a o čom sa tu píše ...
Ja somsom potrebovala len poradiť či ma niekto podobnú skúsenosť,ja som prvý krát tehotná a je to moje vytúžené,zdržte sa prosím komentárov ak nemienite poradiť ..

Moj gynekológ pozýva na kontrolu az v 8tt, predné kvoli takejto histerii, ze nic nie je vidno. Co by si ako chcela v tomto tyzdni vidiet?