icon

5tt a na sone nič nevidno

ria2001
10. nov 2018

Ahojte baby 💋
Prosím som v 4tt +3D
Bola som u návšteve u gynekológa no zatiaľ mi tam ešte nič nevidel,že je ešte na to skoro..
Baby prosím máte s tým skúsenosti? Ďakujem

Strana
z2
pribinak
10. nov 2018

Moj gynekológ pozýva na kontrolu az v 8tt, predné kvoli takejto histerii, ze nic nie je vidno. Co by si ako chcela v tomto tyzdni vidiet?

bona
10. nov 2018

Keď ti gynekológ (odborník a lekár) povedal,že je ešte príliš skoro,aby bolo “niečo” vidieť,prečo mu neveríš? Bežne sa na prvé kontroly objednáva až v 8-9tt,aby už bola vidieť aj akcia srdiečka..ak máš pozitívny test,tak vydrž do ďalšej kontroly a nestresuj sa..

catherinah
10. nov 2018

Tak este si len v 4 tt, to je ozaj veľmi skoro. Kolko Ti meska MS?

ria2001
autor
10. nov 2018

@pribinak ako nehnevaj sa ale slušné sa pýtam.. keby som vedela že sú tu takýto arogantný ľudia ani sem nepíšem.. tu sa ludia zhadzuju.. ale ďakujem

ria2001
autor
10. nov 2018

@catherinah 6dní a ďakujem

vaneska
10. nov 2018

@ria2001 si este naozaj kratko tehotna. Kludne pockaj par tyzdnov, potom uvidi viac. Na kedy ti dal dalsiu kontrolu?

lubi13
10. nov 2018

Ahoj ja som dnes 4t+2 dni, tak môžeme čakať spolu na srdiečko. Chystám sa k lekárke až o 2 týždne. Skôr je to naozaj zbytočne. Iba ak mas nejaké problémy ale zlu predchádzajúcu skúsenosť.

beky1813
10. nov 2018

Ved si isla strasne skoro, naco zbyticne chodit, ked zena nema problémy? Zbytocny stres

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2018

@ria2001 ved @pribinak Ti slusne odpovedala, je zbytocne tak skoro chodit k lekarovi. Ked on nevidi a kaze prist neskor, tak zeny na MK nebudu vediet viac.

bajjka
10. nov 2018

@ria2001 Ja som bola v 5 týždni tiež prvý krát bol vidno len váčok a ďalšia kontrola bola v 8 týždni kedy je už srdiečko a teraz som v9 týždni ja som musela ísť skoro koli dvom zlým skusennostiam musím byt sledovaná preto som bola tak skoro ale inak sa chodí až 8 týždni má kontroly nestresuj kľud a užívaj že si tehj a o trityzdnw uvidis aj srdiečko

misik14
10. nov 2018

mne gyn kázal prísť prvý raz až v 12tt, že dovtedy nemajú čo riešiť

ria2001
autor
10. nov 2018

@lubi13 ja podobne o 2-týždne 💋 prajem veľa zdravíčka

ria2001
autor
10. nov 2018

Ja som volala pani sestričke a povedala som jej že som v 4 tt a ona mi povedala že mám prísť,ináč by som sama ani nešla

ria2001
autor
10. nov 2018

@misik14 keď som volala s pani sestričkou povedala som jej že som v 4tt tiež sa mi to zdalo skoro ,no som tehotná prvý krát..
Tak som šla

lejka01
10. nov 2018

@ria2001ahoj isla si skoro 😀...ja som bola pri oboch tehu v 6tt a bol len vak a tercik ale srdiecko nebolo...prisla som potom v 9tt a uz bolo vsetko ako malo byt 😍 kedy ti povedal ze mas zase prist? No stress a uzivaj si tehu 😀

meredith83
10. nov 2018

No ja ta chapem ja som isla v 5tt a bolo sice vidiet vak a malickaty plod ale to som bola na dovolenke na SK tak to pozrel. Inak hovoril doktor ze normalne by som mala az tak 8-9 tyzden prijst kedze dovtedy je to tazke analyzovat. Ide o to aku ma gyn masinku.. Niektore najnovsie lepsie zachytia vsetko....Ja poviem pravdu som mala trochu strach s mimomaternicoveho kedze som mavala krce od prveho dna pozitivneho testu. Nakoniec s toho bol zamlcany ale to som tusila kedze tie krce a bolesti som mala stale;( plus spinenie. Ja by som bola v klude a pockala tak do 8-9 tyzdna pokial nemas velmi silne krce ani krvacanie.

titla
10. nov 2018

Ja som bola u lekara pred 2 dnami na konci 4tt. Ale ja som sla lebo som mala termin kontroly na ktoru som bola objednana davno pred tym ako som otehotnela. Samozrejme som povedala ze som tehotna tak ma rovno vysetril. Bol vidiet len gestacny vak. Mam prist na dalsie sono o tyzden. Mne sa to zda skoro, ved budem este len na konci 5tt, no ale nehadala som sa s gynekologom.

marissenka
10. nov 2018

Kamoška tiež takto plakala,že nič nevidno a má doma pomaly 3 ročného valibuka..😉

alexa1983
10. nov 2018

@ria2001 je to este skoro, neboj 🙂

asia83
10. nov 2018

@ria2001 Prepáčte, trocha sebakritiky vám nezaškodí. Zapojte zdravý rozum, 4. týždeň je veľmi krátka doba, nechajte ten zárodok vyvíjať sa. Ešte sa ho navidíte a napočúvate dosť. Ach, naše mamy a staré mamy bez sona...ich zlatá skromnosť a pokora...

hettinka
10. nov 2018

@ria2001 čo má akože byt vidno v 5. tt? Načo si už utekala k lekárovi a dávala si si robiť sono?
Treba počkať, s prvou som šla v 11. tt, s druhým asi v 8. tt

jankakoc
10. nov 2018

@ria2001 ved ti tu baby slusne pisu. Co ako chces
pocut? Ja som sa objednala az ked som bola v 8 tt. Naco skor. Moj gyn skor ako v 6 tt ani sono nerobi

pribinak
10. nov 2018

@ria2001 nenapisala som ti nic arogantne, len to, ze si sla na kontrolu príliš skoro

meandbaby
10. nov 2018

@asia83 trosku menej pychy by tiez pri odpovediach nezaskodilo a aj laskavosti.Kazala jej prist, je to jej prve tehotenstvo atd.Trosku pochopenia.Kazda sme z neba mudra nespadla a kazda z nas mala z niecoho obavu.Nehrajme sa na dokonale.

asia83
10. nov 2018

@meandbaby Ja som reagovala na autorkinu reakciu na odpovede, lenže to tu nie je znať. Neviem, ktorá z nás je viac láskavá a pyšná, to nechám na posúdenie Boha, pretože váš názor je pre mňa bezpredmetný. Vaša reakcia na mňa je len vašou snahou zapáčiť sa ostatným diskutujúcim, však veď si myslia to, čo vy, len mi to nenapíšu. Viete, som úprimná. Nebudem jej tu ťahať medové motúzy popod fúzy, za chrbom ju známej ohovárať. No vám škoda reči niečo vysvetľovať, slepý neuvidí, ehm nepochopí... Nie som dokonalá. Trošku empatie. 😉

queenofdisaster_7
10. nov 2018

@ria2001 ja som bola na preventívke (vtedy som bola v 2.týždni co som nevedela a ani by ma to nenapadlo) nič tam ani nebolo vidieť a potom keď mi 2 dní meskala som mala dva pozitívne testy tak som hneď volala ze to potrbujem vedieť takže som bola u dr presne o týždeň neskôr ako mi začala meskat a bol tam vidieť len ten vak a ze som v 5tt a povedal ze mam prísť za mesiac vtedy to už vyzerá fakt ako bábätko aj pekne vidno srdcieko 🙂 záleží asi od doktora lebo keby to potrebujes súrne vedieť napr kvôli práci alebo tak a nie je to ešte vidieť tak potom už len z krvi to potvrdí

ria2001
autor
10. nov 2018

@meandbaby ďakujem za pochopenie

ria2001
autor
10. nov 2018

@hettinka zjavne tu niekto nič necita,len chce zaujať komentárom.. volala som pani sestričke ,povedala som jej že v koľkokrát týždni som a hneď na to povedala aby som hneď prišla...
Tak pred tým ako niečo niekto skomentuje nech si prečíta aj čo a o čom sa tu píše ...
Ja somsom potrebovala len poradiť či ma niekto podobnú skúsenosť,ja som prvý krát tehotná a je to moje vytúžené,zdržte sa prosím komentárov ak nemienite poradiť ..

demonka5
10. nov 2018

@ria2001 ahoj tiez nebolo nic vidno u mna pri 4tt,objednala som sa na dalsie usg a tam uz bolo vidno cca o tyzden nato

demonka5
10. nov 2018

@ria2001 dodam ze len vacok az neskor bola akcia srdca ale chapem ta,bojis ja ja som tiez taka bola prve vytuzene babo po 4rokoch hlavne davaj pozor na seba teraz

Strana
z2