7 dní meškajúci menzes - vak 7,5 mm
Ahojte dievčatá velny sa bojim a idem po radu prosim vas je to v poriadku? V stredu pri seden dnovom meskani ms mi doktroka videla v maternici 7.5 mm vak alebo dutinku a hcg s krvy bola niečo nad 400 je to v poriadku nemusim sa bat? Kontrola v stredu bude uz viec vidiet ci?
@srdiecko99 bez stresu 🙂 všetko v poriadku zatiaľ ja som to mala tak podobne ale HCG si nepamätám presne kolko som mala
@zojeva dufam te bude vsetko v poriadku velmy sa bojim
@srdiecko99 tak to je úplne zbytočne a hlavne nie dobre ani pre teba ani pre babo. Hlavne kľud 🙂 netreba sa stresovať a báť nie je čoho 🙂
@zojeva dufam ze v stredu uz bude nieco aj viac vidiet mne to vichadza tak uz ked som bola to bolo presne asi 4+6tt a teraz v stredu to bude 5+6tt alebo 6+0 tt
@srdiecko99 ešte nemusí byt nič vidno 🙂 ja som tiež tak chodila ako na klavír, nikdy už takto nebudem chodiť pri druhom tehotenstve, je to úplne zbytočne. Stačí ísť v 12 tt na ultrazvuk ak nie sú komplikácie
@srdiecko99 preco si sla tak skoro k dr? Mala si tazkosti resp.potrebujes nejake lieky ak ano beriem spat 🙂 klud. Ostava len a len cakat ale verim.ze je to vsetko v poriadku, ja som to v predch.tehu mala podobne ale hcg cca 15 dpo 500 na kontrole som bola 4+3 🙂 dnes zacinam 6tt a u dr som nebola zatial. Drzim.palce nech je to v poriadku ❤ hlavne mysli pozitivne
@srdiecko99 netreba sa stresovať a hneď chodiť stále na kontroly pokiaľ nie sú ťažkosti. Nemusí byt vidno nič a môže ta to len stresovať 🙂 takze ja sby som kľudne pockala nejaký 9tt a potom išla a už by malo bit aj srdiečko ♥️
@srdiecko99 netreba sa takto zbytočne stresovať. Neprospieva to ani vám ani plodu. Ja som bola prvýkrát až v myslím ze v 9tom týždni. Doktorka rovno povedala ze nevidí akciu srdiečka, ale ze ešte počkáme tyzden, že mám prísť znova. Po tom týždni, teda 10ty týždeň už bolo vidieť akciu srdiečka a všetko bolo v najlepšom poriadku. Takže kľudne nemusí byť ešte nič vidieť. Žite ako doteraz, čo ma byt, to sa stane. 🙂
@zuzi_747 ďakujem krasne
@zojeva ďakujem ano ja viem zbytocne stresi
@miskamicha ano boly tam pochibnosti kvoli zdraviu a tak tak preto.... Ale ja viem a vrlmy dakujem len ono bojim sa ci je vsetko ok ci je vsetko spravne a tak
Ked som bola tehotna, tak mi doktor povedal, ze pri 2 tyzdnovom meskani mam zavolat o termin, vzdy som tam sla v 8-10tt. prvy raz, bolo vidiet a pocut uz srdiecko a potom v 12tt. na ultrazvuk.
Ak nepotrebujete predpisat nejake lieky, alebo nejake zmenit, vysadit z dovodu tehotenstva, nema zmysel chodit skor. Mozno este z obavy mimomaternicoveho. Ak tak...Tehotna som bola 3x a ani raz mi nebrali krv na HCG, netusila som, v akom tyzdni kolko ma byt...a vsetko v poriadku.
@nevenka ďakujem za podelenie skusenosti🙏❤️
@srdiecko99 bud kľudná, ja čo som mala biochemicke tehotenstvo v deň čo som mala dostať ms som mala hcg len 38, o týžden už len 14.tebe pekne rastie
Aj netreba predpisovať lieky tak aspoň 2 týždne po vynechaní MS k dr. Mňa tento rok objednal po dvoch týždňoch a aj tak zbytočne skoro. Bol len 15 mm vak bez plodu. Ten bolo vied az na kontrole o 2 týždne
Dievčatá po siedmych dnich sa mi zvisilo hcg zo 410 na 4300 no ale doktorka mi nepovedala ze ktory to je tizden podla vas ma niektora stym skusenost?

@srdiecko99