Aké čaje a bylinky sa môžu piť v prvom trimestri?
Ahojte dievčatá, viete niekto aké Bylinkové čaje a vôbec čajíky sa môžu a ktoré sú rizikové?
@elly23 ahoj posielam zoznam cajikov tiez sa zaujimam o to🙂 https://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/byli...
Ahojte!
Dnes sme začali 11.tyzden a mám nádchu +bolesť hrdla. Všade radia veľa tekutín a ležať. Lenže čo mám piť keď je toho toľko zakázaného, kúpila som ovocné čaje, keď som prečítala zloženie aj tam sa našli bylinly, kt. sú v tehotenstve zakázané. Potom som si dala kúpiť kvalitnejšie, mätu a zázvor, lenže to sa odporúča tiež iba po 2 šálky denne a ani neviem či to ide dokopy. Tak čo teda piť, aby som sa uzdravila? 🤒
Cibulovy caj ;)
Zienky,moja doktorka povedala,ze mam prestat citat internet,ze mozem vsetko ale s mierou,lebo som dosla ku nej za a4 sm mala spisane ci toto a toto mozem a nemozem,podla mna moze zena vsetko ale s mierou,a moja svokra tvrdi ,ze toto volakedy nebolo co mozu a co nie..jedz co ti chuti pi co ti chuti,okrem alkohol,drogy a cigarety a tabletky.hocjake.to je to co mi zakazala..tak tak🤗

Dokonca tu jedna slecna pisala, ze zazvorovy velmi nie a inde ho odporucaju bez problémov :-O