icon

Aké hCG hodnoty ste mali v 6. týždni?

mimifred
15. apr 2024

Maminky ahojte prosim ake vysoke HCG ste mali okolo 6tt ? Ja mam 6200
Podla dr a PM by som mala byt v 7tt ale mohla som mat posunutu ovu.
Na ultrazvuku je len malilinka ciarocka a mam velky strach ze nieje nieco v poriadku
Mam aj spinenie (hnedy vytok) 😞

Strana
z2
mimifred
autor
19. apr 2024

@mariac91 ani mne nic nebolo vidno iba v bublinke tenka ciarocka 😞ale verim ze obe budeme mat dobre spravy 🙏🏼🍀

mimifred
autor
22. apr 2024

@mariac91 ahoj tak ako dnes ?
U mna nie velmi dobre 🥹 bublinku mam stale prazdnu nevidel este plod a dal mi este tyzden
Zobral mi aj hcg vysledky budem mat zajtra okolo 14:30 😞
Bojim sa ze to nebude dobre

mariac91
22. apr 2024

@mimifred Ach moja to má mrzí že nemáš dobre správy veľmi ti držím palce aby sa ešte ukazala, daj vedieť ako stúpa hcg . Ja mám pozitívne správy babu už bije aj srdiečko. Teraz už len stresovať aby to takto aj ostalo 🙏 budem sa modliť aj za teba . Verím že to bude dobre . Ktorý týždeň si dnes?

mimifred
autor
22. apr 2024

@mariac91 dnes som 6+2
Za teba som velmi rada ze vsetko dobre dopadlo a zabiazku bije ❤️ tesim sa s tebou velmi 🍀🍀🍀
Dakujem ti velmi pekne za tvoje slova a podporu 🥰

mariac91
22. apr 2024

@mimifred 6+2 je ešte malo, kľudne sa môže ukázať neskôr 🙂 verím , že to tak aj bude . Určite áno 🙏

mimifred
autor
23. apr 2024

@mariac91 😘v pondelok idem zase tak sa modlim aby si mala pravdu 🍀🙏🏼

mariac91
23. apr 2024

@mimifred ako dopadol výsledok hcg)

mimifred
autor
23. apr 2024

@mariac91 ahoooj tak hcg 12400 ze pekne zodpoveda 6+2 tt povedal dr. a vidime sa v pondelok na utz ☺️🍀🙏🏼

mariac91
23. apr 2024

@mimifred no vidíš 🙂 veľmi sa s tebou teším 🙂 treba len verít a dúfať 🙂 ja pevne verím že to obe dotiahneme pekne k zdravému koncu 🙏

mimifred
autor
23. apr 2024

@mariac91 bodajbi 🙏🏼 tak v pondelok som teda zvedava a hned pisem pisem pisem ❤️🍀 posielam Ti objatie sveta a tak isto len a len pozitivne sptavy cele tehu 🥰

mariac91
23. apr 2024

@mimifred určite daj vedieť 🙂 budem rada a ďakujem aj ja tebe 🙂 veľmi veľmi držím palce

mariac91
2. máj 2024

@mimifred ahoj niečo nové?

mimifred
autor
3. máj 2024

@mariac91 ahooj 🥹 nove je ze som akurat prisla z pohotovosti a spontanny potrat
Zacala som dnes velmi krvacat
Dali mi injekciu na stiahnutie maternice a teraz lezim
Drzkam ti velmi velmi palce a aj vsetkym tehulkam aby ste kazda jedna tehulkovanie dotiahli do uspesneho konca a boli len a len zdrave s vasimi baby ❤️🍀❤️
Dakujem Vam za kazdu jednu podporu

jablkovastrudla
3. máj 2024

@mimifred to ma velmi mrzi 😔 ja som si tym presla minuly rok vo februari.otehotnela som hned ako som sa dala psychicky do poriadku, naozaj som 3 mesiace doslova preplakala. Teraz kocikujem 3 mesacneho syna 🙏🏼 drzim velmi palce nech vam to nabuduce dopadne dobre

mimifred
autor
3. máj 2024

@jablkovastrudla dakujem krasne za velku podporu , krasnu spravu ze kocikujete synceka 😘❤️ ja som placliva ked pride myslienka ale ako sa vravi my zeny sme pre tento svet ????…
Tehulky vsetkym Vam uprimne prajem len a len to najlepsie tehulkovanie 🍀
Najviac mi je luto ze nemozem s Vami zdielat tie krasne pocity az ma ❤️ boli
Drzte sa a este raz Ďakujem 🤗❤️

mariac91
4. máj 2024

@mimifred Ach nie :( :( veľmi má to mrzí, prešla som si tým v januári , je to strašný pocit a nikomu ho neprajem. Prajem ti veľa veľa síl a ak budeš ešte rozhodnutá to skúsiť tak veľa veľa šťastia . Som nešťastná aj za teba :/

Strana
z2