Aké testy ste mali v 5. týždni tehotenstva?
Ahojte babi,aké ste mali testy keď ste boli 5tt ?
Dialnice... preco sa pytas?
To mi je jasné,že pozitívne ..mala som na mysli intenzitu🙂 mám silné testy ale dnes ráno som mala slabšiu ako predvčerom nehovorím že o dosť ale videla som že je slabšia tak nech sa nestrachujem zbytočne 🙂
Prestan testovat, fakt... navyse casom testy zoslabnu, tzv. hook effekt, proste to ten test uz nedava, v 6tom tyzdni potom chytis nervy ako ja, kym so nezriedila moc na tretinu moc/tretina voda a vybehli kolajnice az potom 🙄 Len ja som mala nervy po potrate, pri normalnom zdravom tehu sprav jeden test a pockaj na lekara, ja som potrebovala brat lieky a pichat injekcie.
A co ti pomoze ak ti napisem ze ja som mala stredne silnu ciarku a Zuza velmi silnu? Oddychuj, uzivaj dnesne slniecko a vsetko bude len tak ako ma byt...
o taktom case som uz presla z domacich testov na testy z krvi. Isla som na prvy hcg test z krvi v piatok, na druhy v pondelok. Z vysledkov som videla, ze sa hcg takmer strojnasobilo za tie dni a tam sa u mna testovanie skoncilo.
odkedy som nasla // tak som nemala dovod testovat dalej... isla som k lekarovi
A naco tolko testovat ? Ja som si spravila v 4/5 tt dva krat vecer za sebou test a boli kolajnice viac som nerieisla a objednala sa ku gyn
Máte pravdu možno to ma stresuje že to ešte nemám potvrdené od gyn a testujem sa zbytočne..avšak moja povedala že mám volať až keď mi 2 týždne mešká..
Ak mas pochybnosti a stres z cakania na gynek. tak mozes ist aj ako samoplatca k obvodnemu na krv na hladinu HCG...
mne vysiel pozitivny 11dpo..potom som tobila este obden a bol silnejsi.. ked som uz mala mat na digi 3+ stale tam bolo 2-3.. vedela som ze nieco neni ok.. nakoniec z toho bolo MA..kazdopadne,vydrz do kontroly a uvidis …
Mne meškali 3 dni a keď som si urobila test tak druhá čiarka bola slabá, a tu leží vedľa mňa už 8m 😀 prvýkrát som mala MA takže som si povedala že sa nebudem stresovať, urobila som si vtedy jeden test a o týždeň druhý do istoty a odvtedy žiadny.
Ahoj, ja este obcas stresujem tiez, ale… Toto su testy Dr. Max - oba su z jedneho balenia a toho isteho ranneho mocu. Ked ma zacnu prepadat blbe myslienky, tak si vzdy poviem - nestresuj, aj tak nic neovplyvnis, max ti bude horsie… Pomaha to (a to uz mam za sebou aj MA). Treba verit, toto v rukach nemame… 🤷🏻♀️
Už som po potrate bola som 6tt a bábo odišlo 🙂 v pondelok som išla do nemocnice mala som silné kŕče a krvácala som zobrali krv na sledovanie hcg +spravili vyšetrenia a dnes mi povedali že som potratila.. nevadí takto to asi malo byť ..nabudúce to vyjde pevne verím 🙂 držte sa babi 🙂
Mrzi ma to, drz sa.

Pozitivne...