icon

Akné v prvom trimestri

ellisa12
3. jún 2022

Nechcem sa nič pýtať 🙈
Ja sa len posťažujem aj vaše dieťa chce aby ste bola škaredá? 😁😁😁 mne pupáky pribúdajú veľmi veľkou rýchlosťou 😶‍🌫️💁‍♀️🤰

andrejka1212
3. jún 2022

Som na tom rovnako, pritom som s pletou nemala problemy ani v puberte 🙄

ellisa12
autor
3. jún 2022

@andrejka1212 Ja maximálne jeden pupinek pred ms to je cele teraz naozaj cely xycht každý deň pribudnú 2/3 nové... ale také ze vytlačím a na druhy deň je znovu biely 💁‍♀️🙈😁

andrejka1212
3. jún 2022

@ellisa12 ked som cakala syna, tak som problemy takehoto charakteru nemala 😅

dada0902
3. jún 2022

Presne ja keď som čakala malu tak som tiež mala sem tam voľáky pupak pri malom nie čiže možno čakáš dievčatko

ellisa12
autor
3. jún 2022

Toto bude prvé babo ... práve dnes som hovorila že toto bude chlapec že baba by nerobila takto zle vlastnej matke 😁🙈

lenuska9999
3. jún 2022

@ellisa12 áno, no mne sa tak pleť vyhadzala až teraz v 3. Trimestri. Našťastie už len mesiac, potom sa teším na čistenie 😀

aaadkaaa
3. jún 2022

@ellisa12 dievcatko vraj obera mamu o krasu😅 ja vyzeram ako chodiaca reklama na kozne oddelenie, budem mat rozhodne prenaaaadhernu dceru 😅

lejusinka
3. jún 2022

@aaadkaaa keby len o krasu 😂😂😂 mna aj o mozog 😂😂😂

ellisa12
autor
4. jún 2022

Takže hovoríte že čakáme topmodelky? 😅

aaadkaaa
4. jún 2022

@lejusinka mozog? A to je co? 😅 to som uz zabudla😅
@ellisa12 jasne, silny rocnik na miss bude😅

nikapuggioni
6. jún 2022

@ellisa12 juuuj moja ja ta nepoteším 😀 ja som pred tehu netrpela pupakmi a počas tehu som ich mala aj tam kde som si myslela ze nikdy nebudú 🤣 mne to nezakril už ani makeup. Našťastie sa v tom období nosili ruška 😀😀 mne sa pleť dostala do normálneho stavu až 14 mesiacov po pôrode. Podotýkam mam dievčatko 🥰