Ako dlho je žena tehotná podľa tejto fotky?
Ahojte podľa tejto fotky je koľko žena tehotná? Mohla by byť 15 tt tehotná? Myslim hodnotu CRL je 10/1 a
CRL - vzdálenost hlava - zadeček.

A nepocita sa nahodou tyzden tehotenstva podla poslednej menstruacie?
ale lekari sa casto mylia preto je smerodajna posledna menstruacia.
@lucinka511 No, len ja som to vedela na 100% a aj tak sa lekár riadil poslednou MS a ako som už písala - aj tak sa to časom mení - podľa sona a veľkosti bábätka. 😉
@evittam a o ale smerodajna je ms. a ak vie zrna kedy mala ovulaciu.tak je to idealne .lebo tie sona nie su lresne a kazde dieta ma ine proporvie.cize akor by som verila MS ako sonu ..sono moze skor najst nejake odchyljy.ci ked djeta pozastavxa vo vyvoji.vahou a tak...kamaratke tak tvrdil cele tehu ze podla sona je 2tyz pozadu a maly sa narodil podla jej vypoctov z MS plne donoseny na 40tt podla sona na 38....ale po ped vysetreni to bol 49tt aj vahou ok.
@lucinka511 Kazde tehu je ine. A ty si ma stale nepochopila-ja som presne vedela kedy sme malu pocali....ale gynekolog to bral podla MS...
No neviem mne to príde že sa nepýta na seba lebo to by napísala že neviete koľko som tehotná? 😂 Podľa poznámok dr prebiehajúci 11tt a keďže sú ofotene údaje písane dr pred testami,kt sa robia medzi 12-14tt tak to bude ten 11tt 🙂
http://nanicmama.sme.sk/tehotenstvo/tehotenstvo-2 už sa pýtal aj tu... je to potencionálny otec dieťatka http://nanicmama.sme.sk/tehotenstvo/potrebujem-...
Myslim ze to bude veľkosť bábätka a nie týždne a je to 14-15 tt
@3radulienka3 - crl hodnota znamená dĺžka babatka a údaj pri ňom zapísaný 10/1 znamená že dĺžka babatka zodpoveda 10/1, čo znamená prebiehuci 11tt
@rebellefleur no ale tam v tom druhom príspevku piše ze ma termín 25.5 to nesedí na 11 týžden
@3radulienka3 CRL je velkost babatka a ta zodpoveda 10+1tt, cize prebiehajuci 11tt
3radulienka3 - tak ja sa riadim ofotenym v tehu knižke, to, čo tam má napísané od dr je 11tt
@sibalka21 Jaj no tak neviem tak potom tam nesedí ten termín pôrodu 🙂
@3radulienka3 - jo, podľa ms to vychádza začínajúci 14 tt..ale tak nevieme kedy bol ofoteny ten tehu preukaz, resp kedy bol robený utz na základe kt tam je napísaný prebiehuci 11tt
@3radulienka3 No ved to, ze to cele nejak nesedi :D predpokladam ze dava55 je ten isty potencionalny ocko ako v tej druhej diskusii a ocividne mu frajerka nieco zatajila :D
@rebellefleur To je inak tiez pravda, lebo viem ze presne toto iste tu riesila dotycna slecna (majitelka tehu knizky) a presne tu istu fotku pridavala a pytala sa co to znamena to 10/1 a 10/2 ze ci to sedi... Aj to sedelo podla jej MS
@sibalka21 no zjavne ano uz len testy otcovstva budú na 100% 😀
@rebellefleur tak hádam tri týždne nečakal s otázkou ale tak ktovie 🙂 asi to potom bude ten 11tt
Chalan tam pisal ze 30.10 bola u gyn. toto jej napisal do knizky... Cize to sedi ze teraz je v 14-15tt
Zahada rozlustena :D
@3radulienka3 - keď pozries čo píše v tej druhej téme, tak tam je že 30.10 bola v poradni a na utz, takže vtedy jej tam dr napísal ten údaj 10/1, dnes je 19.11, to presli tri týždne odvtedy takže teraz je 13/1tt a to sedí s termínom porodu
@rebellefleur no tak dokonca tak sme mali všetci pravdu bolo to 11 tt a teraz je 14 tt 🙂

@dava55 Ved ty musis mat napisane v knizke v ktorom si tt.. A ak sa nemylim 10/1 znamena 10tyzden a 1den, cize prebiehajuci 11tt