Ako prestať fajčiť v tehotenstve?
Som v 6tt , fajčila som iqos, od ktorého som včera zahodila krabicky ale mám taký abstak, že asi aj dokusem steny 😂 samozrejme fajčiť už v žiadnom prípade nebudem len ak máte nejaké rady ako to v zdraví pretrpieť pripadne či aj pre tehotné predavaju nejaké prípravky keď chce človek prestať fajčiť ?
ako som si spravila test a zistila, ze som tehotna, tak som viac nefajcila. sice ja som ziaden abstak nemala, nejak som na nastavila na to, ze koncim a bolo. no musis len vydrzat, prve dni budu najhorsie, potom bude dobre.
Ak máš absťák len zo zvyku, tak vyskúšaj lízatko - budeš mať aj v ruke, aj v ústach a cukor tiež pomôže. 😉
Ale každý to má inak. Ja som mala napríklad celý čas krabičku v kabelke a ani raz som si nezapálila.
spravny postoj... kto tvrdi, ze to nejde, klame sam seba... fajcila som 17 rokov ked som otehotnela a jednoducho som si povedala stop... ak by to definitivne neslo, lebo mas abstak... clovek je zavisly nie len na nikotine ale aj na celom tom procese, potiahnut vyfajcit... tak si kup nenikotinovu tu sladku volovinu a cmogaj to...
Mysli celou silou na dieta - ziadna chut a abstak nestoji za to, aby mu to ublizilo. Radsej teraz chvilu vydrzat ako potom riesit problemy s ucenim, alebo operacie srdiecka...
Vydrz, ja som tiež fajčila iqos a keď mi vyšiel pozitívny test, dala som si poslednu a zahodila som krabičku. A chuť som mala celé tehotenstvo 😅 resp prvé 3 týždne boli ťažké a potom som na to prestala celkom myslieť ale stále mi to občas prišlo, ale proste neprichádzalo do úvahy, dieťa mi bolo prednejsie. Držím palce !

Tehotenske nevolnosti by ti mali na toto "pomoct" najlepsie. Dobre si spravila, ze si vsetko zahodila, kym babo nie je napojene na tvoj krvny obeh, ziadne abstaky nepocituje... takze vydrzat, ako kazda zavislost najhorsie su prve tri dni, tyzden je zly, potom to uz bude lepsie. Vies, ze to malicke take toxicke latky k zivotu nepotrebuje, takze bud silna a vydrz 😘