Ako rodičom oznámiť, že som tehotná?
Ahojte baby tak dneska som si našla dve koľajnice po 5 dňovom meškaní menštruácie, ktoré som pripisovala však to mešká lebo som brala atb.Mam 22 v máji 23 rokov ,bývame vo svojom a mame obaja prácu ale chcem od vás radu AKO A KEDY to oznámiť našim ? Partner sa teší,vrávi, ze nejako to zvládneme. Ja som normálne v šoku myslim ,že je to normálne ale tešíme sa na to malé. Ste prvé ktoré o tom budete vedieť lebo ja by som to nevedela len v sebe dusiť.
ja som to povedala asi v 3 mesiaci a najprv som len mamine a stacilo jej povedat ze jej chcem nieco povedat 😁
Vazne sa pytas cudzich ludi, aby ti poradili kedy to mas oznamit rodicom, ktorych nikto tu nepozna, nikto nevie v akom ste vztahu, ako vnimaju teba a priatela, aky maju nazor na tehotenstvo pred svadbou atd atd atd...ked vies ze ich to potesi, povedz im to na vianoce ako darcek
@mimi97 gratulujem 💞, my sme vtedy dávno u našich nepovedali nič, už sme boli zobratí, samostatní a otec sa ma na balkóne začiatkom druhèho mesiaca spýtal: "Janka, nie si tehotná?"
A sa ho pýtam, ocino ako to vieš a on hovorí tehotné ženy majú také lesknúce sa oči😳😳😳
Som nechápala, potom to zistil aj u mojej kamarátky, som sa chcela presvedčiť či to fakt nebola náhoda.
@mimi97 ja by som to hneď a všetkým 😂 tak som to aj pri oboch spravila.
Myslim, ze mas pohode cas ... Prv zajdi na gyndu, ze ti potvrdia tehotenstvo, hlavne, ze plod je v maternici a nie mimo ... Pockala by som ako sa bude vyvyjat a az potom oznamila 😊 kludne az v 3 mesiaci ... Netreba sa uponahlat, hned lebo pozitivny test este nieje ziadna zaruka nicoho
Ako a kedy chcete vy, ja by som hlavne čakala, nech sa to aspoň priblíži tomu 12 tt, aby potom nedošlo k sklamaniu. Mojej mame som jedno tehu oznámila na deň matiek a druhé na meniny.
@mimi97 gratulujem 🙂 je to na tebe, kedy to oznamis. Ako to ty citis. Ja som pockala a oznamila som to nasim az po 3tom mesiaci. Aj ked ma to stale nutkalo povedat, snazila som sa to vydrzat. My sme to oznamili tak, ze sme nasim povedali, ze im musime ukazat jedno video a pustili sme im CD kde bol drobec a ako mu tlklo srdiecko 😀
Ďakujem vám veľmi pekne za insšpiracie milé žienky 😘
Mas idealny darcek pod stromcek pre rodicov, ostatni to mozu vediet neskor. Zabalene papucky, body s napisom "pridem v ...", alebo kup nieco typu- najlepsia babka, dedko atd. ak este nie su starymi rodicmi. Alebo si kup tricko tehotenske s nozickami, a "aha ake tricko som dostala od Jeziska"
@martinuska jeeeejjj tak to je nápad ste milá ak to vydržím tak určite to vyuzijem, 🙂
Určite počkaj do kontroly u lekára aspoň. Blížia sa Vianoce, kľudne zábal pod stromček škatuľku s pohľadnicu a fotkou zo sona - darček na ceste, dorazim v auguste.

@mimi97 gratulujem😁.Ja keď som bola prvýkrát trhu,volala dom máme,hneď😁.Aj druhýkrát a tretíkrát sme už počkali,lebo som mala problémy od začiatku.