Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?
Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?
kopko 😀......pohlavie bolo prekvapenie....... priserne kopalo akohahle som si lahla a chcela spat, no nemozne 🙂
naše boli celý čas mačičky 🙂 mame dvojcata 🙂
Krpčúch a sem tam Krpčúcha pre istotu ak by niečo aby sa nehnevala 😉
brašnička (vymyslel mm, keď som mu hovorila, že tam bolo vidno len teh.vačok-zatiaľ), fazuľka - keď už bolo vidno aj fazuľku 🙂
babulka vedela som ze to bude dievcatko alebo niekedy aj menom
Hneď od začiatku sme ho volali ryba lebo pláva v brušku a keď začalo kopať tak kopkadlo a teraz ho ja volám hrošík lebo viem že je to chlapček a strašne silno kope :D
Tánička, Tánulka alebo Tulinka alebo Malúšatko naše 🙂 (ocinkove nápady) 🙂 😀
my sem volali starsiu ,kym sme nemali vybrate nemo Atabučik 😀 to sme si vymysleli, a mladsiu sme volali Ňaňa 😀 / tak ju pomenovala starsia. ona od zaciatku vedela, ze bude mat sestricku
My ho volame Filipko a to este nevieme ci je to chlapcek alebo dievcatko 🙂 Zatial mam tusaka ze chlapcek 🙂
No my ho zatial volame "ňuňek" :DDD To vymyslem mm, je to odvodene od slova ňuňu, a koncovka -ek preto, lebo si myslime ze to bude chlapec :D Ked to bude nahodou dievca, bude to ňuňka :DDD
Burko ,tak ho vola moja polovicka 🙂
..piškotka...
prvú dida, druhú biba
Špendlík 🙂
Horacio 🙂
nevieme preco, ale tak mu "prischlo" ale ja zvyknem aj fazulka,alebo vajicko 😉
Najprv fazuľka, a ked sme už vedeli pohlavie a meno tak menom sme ho oslovovali
u nás frčí "bobulka"
najskor to bol drobcek a neskor, ked nam povedali pohlavie, tak uz Lujzicka 🙂
zlaticko, chrobacik, srdiecko, a volam ho tak doteraz 🙂
My ho máme v brusku este a voláme ho anjelik, srdiečko, slniečko a nás drobcek. Niekedy mu hovoríme i kuriatko naše. 🙂
Najprv slížik a teraz fazuľka 🙂
mne rastie v bruchu dubáčik 🙂) nedávno sa mi snívalo že sa tak volalkeď sa narodil/a :D takže mu toostalo ako prezývka🙂 a keď zistíme pohlavie takasi menom 🙂)
plôdik 🙂
u nas fazulka obe, prvu od 25tt menom a druhu od 20tt menom 🙂
My ho voláme mravček, a teraz uz aj šponovka. Bo sa stale šponuje 😀
Aj u nás je fazuľka 🙂 A keď mám nevoľnosti, tak je fazuľa :DDD
volali sme ho babatko 🙂)
bublinka, anjelik, chrústik, hviezdička 🙂
My naše volame fazuľka :* 🙂

červiček