icon

Angelsound v 12. týždni

kvetka1396
13. feb 2025

Ahojte , som v 12 týždni , kúpila som si angelsound pre môj pokoj keďže predošlé tehotenstvo nedopadlo dobre
No žiaľ neviem to srdiečko nájsť :/ myslite si že je to ešte skoro ? Na krabičke toho prístroja píšu že od 16tyzdna , no túto na fórach som čítala že niektoré zeny počuli srdiečko cca od 10 tyzdna
Máte s tým niektorá skúsenosť ? Dakujem

anavixy
13. feb 2025

Ano, je to skoro.

rivini
13. feb 2025

@kvetka1396 v 12. tom tyzdni este akciu Angelsoundom vobec nemusis najst. Je to uplne v poriadku. Skus hladat uplne dole, najlepsie az po ukoncenom 14. tyzdni. Existuje zopar fajn YouTube navodov, ako ho pouzivat. Ale uplne najlepsie je vobec nehladat😊. Naozaj verim, ze po potrate mas strach a chces upokojit, ale tieto domace doplery stresuju plod (zvysuju uz po minute teplotu plodovej vody a su hlucne) a stresuju matku (staci, ze babatko lezi priecne a akciu nenajdes. Od 22.-24. tyzdna sa uz budes moct orientovat podla pohybov a dovtedy, ak sa nedajboze nieco stane, ziaden dopler, ani nasledna navsteva lekara ti nepomoze. Drzim palce!

simona1998
13. feb 2025

@kvetka1396 ja som 12+1 a srdiečko som našla uuuuplne dole na ľavej strane

diewcatqoo
13. feb 2025

Ja som nasla prvykrat srdiecko v 9. tyzdni. Hladaj uplne dole, tesne nad ochlpenim. A tiez som ho mala na lavej strane. Pouzivas aj gel?

kvetka1396
autor
13. feb 2025

Našla som nieco na ľavej strane dole ale bolo to slabšie počuť a čo ak to je moja tepna 😀

adrbat
13. feb 2025

@kvetka1396 ja som hľadala tak, že som si najskôr našla svoj tep, chvíľku počúvala a potom hľadala srdiečko (dole v oblasti bikín). Bije 2x rýchlejšie.

kvetka1396
autor
13. feb 2025

@adrbat a v akom týždni ? Ja som 12+1 .. v utorok som bola u lekára na USG srdiečko bolo tak som v pokoji hovorím si že asi je to u mňa skoro

anavixy
13. feb 2025

@kvetka1396 to, ci je to tvoja tepna rozlisis uplne jednoducho - plod ma cca 2x taku tepovu frekvenciu ako ty. A ano, jasne, vela zien najde srdiecko aj v 10-12tt, ale to nic nemeni na tom, ze je uplne normalne a v poriadku, ak ho ty este nenajdes. Preto je tam to odporucanie od 14-16tt, aby sa zeny zbytocne nestresovali tym, ze ho nenasli.

kvetka1396
autor
13. feb 2025

@anavixy dakujem tiež sa týmto upokojujem

adrbat
14. feb 2025

@kvetka1396 v tomto týždni som ja už pocula. Ale fakt je to ťažšie nájsť a nepomýliť si to so svojim tepom.

kvetka1396
autor
14. feb 2025

Nemám skúšala som centimeter po cm celu plochu brucha a nič 😥

rivini
14. feb 2025

@kvetka1396 preco skusas tak skoro? Ved ani samotny vyrobca to neodporuca. Ocividne to neprispieva k tvojmu upokojeniu. Staci, ak mas placentu umiestnenu na prednej stene (teda v tomto tyzdni sa este len formujucu), alebo trosku viac tuku v oblasti brucha a s tymto domacim doplerom nemas sancu tlkot najst. Ak si naozaj velmi nervozna, dohodni sa s lekarkou, ze k nej zajdes na plateny ultrazvuk kazde dva tyzdne. Mna v tehotenstve sprevadzala kvalifikovana dula, no odpocuvanie tlkotu srdca pred 15. tyzdnom domacim doplerom zasadne odmietla. Uprimne, ja by som tie pristroje zakazala, dietatu skodia preukazatelne, matke mozu skodit psychicky. Skus radsej nieco na pozitivne myslenie, strach babatku na pohode nepridava.

kvetka1396
autor
14. feb 2025

@rivini toto som potrebovala prečítať , dakujem za povzbudenie vážim si to , v pondelok idem k môjmu dr tak uvidim verím že bude dobre .. dakujem ešte raz

snazilka_bio_mamka
1. okt 2025

@kvetka1396 ahoj , nakoniec si ako dopadla? Lebo ja mam uplne rovnaky problem plus ma.presli vsetky priznaky. Som 12+1 . Mojho syna som.pocuvala od 11tt vzdy som ho nasla. Som nervna

lady511
1. okt 2025
@snazilka_bio_mamka

@kvetka1396 ahoj , nakoniec si ako dopadla? Lebo ja mam uplne rovnaky problem plus ma.presli vsetky priznaky. Som 12+1 . Mojho syna som.pocuvala od 11tt vzdy som ho nasla. Som nervna

@snazilka_bio_mamka ahoj ja som 12+3a tiež neviem nájsť hľadám už 3dni centimeter po centimetri a neviem nájsť plus mám aj dosť sadiéka na bruchu neviem či je to tým

snazilka_bio_mamka
3. okt 2025
@lady511

@snazilka_bio_mamka ahoj ja som 12+3a tiež neviem nájsť hľadám už 3dni centimeter po centimetri a neviem nájsť plus mám aj dosť sadiéka na bruchu neviem či je to tým

@lady511 ja som uz uplne na nervy. Tiez mam sadlo ale babo som nasla pred 2 tyzdnami a teraz nic. Pondelok idem na testy na utz tak uvidim ale uz som zufala.