icon

Bábo sa uhniezdilo na vpravo v maternice. Je to problém?

matilda35
2. feb 2018
evittam
2. feb 2018

@matilda35 Nemáš gynekologa?

sadkoni
2. feb 2018

To by ti mal vedieť povedať tvoj lekár či je to problém. Nič ti nehovoril? Veď sa ho pýtaj, na to tam je 🙂

ebi88
2. feb 2018

A keby nalavo? To by bolo lepsie? Ci ako.

2zuzanka2
2. feb 2018

No ja neviem podľa mňa by ti to doktor povedal keby že je to problém ja mám mojich oboch na pravej strane aspoň mám taký pocit a nikdy nespomínal že je to problém

1bambinko1
2. feb 2018

@matilda35 na takéto otázky máš svojho doktora. Ten ti povie, či je to problém alebo nie. Skús takéto veci komunikovať s ním

matilda35
autor
2. feb 2018

No áno len ja som holandskú a doktorka cez google prekladač mi povedala že bábo je 5 týždňu až e je na boku. A trošku krvácam slabucko. Takže tak

sticker
beky1813
2. feb 2018

@matilda35 cize si v zahranici a neovladas jazyk? Nebolo by lepsie sa vratit na Slovensko?

basska_b
2. feb 2018

@matilda35 ja by som skôr riešila to krvácanie. Mne sa uhniezdila tuším dole, ale to len na krátky čas, ona sa potom odlepí a je spojená už len cez pupočnikovu šnúru a robí kotrmelce, mení polohy. Aj ten google prekladač ktovie ako to preložil...

flimelka
2. feb 2018

tomu google prekladacu by som moc neverila. radsej by som uvazovala nad tym, ci ozaj ostat v zahranici, ked nevies jazyk a nema ti tam kto poradit

matilda35
autor
2. feb 2018

Priateľa má tu ale on len trošku vie po holandskú.a neviem že 5 týždňu sa lietadlom letieť 😓😢

deti95060810
2. feb 2018

tak takýto problém len ozaj konzultovať s lekárom...

beky1813
2. feb 2018

@matilda35 ty tiez pouzivas google translate? Lebo sa to tazko cita, co pises. No zvazte si situaciu, byt v krajine, kde neovladas jazyk, tehotna a potom s dietatom, to nie je dobry napad