Bola niektorá z vás sama na 1. screeningu?
Čaka ma prvotrimestralny screening, ale vaham, či tam vziať aj muža alebo nie. Na ten druhy a treti určite vezmem, ale ten prvy ešte sama neviem čo ma tam čaká a tak. Bola niektora z vas aj sama? Ďakujem.
ja som bola sama na vsetkych .. teda sama ako sama...mla som malu v sebe lol .. takze uz vtedy sa z nas stala nerozlucna dvojka :-P
Sama som bola na vsetkych 4, neviem, robi tam vaginalne sono, vidno tam machulku. Pomeria, co treba a vacsinpu mi robil aj foto, taka mini fazulla to bola a muzovi to stacilo.
A aj keď bol doma tak nešiel. Načo? 😅 ja také veci vôbec nepreživam, od mala som chodila s malým sama na poradne k doktorovi. Nevidím dôvod všade vlacit muža.
Okrem posledneho screeningu kde bol so mnou manzel ( aj to cakal vonku) som bola sama.
Ja som chodila sama , doktorka mi vzdy nahrala na usb 3-4 fotky a doma sme lustili kde je maly 🙂
ale na morfologickom bol somnou tam uz bolo krasne vsetko vidno
Bola som sama. Muž bol akurát v 20tt na 4d sono so mnou a potom raz u mojej gyn (okolo 30tt) ale to frflal, že tam aj tak nič nevidel 😂
Manžel ma čakal pred nemocnicou. Nechcel ísť. Už len to množstvo ženských pohľadov v čakárni mu vadilo. A do amb. tiež nepúšťali.
Mne to osobne nevadilo, hlavne, že ma tam odviezol, aby som nemusela ísť busom. Aj bez toho sme sa tešili spolu.
Ja som bola na každom sama vnútri a pohoda 😊 muž ma čakal v čakárni kedže ma vozil k lekárovi
Bola som sama, nevidim dovod tam tahat muza, aby tak akurat zaberal miesto v cakarni. 😄
Odkedy som tehotná, tak chodím len s mamou či s mužom ku gyn. A nemá s tým problem gyn a je úplne v pohode 🙂
Chodím sama...ale manžel má vždy čaká vonku v aute..aj pri dcére som chodila sama
Ja som bola vzdy u gynekologa sama. Aj na 3D, vsade. Ani pri porode som ho nechcela, ale na natlak sestricky prisiel, kedy sa ma stale pytala ci nechcem aby prisiel a ze by to bolo dobre. Po 10tom raze som to uz psychicky nevydrzala a nemala som naladu popri bolestiach diskutovat este aj s nou. Ale SAMOZREJME ho poslala do bankomatu aby zaplatil ze otec pri porode a potvrdenie o zaplateni ziadne. Co dodat 😂🤷🏼♀️ a aj tak onedlho porod prestal postupovat a isla som na sekciu. Inak s manzelom sme spolu uz XY rokov, od strednej skoly, velmi sa lubime a rozumieme si, stojime pri sebe, ale proste su situacie kedy pri mne stat (a to doslova stat) nemusi a vysetrenie u doktora a porod su presne tie situacie. Inak s deckami ma perfektny vztah, dokaze ma zastupit na 100% a bolo to tak uz od narodenia deti, vtedy som mu hovorila, ze ma len jednu chybu - ze nevie nakojit 😂 takze nijako tym nas vztah ani jeho vztah k detom neutrpel. Ale samozrejme - kazdy nech robi tak ako citi, tak aby dobre bolo pre neho ☺️

Bola som s priateľom ale dovnútra ho aj tak nepustili takže... 🤷♀️