icon

Boľavé prsníky v 5 týždni

michalka55
23. júl 2012

Ahojte baby ..som v 5.tt a strasne ma bolia prsia. je viem že je to normálny a dobrý 🙂 tehotenský príznak, ale bolí to velmi ☹ neviete mi poradiť čo by mi mohlo zmierniť bolesť alebo aj nejaké babské recepty? 🙂 može mi z nich už aj teraz niečo vytekať?? dakujem 😅

Strana
z2
moncicip
24. júl 2012

@michalka55 Ja sice tehotna momentalne niesom ale dufam ze nevadi ze sa ti sem miesam. Ja si pamatam ze aj mna prve tri mesiace strasne boleli, som niekedy az taka zufala bola ze som myslela ze si ich od tej bolesti odrezem a ani tepla sprcha ani nic ine nepomahalo. Ale tusim niekedy v stvrtom mesiaci to preslo a bol klud. Ale ako tu uz niektora spominala tak troslinku mi pomohlo nosit "obycajnu"podprsenku bez vystuze a kostic.

chilinkaxxx
24. júl 2012

@vavrenka
@noname26
joj bodaj by ste mali pravdu 🙂

chilinkaxxx
24. júl 2012

tak už som sa dočítala, že po ovittrele je do 10 - 11 dní falošný pozitívny test...teda sa neteším, ešte sa to môže zmeniť ☹

vavrenka
24. júl 2012

@chilinkaxxx kurnik!!! velmi ti prajem, aby testik ostal pozitivny.

alexiss27
30. júl 2012

@michalka55 ahoj kup si podprsenku bez kostic a podprs. bez kostic nos az kym neprestanes kojit, tepla sprcha tiez pomaha a teraz uz mozes pozorovat aj vytok taky ciry...

litvikova
18. feb 2014

ahoj ja mam ten isty problem najprv ma boleli bradavky a vsetko naliate som ich mala,ale teraz ma bolia len dotikom ...a naliate ich mam

borkavan
19. feb 2014

@litvikova ahoj, tak ja mám problém zas, že ma bolia prsia stále rovnako a skôr na večer a nie je to také ako pri prvom tehu. som presne 6 tt a vážne neviem, či je toto živé tehotenstvo alebo nie. lebo mne ani zle nie je a fyzicky sa citim dobre. hm

Strana
z2