Boľavé prsníky v 5 týždni
Ahojte baby ..som v 5.tt a strasne ma bolia prsia. je viem že je to normálny a dobrý 🙂 tehotenský príznak, ale bolí to velmi ☹ neviete mi poradiť čo by mi mohlo zmierniť bolesť alebo aj nejaké babské recepty? 🙂 može mi z nich už aj teraz niečo vytekať?? dakujem 😅
tak už som sa dočítala, že po ovittrele je do 10 - 11 dní falošný pozitívny test...teda sa neteším, ešte sa to môže zmeniť ☹
@chilinkaxxx kurnik!!! velmi ti prajem, aby testik ostal pozitivny.
@michalka55 ahoj kup si podprsenku bez kostic a podprs. bez kostic nos az kym neprestanes kojit, tepla sprcha tiez pomaha a teraz uz mozes pozorovat aj vytok taky ciry...
ahoj ja mam ten isty problem najprv ma boleli bradavky a vsetko naliate som ich mala,ale teraz ma bolia len dotikom ...a naliate ich mam

@michalka55 Ja sice tehotna momentalne niesom ale dufam ze nevadi ze sa ti sem miesam. Ja si pamatam ze aj mna prve tri mesiace strasne boleli, som niekedy az taka zufala bola ze som myslela ze si ich od tej bolesti odrezem a ani tepla sprcha ani nic ine nepomahalo. Ale tusim niekedy v stvrtom mesiaci to preslo a bol klud. Ale ako tu uz niektora spominala tak troslinku mi pomohlo nosit "obycajnu"podprsenku bez vystuze a kostic.