icon

Bolenie krížov a podbruška v 5tt

18editka18
21. mar 2020

Ahojte dievčatá, som v 5tt a strašne ma bolia kríže a aj sem tam v podbrušku ako pri menštruácii, je ti niekedy silnejšie niekedy slabšie a niekedy dlhšie a niekedy kratšie , a aj má pichá sem tam neviem či v maternici či kde taká ťahača bolesť . Môžte mi poradiť čo to môže byť a či tie bolesti v krížoch aj podbrušku sú normálne .

Strana
z2
pehavcek
21. mar 2020

@18editka18 a odpoved na tvoju otazku ano mala. Bolelo ma podbrusko a krize

aylinn
21. mar 2020

@18editka18 ano ja som si to iste vravela ze urcite ked bolí tak nieco rastie a nieco sa tam pripravuje na ten plod. Nepamatam si či križe ma boleli ale podbruško velmi, vela krat som musela ležať a rozdychavat ako pri menstruacii.. ale tak mna neboleli ani prsia napriklad takze nemusia kazdeho boliet križe vies každy ma ine tie priznaky a priebeh tehotenstva.. ja by som tych papierov mala urcite viac ale som si vzdy povedala ze nebudem malickeho stresovat stale s tym ultrazvukom ze urcite je vsetko okej. Ale je to hrozne ja ta chapem uplne.. nebojsa toto prejde a potom po porode uz iba dalsich minimalne 20 rokov v strachu o dieťa 😍😁

18editka18
autor
21. mar 2020

@pehavcek a tie bolesti čo si podala v krížoch aj podbruskom to si mala pri potrate či normálne v tehotenstve ? Mňa kríze boli ani nehovorím ako... Veď toto si aj ja už myslím že to sú dobre znamenia .. všetko je presne tak ako má v tvojom prípade nie? Som rada že sa ti podarilo donosit zdravé bábätko , to je najhlavnejšie ..... Presne tak že kto už si niečo zažil v tehotenstve tak ma strach na mieste si myslím ... No oddychujem nič nerobim , ďakujem ti veľmi pekne za podporu 😉

18editka18
autor
21. mar 2020

@aylinn no mňa strašne kríze bolia aj prsia , naliate ich mam strašne .... Tak ja tiež len ležím a oddychujem...tak ty si mala horšie bolesti , ja až také nemám že musím rozdychavat chvalabohu... Ďakujem ti veľmi pekne .... Ja už som si myslela že len ja som taká hysterka strašná ... No strach o dieťa už bude celoživotný si myslím 🙂😉

pehavcek
21. mar 2020

Tie bolesti v podbrusku a krize som v normalnom tehotenstve. Pri potrate som mala silne krce, stahy a pocit ze mi niekto bodol noz do pravej strany. Nik ti neda zaruku, ze nepotratis ale toto co popisujes je naozaj normalne. Neboj. Pridu dni kedy nebudes citit nic, ani prsia a zase sa budes bat ci je vsetko ok. Do toho hornony. Teraz mi je z toho trosku smiesne ale vtedy mi vobec nebolo. Je to napor na psychiku.

18editka18
autor
21. mar 2020

@pehavcek veru že áno , už na prášky som stoho. ... A taka pichava bolesť v maternici aj taká ťahava by som povedala to je asi tiez normálne však ? To je jasné že to nikto nevie dať záruku , to každý deň niečo príde och , už naj mám po pôrode a budem šťastná

pehavcek
21. mar 2020

@18editka18 ano normalne. Vies co? Vypni konika a chod spat alebo si pusti nejaky film. Oki? 😉

18editka18
autor
21. mar 2020

@pehavcek no momentálne jem lebo som strašne hladna 😀 ale idem už si ľahnúť lebo už aj hlava má bolí .... Dobrú noc a ďakujem ti 😉

pehavcek
21. mar 2020

@18editka18 dobru chut a dobru noc. Nemas za co. Drz sa 😀

jaja8_9
21. mar 2020

@18editka18 super 🙂 tak nech to tak aj ostane prajem ti to

18editka18
autor
22. mar 2020

@jaja8_9 tak to dúfam aj ja že to takto ostane, a ďakujem ti veľmi pekne 😉

Strana
z2