Bolesti v podbrušku v prvom týždni
Ahojte baby 🙂 mohli by ste mi poradiť...môžem mať už v prvom týždni bolesti v podbrušku??? ďakujem 🙂
@vydrnik Ahoj ja mam nieco podobne od 9tt.Tiez to tak zacalo ale ja som to mala ruzove.No dr to moc neriesila,zistila mi potom streptokoka a dala mi lieky na zasuvanie a preslo to.Teraz mam znova streptokoka a mam aj ten vytok,nie kazdy den.Niekedy aj dva- tri dni nic a potom to mam aj dva krat za den.Neviem ako
@micka511 Aj mne to tu skace.Vsak len lezim uz tyzden a nohy mam vylozene.Hej deti uz mame dve a som myslela ze tretie tehotenstvo bude take bezproblemove ako prve dve,vtedy som ani nevedela ze som tehotna 😀 a teraz sa mi to vsetko vratilo,teraz to citim az moc,ale vtedy som bola mlada takze telo sa meni.
Ahojte. Tiez mam stale bolesti v podbrusku, tak ma cela tato diskusia ukludnila 😚
@micka511 dakujem za opytanie...mam.sa celkom dobre leen uz sa blizim ki koncu tehu aa uz malinka ma kopka do rebier vystraja..v noci spim v polosede :D :D ale da sa to vydrzat..pre zmenu ja mavam hrozne tlaky v podbrusku..vo stvrtok idem.na poradnu taak uvidome co nove
@boculienka ako som pisala vyssie kym zena nekrvaca vsetko je v poriadku 🙂 kazda zena preziva tehu inak...moju znamu cele tehu bolelo brucho a mala krce ako pri menzese...a doktorka jej vravela ze je to normalne roztajuje sa panva...organy sa posuvaju a robia priestor pre drobca 🙂 (mam ukoncenu zdravotnu skolu..za tie 4 roky sa na mna co to nalepilo) :P
@andrea1996 jeeej to je super, keď už vieš že za chvíľku bude malinka na svete 😊👍 tak sa drz aj ty A daj O sebe vedieť 😊
@boculienka Ahoj aj ty mas stale bolesti v podbrusku?ako na ms lebo aj mna stale boli brucho a som stoho uz na nervy.
@micka511 ak bude takto vystrajat jak v brusku tak to s tatinom budeme mat co robit :D :D alee velmi sa tesime na princeznu 🙂 uzivam si este dni samoty 🙂 ..daam vediet daam 🙂
@tomasko27 ahoooojky, tak to sa tesim, že je to lepšie 👍 len pekne lezkaj 😊
Vieš čo nevolala som, lebo už to bolo O moc lepšie, len taký slabší A už nebol ani hnedkasty... Tak som nevolala, ale akonáhle sa to znovu objaví, volám...
A bruško boli A bolo ale to mi už minule povedal, že je to normálne...
@andrea1996 malinka princeznicka 😍 držte sa ✊
@andrea1996 dakujem. No je to urcite tak. Ja som sa najskor zlakla ze mam upchate vajecniky a preto zo mna nejde krv v case ked som mala mat ms. V neistote som si robila test a potom mi to bolo jasne. 😊

@andrea1996 💜ty ma vždy tak ukludnis 💜ďakujem 😘ale asi zajtra brnknem predsa len...aby som sa možno ukludnila... 😊 A ty sa ako cítiš?