icon

Bolestivé prsia v tehotenstve

sabinka277
9. dec 2017

Žienky prosím vás ja mam neskutočne bolestivé prsia... Bradavky ani nehovorím... Co stým? Nejaká pomôcť? Overená... Lebo veď ani na Bruchu ležať nemôžem ak sa mi to podarí viac ako 10 minút tak len stým ze si prsia držím oboma rukami...ako podprsenka normálne je už v sufliku už funguje iba ta na kojenie pripadne športová... Akože bolestivé.. Rastu to vidieť nielen cítiť ale ako pomôcť?
Dakujem moc za rady.. 🙏😵

lindusss2016
9. dec 2017

Zvykaj si, prejde to casom... popripade si uz mozes kupit krem na bradavky a zacat si natierat, trosku to ponoze, ale.zazraky necakaj

ukulela
9. dec 2017

lsmplinovx krem na bradavky. podprdy som si kupila bambusove - ovela prijemnejsie na pokozku ako bavlnene mi boli. ja som zas musela v podrpde aj spavat, velke prsia mi vadili len tak.
ale nic, co ti poradime, t uplne neodstrani, musi to prejst same je to priznak, co uz.
a na toe bradavky bacha, aby si si nezaniesla nejaku infekciu,

babulkomale
10. dec 2017

Mne nepomohlo nic. Proste to tak mam a musimto znasat. A spat na bruchu sa pomaly oducaj 😉

evitka83
10. dec 2017

@sabinka277 ako mozni to vyznie ako blbost, ale kapustove listy do podprdy su na opuch, ked babykoja, mozno by ti to pomohlo 😁