Bruško nevidno a okolie vidí, že som tehotná
Dievčence idem sa opýtať 🙂..stalo sa niektorej z Vás ze aj napriek tomu,že nevidieť ešte bruško,nehovorite rodicom nič aj tak Vám niekto povie,ze čakáte babo lebo to na Vás vidí? 🙂
Mne to tvrdila kamoska,ze moja mamina to urcite na mne uvidí..doteraz som jej nic nepovedala,ale včera mi hovorí..ja viem ze si tehotná,uz len cakam kedy mi rp povieš..vidieť to na očiach a tvári 🙂 (zevraj som viac rozziarena) 🙂 zatlkla som keďže to chceme povedat spolu s manželom..ale smiala som sa...este mi ukazala poslednú foto..nech si porovnam predchádzajúce a túto 🙂..pritom u nas čakáme prvý babo keďže som najstarsia 🙂
Samozrejme, že je to vidieť. Hlavne, ak sa na to bábatko žena teší. A blahoželám...❤
Presne ona mi povedala,ze to vie uz davno len mi nic nerozprava 🙂 a to som v 10tt.
Nechcela som ale uverit,ze sa to da takto vycitit a vidieť 🙂
@ludkai15 ja som zistila rano ze som tehu (4tt) a poobede som sla k rodicom. Ledva som sa vyzula, ani som si nevsimla, ze by sa na mna otec poriadne pozrel a namiesto pozdravu: si tehotna? :D tiez som to zaprela, lebo to este manzel nevedel..🙂 ale neplanovali sme, nikdy sme sa o detoch doma nebavili, tak to skratka nejako asi tato vycitil 🙂
mne sa to tiež stalo pri dvoch kamarátkach , že som na ne pozrela a vedela som, že sú tehotné. Zdali sa mi trošku také iné. Neviem to vysvetliť, ale moja prvá otázka bola hneď, že či sú tehotné a potvrdili to. Pred tým a ani potom sa mi nič také nestalo.
Mnepovedal jeden starsi pan (doteraz neviem ci zo srandy al.vazne) , ze som tehotna len o tom este neviem....bolo to den pred ocakavanou mrchou....,este som mu odpovedala ze bolo by fajn keby ma pravdu,zasmiala som sa a sla po svojom a mrcha neprisla peknych par mesiacov potom...
Mne sa to ani stat nemohlo, ja som sa vzdy tak strasne tesila, ze som nedokazala udrzat tajomstvo.. 😄 ale urcite to na niektorych zenach vidno, ked su stastnejsie ako obvykle.. ☺
mne sa to stalo 2x ze to vedeli "videli" na mne skor ako mi doktor potvrdil ultrazvukom :D Niektore zeny, tety, mamy proste maju ten "dar" to vycitit. A tiez mi bolo povedane ze to vidno na ociach, na tvari...
No jasne,niektori ludia to proste vycitia a hotovo. Nemusia vidiet ziadne viditelne priznaky a naznaky tehotenstva. Je to ale sranda, pred niekym to viete skryvat pomaly az do porodu a iny to uhadne este ani ked vam brucho nie je vidiet.
Na mne to zbadala moja kozmeticka,este som len vosla do salonu k nej a hovori mi,ze som pomenena,ze ci nie som tehotna 💗 a ja ze urcite nie..a mala naozaj pravdu 👍
Aj u mna to rodicia videli ( tvar, roziarene oci) ale povedali mi to az ked som im to prva povedala 🙂
Aj na mne to zevraj videli, nikomu som nič nevravela lebo som to nemala potvrdene lekarom a aj tak sa ma pytali ci nie som tehotna,ze som ina do tvare... 🙂 .. Nechapala som ako to mozu vediet, ci som sa vznasala meter od zeme od radosti 😀
ku mne dnes prišla kolegyňa, že už nevydrží a musí sa opýtať :D vraj mi žiaria očká a vyžarujem niečo také osobité 🙂
@ludkai15 ano vidno to na ociach a aj tvari lebo tehotna zena vyzera zrazu inak 🙃 proste to zo seba vyzaruje
Tak moja mama je opačný extrém. Nakoľko žijem ďaleko od nej tak vždy sa o mojich tehotenstvach dozvie až keď dôjdeme domov na dovolenku. Vacsinou to bolo v 5-6 mesiaci.Posledný krát som bola 23tt keď ma videla po dlhej dobe a reakcia žiadna. Až na 3 deň som jej povedala,že čakám bábo ( moje štvrté ) a ona celá červená sa nevedela vykoktat. Vraj si myslela že som len parádne pribrala a vôbec ani ju nenapadlo,že by som bola tehotná. Nechcela ma uraziť,že by mi povedala aká som tlstá 😂
Ďakujem Vám babeny ja som sa na jej reakciu len zasmiala lebo radi by sme to obom rodicom povedali spolu 🙂
Na babo sa hrozne teším ale zároveň bojím,keďže mám este rok Vš,bývame v podnájme..tak tie otázky a výčitky ostatných z rodiny si viem uz teraz predstaviť..na druhej strane viem,ze ma nevytoci nic kedze babo sme chceli..a celkom mi to aj pekne vyjde..a co si myslia ostatní je mi viacmenej ukradnute no vypocut si to urcite vypocujem (bohuzial) :D
@ludkai15 Z toho si nič nerob. My sme začínali v prenajatej malilinkej garzónke s malým bábatkom. Druhé sme tiež priniesli do podnájmu (do 2-izbového bytu). Až tretie do vlastného nového domčeka. Ak je pokoj, pohoda a láska v rodine, tak na inom nezáleží. 🙂
Ked som cakala nase druhe moja mamka to vedela skor ako ja :D furt po mne pokukovala ale nepovedala mi nic :D ja sa to musim dozvediet ako.posledna :D a nemaj obavy vsetko bude len tak ako.ma.byt 🙂 ja som.skolu.dokoncila uz s malym 🙂 da sa to v pohode 🙂 a ziadne vycitky nepocuvaj tes sa z drobceka 🙂
@ludkai15 vravi sa to, ze zena sa akosi zmeni, tak "zoženštie".
Mne sa skor stalo to, ze ked som povedala, ze som tehotna, tak mi prisla odpoved: "no, mne si sa hned nezdala, ze si bola akasi ina, len so nechcela nic hovorit " - to su uz keci podla mna.
Ale mama je len mama, ta hned vidi, ked dieta je stastne, aj ked ho nieco trapi 🙂
Vela stastia
Je to naozaj vidieť. Tehotenské hormóny menia pleť, naozaj je jasnejsia, jemnejšia. Žena vyzerá tak inak (ja sa sama sebe menej pacim, ako pred tehotenstvom, ale je to naozaj zmena)
Mne sa to nestalo, na mne ľudia nevideli do 7.mesiaca, že som tehotná a ani rodina to nespozorovala skôr ako sme to oznamili.

Mami to vycitia sj moja mamina vedela ze som tehotna nemusela som jej nic vraviet a ked som jej to uz isla povedat povedala mi nehovor nic ja viem a pod ku mne