Bruško v 12. týždni
Ahojte som V 12 tt a zaujmali by ma vaše odpovede na moje brusko.. Neviem či som len taká "tlsta" :D alebo už to môžem pripisovať k tehotenskemu brušku 🙂 mne sa to zdá skôr ako také tlstučkejšie a zakryvam ho lebo cez tielko ho dosť vidno.. Čo si myslíte vy? 🙂 A niesom nafuknuta lebo ho mám takéto stále 🙂
A vieš, že za 9 mesiacov si nebudeš vidieť na prsty na nohách a to obrie brucho nezakryješ ani kabátom?
Si tehotna, co si cakala, ze budes ako modelka? Mam pre teba zlu spravu, bude to este horsie
@jaerko To je pravda, ale stále platí, že budeš ako hroch. 🙂 A po pôrode to tiež nieje bohviečo.
boze baby ake ste protivne... ja som riesila tiez stale brusko, no a co? prave prezivam moje prve tehu tak sa z toho tesim...neviem naco riesite ci su to blbosti... tak ju to bavi boze...
@jaerko ako pisu baby najprv rastie podbrusko a potom aj ostatne 🙂 este to nie je uplne tehu brusko ale za chvilu bude, porovnaj si tuto fotku s bruskom v 15tt a 20tt a uvidis rozdiel 😎
@misaelka Tak, keď sa z neho teší prečo ho zakrýva? Prečo rozmýšľa nad tým,či je tlstá? Ja som chudšia od nej po 3 deťoch a nevešiam to na net.
@jaerko Kto ti je starý, ty nevyzreté sopľa. ako môžeš niečo také tvrdiť, keď tu nikoho nepoznáš.
@jaerko Nikto si ego nezvyšuje, to ty si tu ideš niečo dokazovať v 12tt 😉 A podľa tvojej odpovedi si naozaj decko.
@juhseverzapad ja som decko A ty máš IQ hupacieho koníka lebo ani nevieš čo pojem slovíčka "jako".. A ja sa tu nejdem s tebou hádať tak buď taká laskyplná a už mi to tu nekomentuj ;) papa
@jaerko Ja sa s tebou nehádam, ale nemám rada keď niekto začne niekoho urážať. Ni-ha-ha 😀

@jaerko ahoj podla mna nieco na pol ceste😊ja mam podobne a som len v 10tt