icon

Bude už niečo vidno?

5. jún 2023

ahojte, ani neviem ako začat 🙂
asi len tak že pred rokom tehu neskončilo dobre 🙂 a teraz po roku sme zistili ze sme zas tehotní ❤❤
obavy sú tam takže som bola na potvrdení tehotenstva a dr. mi vzal aj krv tehotná som, to potvrdilo aj odber krvy
lenže na sone som nič nevidela odmeral nejakú tmavú machuľu a povedal akurat ze 15mm 🤷‍♀️ a že o 2 týždne mám prísť 🙂
to budem cca 4tt aj nejakých pár dni (nwm presne) kedže to počítam od ovulky ktoru som mala neskôr ako poslednú MS 🙂 .... už bude niečo vidno? 😊 kedže neviem pri prvom dieťati som ani nevedela že som tehotná a nijako som to nesledovala velmi 🙂 a ked som sla na sono tak som už bola v 5tt 🙂 alebo mám radšej ešte počkať ten týždeň až povedzme do piatku a ísť potom? 🙂 to by mal byt 5tt 🙂 nech sa zbytočne neobávam kedže už tieto 2 týždne rozmýšlam vselijalo dobre,zle nasledne sa prehovaram ze bude vsetko OK 🙂
Ďakujem za odpovede

Strana
z2
autor
14. jún 2023

ďakujem vám pekne akože mne je naozaj nanič nič nezvládam zvraciam alebo sa mi chce 😃a to som len na zaciatku a este srdiecko sme ani nevideli nepoculi 🙈🤔obavam sa ze toto tehotenstvo bude narocnejsie 🙏🤦‍♀️

Strana
z2