Čakám dievča?
Ahojte baby čakám bábätko som 11 týždni je možné že mám iné tehotenstvo a čakám dievča? Vraví sa pri dievčatách ženy vracajú všetko im vadi maju zmeny nálad? je to že veľmi túžim po dievčatku po 2 chlapcoch ? Ine tehotenstvo som mala pri nich vôbec mi nebývalo zle pri tomto tehotenstve som nepoužiteľná,8 tt som ležala na infúziach lebo som vracala vodu všetko nechutenstvo mám k mäsu mastným veciam.Mali ste taky problém prajem si lwn nech ma to prejde nech je male zdrave al
Ale to s tym nema nic ako ti je😂😂😂
Kamoska mala prveho chalana uplne super tehu…teraz uplne ine tehu a zase chlapec
Mne nic nebolo tiez super tehotenstvo a dievca takze tak
@hennyinnsbruck ano viem sestre bolo hrozne do konca tehu a ma chalana len u mňa to je extra 😅
@barbie24 ahoj, ja mám dve baby a tretieho chlapca. Za mňa to posledné tehotenstvo bolo úplne iné ako tie predošlé dve (nemala som ale problémy s vracaním/nechutenstvom v žiadnom tehotenstve). Pri babách som bola plná energie, úplná pohoda, zvládala som viac ako pred tehotenstvom. Pri chalanovi som sa cítila celé tehotenstvo ako 80-ročná babka, stála únava a úplne bez energie, robila som len to čo bolo nevyhnutné. Teraz však rozmýšľam, že kto vie, či to nesúviselo viac s vekom ako samotným tehotenstvom 🤷. Ale držím palce, nech je to dievčatkooooo...
@barbie24 keď býva niekomu zle môžu za to hormony nemá to nič s pohlavím.Mne nebolo na šťastie nič len raz v práci v jedálni, keď som cítila ten smrad jedla som rozmýšľala či to bude moc trápne hodiť tam grcku🙂odvtedy som si nosila obed na tácke do kancelárie.Takto, keď býva niektorým ženám mesiace musí to byť hrozne
@barbie24 to sa vobec neda povedat podla mna. Ja mam 2 baby a tiez kazde tehotenstvo ine. Dokonca ked som bola druhykrat tehotna, tak som bola presvedcena, ze budem mat chlapca, ani som o babatku nevedela hovorit ako o nej, iba ako on. A v 22tt mi na morfo utz zahlasili, ze dievca 😀 a teda ja som taku krasnu plet a vlasy ako vtedy asi nikdy nemala. Takze to sa vobec neda povedat, ci uz z tvaru brucha alebo z toho ako ti byva zle. Treba si len pockat na ultrazvuk a uvidis 🙂
@barbie24 mne nebolo zle ani pri prvom tehu a čakala som dievča a ani pri druhom a bol chlapec, akurát pri staršej by som jedla celé tehu len parky 🤦♀️ a keď som bola teraz so synom tehu, tak mi strašne išla na chuť bryndza, treska a cola 😂
Ale inak obe tehu som mala zhruba rovnaké
@mikadooo dakujem no ja som tiež nato myslela mam viacej rokov no 32 a po 10 rokoch no a cítim sa hrozne sťažovať už mi je trápne citim sa ako dáka citlivka ale naozaj som 😂😂lebo všetko okolo mňa je prehnane veru ,už to neriešim myslím na malé len dakedy mi dava zabrať že si aj poplačem ale to su tie hormóny asi lebo fakt pri mojich chalanov mi takto nebolo ani neviem a šup rodit toto? Len rátam kedy prejde 3 mesiac a konečne ma prejde všetko a začnem si to uzivaj lebo chodiť ako vypluty rezanec ma nebaví kávu no milovala som ju najviac no prestala som ju pit sladké to nemôžem ani ovocie, posledné týždne chut len kyslé a tento týždeň ani to nemôžem čiže take nálady ja mam
@cherry_cherry ja som mala pri mojich chalanov cítila som že je to chlapec neviem ževraj to žena cíti a tak aj bolo ,čiže teraz budem asi aj na tom Sone taka nie 100% že ked povedia no dievča alebo chlapec poznám prípady 100% chlapec ,dievča a bol opak asi istota je ten pôrod a uvidí sa pohlavie 😂🤣
@barbie24 prajem ti vytuzene dievcatko, avsak moja skusenost s tehotenstvom pri dievcati nezahrnala ziaden z tebou vymenivanych priznakov. ja som mala takmer bezproblemove tehotenstvo, zle mi bolo cca 3-4 tyzdne, aj to len tazoba na zaludku, zuadne zvracanie. keby mi nerastlo brusko a necitila pohyby, ani som nevedela, ze som tehotna. na tieto "zarucene" priznaky by som sa fakt nespoliehala.
@barbie24 mne nebolo zle ani pri jednom...pri treťom som bola akurát neskutočne unavená keď bolo vonku zamračené...dokonca aj štvrté je zatiaľ super 🙂 ani neviem že som opäť v Tom 🤗
Stava sa, ze kazde dalsie tehu je horsie a je to kvoli hormonom, plus zena sa zanedbava, menej oddychuje, horsie sa stravuje,na toto sa zameraj...
@barbie24 ,Ano mala som.A mam dievčatko
Mne bolo zle keď som čakala syna pri malej mi vôbec nič nebolo len som vkuse zrala😅😅
Mne bolo zle do 4 mesiaca a mám chlapca.
Baby, pomôžte nám ešte stále nevraciam teraz som 9 týždne tak myslite že budem mať dievčatko????
@zuzana2018 ja som tiez v 9tt a nezvracala som ani raz 🙂 ale za to nechutenstvo mam

@diamond007 tak to je jasne veru nech je zdravé nato stále myslím aj keď ma vytrapi dosť budem ho veľmi ľúbim či chlapček alebo dievcatko ja som sa len chcela opýtať mamičiek či tieto príznaky ine tehotenstve môžu byt že ine pohlavie alebo čítam nie ta🙂ale ďakujem krásne