Čakáme dvojičky

28. apr 2024

Ahojte s manželom sme sa pokúšali o dietatko a veľmi sme sa potešili že sa nám to podarilo len na prvom vyšetrení v 8tt sme sa dozvedeli že to budú jednovaječne dvojičky a veľmi nás táto správa šokovala mame ešte 3 ročnú dcérku a nevieme si prectavit ďalšie dve naraz stále si nahovarame že len preto ze sme s touto možnosťou nečakali a časom to prejde prosím vás mate niekto podobne alebo rovnaké zážitky neviem sa s toho tešiť že to budú dvojicky a neviem co robiť a ci to prejde.

anjelicek26
28. apr 2024

Ved to je krásne. Náročné,ale krásne. S manželom to dáte, starsia bude v skolke a ty si silná žena. Hlavne oddychuj,nech nie sú predčasne alebo nemusite do nemocnice,to je hlavne. A aj to by ste zvladli🥰

vanilkovazmrzka
28. apr 2024

No ved to je super, vybavis 2 deti jednym vrzom ;) urcite to zvladnete, este mate dost casu sa s touto novinkou zzit, a zariadit si veci tak, aby ste na to boli pripraveni. Vsetko bude fajn, uvidis 🙂

autor
28. apr 2024

@anjelicek26
@vanilkovazmrzka cítim sa s toho veľmi zle ze sa neteším viem ze je to krásne mat dvojicky ale neviem to v sebe celkom ešte spracovať ani trocha sme stým nepočítali pretože nám nemá kto pomôcť ale ze vôbec nič ani rodina ani kamaráti nik a asi pre tu myšlienku mmat dvojicky nanesieme celkom tak ako by sa patrilo .😔len dúfam ze to prejde a budeme sa tešiť ze môžme práve my mat taky krásny dar.

ali0706
28. apr 2024

Chapem to uplne, Lebo nam sa stalo to iste. Starsi Mal 3r2m ked sa dvojicky narodili. Teraz maju 4r a 7r a kazdym dnom je to za mna Lepsie a Lepsie. Ale zaciatky su narocne. Ak mate pomoc tak to velmi dobre padne. Drzte sa a radost urcite pride Lebo budu aj pekne okamihy, Len najprv to musite spracovat

autor
28. apr 2024

@ali0706 a ako ste to zobrali vy keď ste sa dozvedeli ze dvojicky je v poriadku mat až taky strach ze človek sa nie úplne teší?mam s toho velke vyčítky

vanilkovazmrzka
28. apr 2024

Daj tomu cas. Ved aj keby si mala len jedno, stale by si sa v jednu chvilu musela starat o dve male deti. Mate financne moznosti aspon obcas si zaplatit nejaku pomocnicku ci opratrovatelku?

bubuzu
28. apr 2024

Nepísala si tu už náhodou? Lebo ak áno, tak aj keď je to také malé bezvýznamné nič, chcem ti len povedať, že som na vás a rozhodnutie, ktoré robíte, veľa myslela. Určite to neoľutujete, aj keď to bude chvíľku ťažké. Potom sa to utrasie a budete mať pekný pestrý život. Ja som sa tak zľakla druhého, síce len jedného, dieťatka. Že to zas celé nedám a aké to bude. A je to teraz omnoho krajšie, keď je nás tu viac. Živšie, radostnejšie.

gabika0825
28. apr 2024

Treba počítať s každou možnosťou. Osud vám to takto zariadil, veď ste sa snažili s mužom ako si písala v príspevku, tak sa zadarilo….

svetlonos
29. apr 2024

Nám kamosku, sú Maďari, žijú v at, rodinu tu nemajú. Okrem kocara majú ten prípojných vozík na bycikel, v tom ich vozia pi meste, parku atd. Vacsinou chodili von spolu všetci. To chce jeden do práva, druhá do ľavá 😁
Už majú 3 roky, je lepšie.
Ja by som ti poradila len jedno. Mam 19mesacne a 4 rocne. Dolezite je vyhradiť si za každú cenu časy pre to starsie dieta. Nemusi to byť celý deň, ale napríklad prečítať knizku, kresliť si, pohrať s obľúbenými hračkami, hry.
Neboj to zvládneš, hlavne veľa šťastia prajem. A ak sa vám trosku dá, a máte možnosť, zo začiatku najdi niekoho na výpomoc. Ci pokocikovat, poupratovať, proste co bude treba.
Držím palce, budete zdravi.

any_soj
29. apr 2024

Vôbec sa netráp tým, ako by si sa mala tešiť. Je úplne v poriadku cítiť sa zaskočená a aj sklamaná. A áno, určite sa to bude časom menia budeš sa cítiť lepšie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre