Celodenná tehotenská nevoľnosť

zuzzulicek
30. nov 2018

Zienky uz tri tyzdne ma trapy nevolnost.hoc co zjem hned to ide von.za den tak 2-4x.zacalo to od 5 tyzdna.mam cuclaky lieky na nevolnost nic nezabera..za tri tyzdne som schudla 5 kg.nemoze sa nic dietatku stat?mali ste to aj vy? Co vam pomohlo? Kedy to preslo? Ja som nonstop len v posteli uvaznena je to celodenne.dakujem za radu.

asia83
30. nov 2018

@zuzzulicek Nepomôže na to nič, len čas. Mám známu, ktorá to takto mala tiež. Dieťaťu sa nič nestane, práve naopak. Telo sa takto bráni, aby ste nezjedli niečo, čo by mohlo dieťaťu ublížiť. Prvé tri mesiace sú najdôležitejšie pri vývoji plodu. Skúste to povedať na gynekológii, možno vás pošlú na infúzie.

titla
30. nov 2018

@zuzzulicek Mňa tiež trápia nevoľnosti ale zďaleka to nie je také ako u teba. Keď som to spomínala gynekológovi, tak povedal, že ak by to dospelo do štádia, že všetko vyvraciam alebo neviem nič zjesť má prísť a dostanem infúzie.

zuzzulicek
autor
30. nov 2018

O infuziach viem.ale este si nahovaram ze az tak som na tom zle neni..v stredu mam kontrolu poviem to doktorovy.ak bude suhlasit s infuziami ja sa nebranim. Myslela som ze je to bezne takto.dakujem Vam

asia83
30. nov 2018

@zuzzulicek Nie, bežná je nevoľnosť, nie celodenné zvracanie. Infúzie vám doplnia minerály a živiny, ktoré strácate tým zvracaním.

megba
1. dec 2018

@zuzzulicek Ja som v 13tt a vraciam stále. -7kg od začiatku tehu. Bola som aj v nemocke na infúzkach. Pomohlo to trochu, cítim sa lepšie potom, aj keď vraciam stále. Pomáha mi Degan tabletky, brala som to v infúziách v nemocnici a potom mi sestrička tak potajomky pár zabalila domov keď som odchádzala, tak teraz dva dni beriem tabletky, dva dni som bez a tak dokola. Tiež len ležím, už 2 mesiace som PN.

zuzzulicek
autor
1. dec 2018

@megba je to nieco hrozne :/

megba
3. dec 2018

@zuzzulicek Je to hrozné, to máš pravdu, už mám niekedy fakt dosť, aj si porevem aj čo, ale nič sa s tým nedá robiť, len vydržať a dúfať že to skoro prejde...

zuzzulicek
autor
16. dec 2018

Tak zienky cakat ze to prejde nepomohlo.skoncila som v nemocnici na tyzden na infuzkach.dosla som domov vracala som uz len raz za den
Ale preslo to uz ako tak..a mozem sa v pohode najest..takze cakat sa mi neoplatilo lebo sa to len zhorsilo do stavu kedy som nic nejedla nepila a triasla som sa.

megba
17. dec 2018

@zuzzulicek Ja tak isto, prechádza to teraz, keď som v 15tt. Už nevraciam, ale preventívne si dávam jednu tabletku Deganu každý deň, mám paniku že by sa to zopakovalo, ak by som sa ešte raz povracala tak to asi neprežijem. Inak ja som už ani neverila že to prejde niekedy, ale prešlo. Tak žienky, čo si tým aktuálne prechádzate, bude lepšie, len treba vyzdržať...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre