icon

Chute v tehotenstve a pohlavie

marshmallow
24. mar 2015

Baby je pravda ze ked byva žene na začiatku tehotenstva zle bude to chlapec?Ako to mate s chutkami?Mne nic nechuti je to ok?

Strana
z2
branka33
27. mar 2015

Ja som pri synovi denne vracala a teraz cakam dievca a nieje mi nic...nemam ani ziadne chute nic...akurat mi byva viac do placu 😉 😉

adrika1704
27. mar 2015

Ja mam 3 baby a jedneho chlapca..a pri tych 3 mi neskutocne vonali saponaty vsetkych druhov 🙂 pre mna prist do drogerie bolo ako vstupit do rajskej zahrady,milovala som umyvat riady,najradsej by som si z jary aj upila 🙂 a pri chlapcovi to bolo jedenie cesnaku, kapusty a celkovo silno aromatickych chuti 🙂

fopka
27. mar 2015

mam chlapca,ale mne nebolo absolutne zle, chutilo mi,len som mala zaludocne stavy od 4.mesiaca az do porodu. Pocas tehu sa mi velmi chcelo kazdy den par glgov piva a z casu na cas coly a na konci tehu melon

babatkoo
27. mar 2015

@marshmallow ahoj ja cakam chlapca. Asi od 3 mesiaca som mala hrozne chute na slane, mastne a jedla z masa NON STOP. Zo sladkosti ma nadrapovalo a cez vianoce som zjedla mozno 3 kolace. Az neskor som nasla clanok kde sa k takymto chutam priradil chlapec 🙂 švargina caka dievcatko a ona zada je zavisla na ovoci, nanukoch, kolacoch ... tak u nas dvoch tieto predpovede pohlavia.vysli 🙂

denuss
27. mar 2015

@marshmallow aj u mna na par dni polavili a vratili sa este horsie, aj viackrat.. 😒 a este stale nemam idealny zaludok, a to som zacala uz 18tt..

marshmallow
autor
27. mar 2015

@denuss a ja mam o mesiac svadbu :( fnuk vobec sa nenajem :(

lajlilinka
27. mar 2015

Čakám dievčatko...ani raz som nevracala. Chute? Zo začiatku mi strašne smrdelo mäso, cítila som tam chuť takej divnej prasaciny a pod. Skôr nám chutí klasika sladke, toľko krupicovej kaše som nezjedla ani ako malá 😁
Ale zase mám chuť aj na slané...vajíčka na všetky spôsoby, vyprážaný syr, pizza, cestoviny... 😋
Na druhej strane pred tehotenstvom som jedlá kg zeleniny...teraz skoro nič...zeleninovy šalát by som zjedla asi s veľkým sebazaprením...

denuss
27. mar 2015

@marshmallow ale mozno tie nevolnosti polavia, snad to u teba bude inac ako u mna...teraz mas najhorsie obdobie, 8-11tyzden, potom bude lepsie..a jes casto?lebo mne bolo najhorsie, ked som bola hladna..a doteraz jem aj 10x denne, inak grcam

luta13
27. mar 2015

@marshmallow musis vydrzat to je zaklad vsetkeho...a vydrzis, neboj...cim horsie je zene, tym lepsie je babätku...je to tak...1.trimester mas nechutenstvo, nevolnosti, aj ked nevracias...ja som sa v 5.-6.tt nevedela dozrat sladkeho a cokolady...potom uplne, ze fuj...teraz zjem raz za cas len nieco sladke...ked som hladna, je mi na grc, musim jest...ked sa schuti napracem, je mi na vracanie znova a tazko...sposobene spomalenym travenim...a ked mi je po jedle asi po 3/4 hodine divne, tak viem, ze babu je super a pomaly sa mu dostava papanie cez snuru do telicka...a musim predychavat...milujem spagety s kec.+syrom, pecene zemiaky v rure, fazulovu kyslu polievku, mlieko, granko, jogurty, pudingy, zeleninu - redkovky, atd..., zmrzlinu a ovocie v plechovke - ananas, mandarinky, mango a z cerstveho ovocia jem len kivi a banany...ked som ozaj hladna a zle mi je, dam si vzdy banan, pomaha to okamzite...nemusim mäso...ked uvarim, dam si len raz, potom uz len prilohu a stavu...a zatial neviem, co cakame...citim dievcatko, uvidime neskor, co sa ukaze...dnes zacinam 12.tt...pri "synovi" mi nic nebolo, ziadne pocity nevolnosti, ani unava, ani nechutenstvo...ani nieco, co mi nechutilo - jedla som cele tehu ako predtym...no zakladom boli horalky, mila, mäta a ostatne mnamkove keksiky na "tony" denne...takze nespoliehala by som sa na chute, myslim, ze je to u kazdej zeny individualne...a aj priznaky dvoch tehotenstiev mozu byt odlisne a nesuvisi to s pohlavim babätka...je to aj zmenami vo veku, v zivotosprave, v hormonalnych zmenach...niektore zeny maju 2-3 deti a rovnake tehotenstva vo vsetkom a cakaju rozlicne pohlavia, niektore maju rovnake tehu a cakaju rovnake pohlavia vo vsetkych pripadoch...zavisi to od organizmu kazdej zeny...a to ze Ti nic nechuti je v pohode, no vies, ze jest nieco musis...ja som mala obdobie, ze len suchare a feniklovy caj...zopar dni...lebo rozum mi hovoril, ze jest jednoznacne musim, kvoli vyzive babätka...clovek sa musi trosku premoct, aj ked chut ziadna...drzim Ti palce, aby si vsetko zvladla...krasne tehulkovanie Ti prajem...😉

luta13
27. mar 2015

@adrika1704 krasne napisane, ze vstupila som akoby do Rajskej zahrady...som si Ta predstavila, musela si byt ozaj Happy...😉

marshmallow
autor
27. mar 2015

@denuss ked ja neviem co mam jest zo vsetkeho dviha

luta13
27. mar 2015

@marshmallow neboj, najes sa...vela tehuliek uz pisalo, ze ak mali nechutenstvo a idu sa vydavat, ze sa boja, ze nic nezjedia, pripadne sa povracaju pri obrade...ale kazda nakoniec napisala, ze aj zabudli, ze im byva zle...ze to na nich doslo az den po svadbe znova vsetko...takze aj krasnu svadbu Ti prajem, neboj, bude super...hlavne nech vam neprsi...😉

edita103088
27. mar 2015

Ahoj,my máme chlapca,mne na zaciatku vobec nič nebolo,iba mi sladkosti nechutili,čo som predtým velmi mala rada ale po tretom mesiaci aj to prešlo,takze aj sladke som papala.A ešte ma záha palila aj z čistej vody a aj bol vlasaty malý.

denuss
27. mar 2015

@marshmallow tiez mi tak bolo, uz pri predstave na jedlo ma napinalo...ale potvrdilo sa mi, ze cim viac som toho do seba (nasilu) dostala, tym mi bolo lepsie...samozrejme malicke porcie, ale co najcastejsie..hocico, co sa ti podari zjest sa rata 🙂 ja som sladke nemohla, ale slane sa dalo, aj kusok syra, tycinky, kukuricne chrumky, polievky...ani na to som nemala chut, ale ked som sa donutila tak som si vzdy vravela, ze ved to je celkom dobre 🙂

adrika1704
27. mar 2015

@marshmallow 🙂 ja som nechcela ani vydychnut..furt som len nosom natahovala tie vone 😀

nanervy_2
27. mar 2015

u mna vyhravaju maso a syry, malu dokonca zacne kopat ked jem nejake vyborne maso 😎 v poslednom case mam chut na take ako kebab a podobne :D a sedi to, chlapec...
ale mala som asi 2 mesiace, kedy to skor vyzeralo na dievca, strasne som mala chut na sladkosti a sladke jedla...

asha300
27. mar 2015

Ahoj ja som pri synovi stradne vyhladavala slane a zeleninu a teraz pri dcerke sladkosti a ovocie.

tjaden
12. apr 2015

@marshmallow blbosť sestra negrcala ani raz a má chlapca , ja som grcala vkuse a mám dievča. No s hladom to nebolo tak, že by som sama chcela jesť skôr som musela jesť, lebo ak som nič nezjedla zase som grcala - žlč -fuj. Ale v noci som mávala hlad hlavne na ovocie

lenka6309
10. máj 2015

Ahojky.ja uz mam 6 rocneho chlapca,pri ktorom absolutne ziadne problemy ani nevolnosti ani chute,az v 8mesiaci som dokazala zjest min.5 bananov denne ale dr.povedala ze zrejme telo si tak nahradza magnezium,banany obsahuju vela.Teraz cakam druhe babo a mam jeden problem za druhym,najprv spinenie potom krvacanie,a potom nevolnosti ale nezvracala som a teraz zas len sladkosti by som jedla v jednom kuse cely den nonstop najlepsie,a muzova vonavka ktora sa mi donedavna strasne pacila,tak teraz ju neznasam a nemozem ju ani citit....pohlavie zatial nevieme

sebaastian
14. máj 2015

Ahojte tak keď vás tu tak citam som zvedava co cakame. 😄 ja totižto zatiaľ len chudnem už 7 kíl je dole a nejem skoro vôbec nic a sú dni kedy vyvratim aj vodu.Ale vacsinu teda co zjem je sladke ale chute ziadne.
Ale už som vážne hladna len ta predstava jedla a zle nedobre kedy ma to prejde

lenka6309
14. máj 2015

@sebaastian presne som natom rovnako,akurat ze nezvraciam len ma natahuje na zvracanie a tiez len sladke by som jedla.Proti tomu vracaniu su velmi dobre cipky torecan,to by som skusila lebo babatko potrebuje vela vitaminov a aby si pekne papala ;) Pekne tehulkovanie 🙂

sebaastian
14. máj 2015

@lenka6309 môj manžel mi kazde ráno odstavuje ovocie tak aspoň tam mam vitaminy to mam odskusane o pol siestej vypiť a ísť spat. 😃Je to sialene prve vytuzene bábätko a vôbec si to zatiaľ neuzivaj ale tak snáď to prejde

lenka6309
14. máj 2015

Vraj sa to upravi,od 12 tyzdna by malo uz lepsie 🙂 tak uz len teda vydrzat,aj ja som mala take nechutenstvo,ale same sa to neak upravilo.

lulu369
14. máj 2015

@sebaastian Ahoj, ja som síce nezvracala ale pri oboch dcérkach som mala malé nevoľnosti...Pri prvej to trvalo veľmi krátko len týždeň, no druhá ma vytrápila, 2 mesiace som takmer nič nezjedla, zo všetkého mi bolo zle ale nezvracala som. No sladké to bolo moje pri oboch dcérka...Pri synčekovi mi zle nebolo vôbec, len kávu som nemohla a strašne mi veľa vecí smrdelo

sebaastian
14. máj 2015

@lulu369 podla teba budem mat dievčatko sladke to jedine mozem bola by som najviac stastna keby som na ultrazvuku videla šušku 😃ale tak nech je hlavne zdrave

veronikax
14. máj 2015

Ahoj 🙂 Mne bolo zle od 3 mesiaca ale nikdy som nezvracala... Spala som v kresle od 4 mesiaca koli zahe ..ked som lezala nemohla som ani poriadne dychat koli zahe 🙂 A sladke som nemohla ani vidiet 🙂 Nechutilo mi jest 🙂 Len chlieb alebo rohlik s normalnym maslom a mliekom ;) a syry a jogurty ;) a mame dievcatko ;)

lulu369
14. máj 2015

@sebaastian to netvrdím so 100% istotou, ale pokiaľ ti chutí sladké, tak je to pravdepodobne dievčatko 😉

marshmallow
autor
14. máj 2015

@lulu369 mne nechuti ale ma 146 uderov a ze to baby maju

Strana
z2