Čo cíti žena v 9. týždni?
Potrebovala by som od vas radu, skusenost. Som v 9 tt a moje pocity su ako keby som tehotna vobec nebola. Od zaciatku ziadne zvlastne chute, ziadne pachy, vone, ziadne nevolnosti, bolesti, proste nic. Je to pre toto obdobie normalne alebo ste zazili niektora nieco podobne? Za odpovede budem vdacna!
@1veverica No v práci je to na tebe, treba to oznámiť písomne a aby si sa vyvarovala napríklad výpovedi tak čím skôr (teda ak by ti to malo hroziť v najbližších týždňoch). 😉
A inak ja som teda ani pri prvom takto skoro nič neriešila - a síce ani v 6.tt som ešte netušila, že som tehu. 😀
Tehulky, ja som v 9 tt a citim sa striedavo ,oblacno. Ranne nevolnosti, vcera som prvy krat vracala potom ako som si dala chemicky jogurt so vsetkymi moznymi eckami...bola som na sone v pondelok a doktor povedal ze je tiez vacsie ako ma byt ale myslim ze radsej vacsie ako mensie...no stale to je v norme..S muzom sa stahujeme do Ruzinova okolie Retra...Ak je tu nejaka tehulka ktora hlada kamosku pri kocikovani , rada Ta uvitam, kedze som z okolia Trencina ;)
@andrea21102016 ja ti velmi drzim palceky, ja som len v 7tt. a zatial ziadne vynimocne pocity, tazkosti nemam, takze mna to asi este len caka 🙂
@1veverica ;) to si stastna to zena ;) ja mam to najhorsie uz pomaly za sebou..zo zaciatku to bolo este horsie...som aj trosku krvacala
@andrea21102016 to fakt? joj tak to nezavidim. Stastna ako sa to vezme, ja som po umelom, zial prirodzene to neslo. Ja len ze zatial nic vynimocne necitim, aj ked sem tam sa mi toci hlava 🙂

@1veverica na to mas este kopec casu, pocas tehotenstva sa vybavuje po uradoch asi iba materska, az po porode je vela vybavovaciek a na vybavicku a nakupy mas koooopec casu, my sme zacali pomalinky prve vecicky kupovat az v 18tt ked sme sli domov zo 4D ultrazvuku a tam nam potvrdil dievcatko 🙂 a kocik asi 1,5 mes pred porodom...urcite sa tesis ale ozaj to tehotenstvo potrva, takze mas este kopec case, zatial si uzivaj ak ti nie zle 🙂