icon

Čo očakávať na ultrazvuku v tehotenstve 5+0 týždňa?

23. máj 2026

Ahojte. Som 4+5tt. Vcera som bola na hcg, bolo nieco cez 1500. Dr ma objednala na utz v 5+0tt, cca 21dpo. Co ocakavat? Bojim sa, som po jednom potrate, preto mam ist aj takto skor na utz, aby mi nasadila progesteron, ak to bude v maternici

anonym_aa7e6c
23. máj 2026

Nič, je to zbytočne skoro.

januska12323
23. máj 2026

Nič len zistí či sa dobre zvyšuje hcg.

autor
23. máj 2026
@anonym_aa7e6c

Nič, je to zbytočne skoro.

@anonym_aa7e6c objednala ma kvoli vyluceniu mmt. Objednala ma tak ona, nie ja.

autor
23. máj 2026
@januska12323

Nič len zistí či sa dobre zvyšuje hcg.

@januska12323 praveze mam ist len na utz

rachel36a
23. máj 2026

Veľmi skoro ta objednala, môže byt vidieť dutinku , ale teda viac nic

mirkam3
23. máj 2026

Mentálne by som sa skúsila nastaviť na to, že ešte asi veľmi nic nezistí a pôjdeš tam predpokladam o 2-3tyzdne znova. Ak by som sa mýlila, aspoň budeš prijemne prekvapená. Držím každopádne palce.

dixitka
23. máj 2026

Malo by byť vidno gestačný vak v maternici, veľkosť tak do 1 cm. Možno aj žĺtkový vak. Plod ešte nie.

anonym_e9b26d
23. máj 2026

@anonym_autor ja som tiež bola ai takto... Sestrička ma objednala lebo som mala rok a pol dozadu MA a hneď videl že sa tam niečo deje a nasadil progesterón.... Potom som mala prísť na kontrolné sono a tam už bola akcia... Teraz som už 35tt

autor
23. máj 2026
@rachel36a

Veľmi skoro ta objednala, môže byt vidieť dutinku , ale teda viac nic

@rachel36a áno, viem, že skoro. Pri synovi som bola až v 8. alebo 9.tt. Ale kvôli liekom chce asi najprv vylúciť mimomaternicové. Mala som potrat pred 3m a snazime sa vyse roka.
V kazdom pripade, uz ako bude, snad aspon ten gestacny bude 🙂

autor
23. máj 2026
@mirkam3

Mentálne by som sa skúsila nastaviť na to, že ešte asi veľmi nic nezistí a pôjdeš tam predpokladam o 2-3tyzdne znova. Ak by som sa mýlila, aspoň budeš prijemne prekvapená. Držím každopádne palce.

@mirkam3 dakujem 🙂 skusam sa tak nastavit a snad to uz dopadne ok 🙂

anonym_0448d8
23. máj 2026

Čiže tam ideš v pondelok?
Prečo má podozrenie na MMT? videla niečo?
u mňa to bolo vidieť až v 6tt, aj to sa poistili viacerí lekári v nemocnici, kým rozhodli o zákroku.

anonym_bc068a
23. máj 2026

Idealne neocakavaj vobec nic. Ja som bola v 6+4 a mala som iba prazdny gestacny vak a vsetko nakoniec dopadlo. Tiez som bola po potrate a aj skrz stitnu zlazu som mala prist co najskor.

morgue
23. máj 2026

ja mam obrazok z ultrazvuku z 4+5tt, je tam akurat tak mini gestacny vak, nic v nom. Dalsi krat som bola koncom 6. tyzdna, uz bolo aj srdiecko 🙂

autor
23. máj 2026
@anonym_0448d8

Čiže tam ideš v pondelok?
Prečo má podozrenie na MMT? videla niečo?
u mňa to bolo vidieť až v 6tt, aj to sa poistili viacerí lekári v nemocnici, kým rozhodli o zákroku.

@anonym_0448d8 utz nerobila, v piatok povedala, ze ho spravi, az ked bude nad 3000, lebo vtedy uz musi nieco vidiet. A kedze som mala v piatok cez 1500, tak mam v pondelok prist. Skor mi progesteron ani lieky na riedenie krvi dat nechcela.

autor
23. máj 2026

Ďakujem baby 🙂 skor ide asi o potvrdenie, ze tehotenstvo je v maternici, a teda snad uvidi gestacny vak 🙂

anonym_0448d8
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_0448d8 utz nerobila, v piatok povedala, ze ho spravi, az ked bude nad 3000, lebo vtedy uz musi nieco vidiet. A kedze som mala v piatok cez 1500, tak mam v pondelok prist. Skor mi progesteron ani lieky na riedenie krvi dat nechcela.

@anonym_autor aha, ok. Držím prsty 💕 verím, že budete ok!

anonym_bdf3eb
23. máj 2026
@anonym_autor

Ďakujem baby 🙂 skor ide asi o potvrdenie, ze tehotenstvo je v maternici, a teda snad uvidi gestacny vak 🙂

@anonym_autor držím vám veľmi palce 🌷

olivia20
23. máj 2026

@anonym_autor u kazdej zeny je to inak mne 5+5tt uz aj bilo ❤️ tak si myslim ze nieco urcite uvidi aspon to aby vylucili MMT drzim palce.