icon

Čo sa deje v prvom trimestri?

pistek
9. aug 2007

Ahojte baby, chcem sa vas opytat, ako ste prezivali prve tyzdne tehotenstva, mali ste najeke problemy, tazkosti, nejake priznaky? A kedy vam ustupili? Ja som mala bolenie v podbrusku a zapchu, naduvanie, ale som zhruba v 5 tyzdni a od vcera ma prestalo pobolievat brucho, prestalo naduvat, ostala len zapcha. Mam z toho obavy, nyslite, ze to nevesti nic dobre? Prosim, poradte, co robit?

pejty
19. nov 2007

pavli...díky,hned jak z tama přijedem,tak Ti všechno poreferuji 😉

many
20. nov 2007

ahoj holky,no už aby jsem to měly zasebou 😉 já ještě 3 dny 🙂

pavlina05
20. nov 2007

pejty a many!!!!!!!Budu na Vás moc a moc myslet!!!!! Určitě to bude v pořádku!!!!! 😀 😀 😀

many
20. nov 2007

že jo 😉 všechny musíme být zdravé a miminka taky 😉 holky už skoro za měsíc vánoce 😀 jééééééééééé 😀

pavlina05
20. nov 2007

Jo a já nemám ani jeden dárek! 😠

many
20. nov 2007

já si objednala v bonprixu pěkný tričko co budu nosit po porodě no a možná i před,záleží,jak budu mít velké bříško a to si dám pod stromeček,manžel si koupí asi struny na kytaru a koupíme maličkost mamkám a babičkám a konec,bereme si na splátky ložnici a musíme koupit koberec,to taky něco stají,tak a to bude vše 😉 pak už jen na mimi 😉

loss
20. nov 2007

boze ani ja este nemam darceky 😔

pavlina05
20. nov 2007

tak to máš many pěkně promyšlený. My chceme stavět domek, takže výdaje budou také dost malé....

many
20. nov 2007

ahoj loss 🙂 to neva,to ještě stihnem něco koupit 😉

loss
20. nov 2007

ahojky many no to dufam uz sa celkom tesim na Vianoce mohla by som uz citit malicke 🙂

many
20. nov 2007

no to asi už ucítíš,jak tady píšou jiný holčiny 😉

loss
20. nov 2007

uz sa tesim a ty zaciatkom januara predpokladam,ze?

many
20. nov 2007

no nevím,četla jsem tady někde na diskuzích,že některá cítila pohyby v 16.týdnu jiná v 17. tak bůh ví 😉

loss
20. nov 2007

no ja som v 16tt teda zacinam vcera rano ked som lezala sa mi zdalo ze som male na chvilu ucitila ale mozno si to len namyslam 😅

many
20. nov 2007

ale fakt to holky psaly,že toho drobka cítí,no jsem zvědavá,taky se mi to zdá brzo 😒

anta
20. nov 2007

Jé holky, tak na to se moc těším, až toho mýho malýho prďolu ucítím, na příští UZV jdu 4.12. a už teď se nemůžu dočkat, tím, jak mi nic není, mám úplně pocit, že už snad těhotná ani nejsem, tak nevím, už jsem to své baby dlouho neviděla 😵

many
20. nov 2007

anta - taky mi to někdy ani nepřipadne,že jsem těhotná 😉 já jdu taky 4.12 na 15.00 😉

loss
20. nov 2007

baby dufam ze doplnite fotecku zo sona 🙂

anta
21. nov 2007

No já půjdu, many hned ráno, tedy předpokládám, jsem vlastně pozvaná do těhotenské poradny už na 07,10 hodin ráno, takže si ani nepřispím. Ponesu tam moč a nevím, asi by mi měl ten UZV dělat? Předpokládám to, protože jak skoro nic necítím, tak mám takový trošku obavy, jestli mi tam bublinka roste 😕

many
21. nov 2007

ahoj holky
anta - neboj,já tam taky nic necítím 😉 a bříško nemám skoro žádný 😉 taky tam ponesu moč a ultrazvuk bude dělat určitě 😉 a co jinak v nové práci 😉 dobrý 😉

many
21. nov 2007

loss - mně furt nefunguje spojení mobil a počítač ☹ takže zatím nic ☹

pavlina05
21. nov 2007

Čau holky§ Já mám taky nějaký divný pocity. Na ultrazvuku jsem byla min. týden a mimisek byl velkej 2,5 cm a bušilo mu srdíčko. Od té doby se cítím nějak netěhulovsky. Nic mě nebolí, nevolnosti ustoupily,...Na další jdi v úterý a to hned na NT, tak se bojím jak čert kříže!!! ☹

many
21. nov 2007

já si taky často připadám,že ani nejsem těhotná 😉 to asi příjde až nám víc poroste bříško a mimi bude větší 😀 myslím,že pak příjde ten stav,kdy to těhotenství začneme úplně prožívat 😉

loss
21. nov 2007

pavlina ja sa tiez stale bojim neviem sa dockat kedy konecne budem male citit aby som bola kludnejsia,viem ako ti je ale treda dufat a verit ze je vsetko v poriadku a miminka rastu.Kolko si tehotna?
many neva ved ked to zacne fungovat potom doplnis album 🙂

many
21. nov 2007

jo,jo 😀 holky zítra tady nebudu,jedu na nákupy do Brna 😀 no spíš na výlet,manžel tam jezdí k jednomu učiteli na kytaru a já vytáhnu mamku do Vaňkovky,tam se moc těším,to my tady u nás nemáme a podívám se po těch těhumandžestrách 😀

loss
21. nov 2007

many tak pekny vyleta bud opatrna 🙂

many
21. nov 2007

děkuju a v pátek se tady ukážu až odpoledne,pokud budeme teda doma,ráno jedeme na ten screening,tak pak vám napíšu jak jsem dopadla 😉

loss
21. nov 2007

ok maj sa pernucko a dava na vas pozor 😉

many
21. nov 2007

loss ty máš krásný bříško 😀 teď jsem mrkla,jáááááááá chci už taky takový 😀

loss
21. nov 2007

no bude zlatko isto teraz ked uz tak nevraciam rastie ako z vody 😵