Dá sa veriť testom z lekárne na určenie pohlavia?
Zienkyyyy chcem si zakupit test na urcenie pohlavia,oplati sa investovat do toho korunky? 🤗
@mokoo Ano, v ramci Trisomy 300EUR, pohlavie mas zadarmo 😂 Spolahlivost 99.5%
Ja tomu nechapem na co to je dobre. Vraj to stoji 80€ ( niesom si ista) a za to mozes nieco pokupit malemu. Podla mna zbytocnost ved uz v 4. Mesiaci vedia povedat co to bude.
Dakedy to vedeli iba ked to drzali v rukach a zili...
neda sa verit. ja som kupila jeden cez 30eur. vyslo mi dievcatko a narodil sa nam chlapec 🙂 vyhodene peniaze...
@pillipilli No nie je to take iste ani dnes. Aj ked mne pri synovi povedali v 20.tt a pri dcerke az v 24.tt ale poznam dost pripadov,ze tvrdili jedno a narodilo sa druhe a to v 21.st.😉
Takze istota je az porod alebo krvne testy,pripadne amniocenteza.
@charlie1980 juuuj to si radsej pockam 😂 @pillipilli ja myslim testy volnopredajne v lekarni 😉 tie stoja okolo 30€ a nie je to dobre na nic len na pocit neskrotnej zvedavosti 😊 @jantyy dakujem za odpoved 🙂
@evittam je mi to jasne, ale zasa bude to mat zadarmo. Tym som chcela povedat ze vyhodene love a zbytocne. Mne povedali koncom 4. mesiaca ale tam to bolo vidiet dobre.
@mokoo pockaj este chvilu a bude vediet. A co by ste chceli?
@pillipilli No ved urcite by som nekupovala tie testy-zbytocne.😉
@pillipilli mam dost zien v okoli co su 2-4 tyzdne predomnou a uz vedia, co sa mi zda divne lebo pri dcerke som vedela okolo 18tt, no ono mne to je v podstate jedno dcerka by chcela dievcatko muzovi to je jedno aj ked si myslim ze by chcel chlapca 😊 u nas v rodine neni ani jeden chlapec je nas 12 bab tak u mna by bol zazrak mat chlapca 🙂
@mokoo aj moj vravel ,ze len nech je to zdrave a ked bol chlapec tak skakal 2 metre. Ja som hrozne chcela dievca bola by Zara. Daj vediet ked zistite. Drzte sa nech tehulkujes v zdravi .
Dam vediet a dakujem si zlata
@mokoo Ahoj, taketo testy su zial nespolahlive. Spolahlivou metodou by mal byt geneticky test z krvi na urcenie pohlavia (robi napriklad tato spolocnost - http://babygen.sk/). Skus sa o tom informovat na internete, ten by mal byt na 99,7% presny. Zial ani utrazvuk spolahlivy nieje.. pri mojom synovi mi do 30 tyzdna viackrat predpovedali stopercentne dievcatko a to aj po 3D ultrazvuku.. a nakoniec bol chlapec 🙂.

@mokoo Nie, stale to budes mat 50/50.