icon

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.

alojzova
5. okt 2019

Baby co si o tom mislite ...uz tomu vazne nerozumiem a kde su napisane ultrazvukove merania

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.
queen_mary
5. okt 2019

@alojzova tie nifty nemaju casovu obmedzenie, su od 10tt. Tak si to pogoogli

@veronikaszabova citala som, co vsetko pisala. Asi sa k tomu nebudem vyjadrovat, lebo mi som bola neprijemna 😊

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova hako nepiste si medzi sebov o mne ja som bola na poradni a pitala som sa nic mi ktomu nepovedal a fajn ked vam to robi problem mi tu nieco pisat tak mi nepiste ja sa s tym nieak virovnam ale ties si mislim ze kebi ste v takej situacii tak sa bojite

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova je to verejne forum, kde moze komentovat kazdy

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova ved hej ale nie take veci ved ked nechcu tak nech nepisu

ceklis
5. okt 2019

@alojzova keby si čítala čo ti tu už viacero napísali, tak by si nedáva stále tie iste otázky dookola. Hneď v pondelok si zavolaj a objednaj sa na krvné testy ak chceš vedieť či bude dieťa zdravé či nie. Čo ešte od tejto diskusie očakávaš??? Zobuď sa už konečne a rob niečo so sebou. Alebo rovno nevolaj na nifty ale psychiatrovi.

alojzova
autor
5. okt 2019

@ceklis ty tu nekomentuj ok a prajem ti abi si sa ty tak ras citila ako ja abi si vedela co toje

ceklis
5. okt 2019

@alojzova prečo by som to nemala komentovať? Sa ti niečo nepáči? Poradila som ti, tak?
Namiesto toho fnukania už niečo urob alebo konečne sa ukľudní. Chudák to dieťa v bruchu. Toľko zbytočných nervov a stresov, si ani neuvedomuješ čo mu rovis. Sa ti nakoniec narodí zdravé neurotické dieťa, ktoré nebudeš vedieť ukľudniť len kvôli tomuto tvojmu nevyspelemu chovaniu.

alojzova
autor
5. okt 2019

@ceklis mozno mas pravdu ale nemas pravo ma odsudzovat

queen_mary
5. okt 2019

@ceklis kasli na nu, nema to vyznam. Myslim, ze ani ona neni uplne v poriadku.

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova kto ta odsudzuje

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova ta ceklis ved dobre mozno som histericka uz aj sama na sebe vidiem ale strach je vetsi snazim sa ukludnit no neide mi to

queen_mary
5. okt 2019

@alojzova paneboze tak sa objednaj na tie testy alebo grochalovi na sono, bodka!!

bielavlcica
5. okt 2019

A este pockajte az porodi a dieta urobi nedajboze nieco nezvikle uz bude vypisovat ci neni postihnute. Paneboze
@alojzova ja byt tvoj manzel asi od teba utecies zbytocne stresujes, iba sa lutujes. Nie si prva ani posledna co by mala dieta s touto diagnozou a keby aj tak co? Budes snad to dieta lubit menej? Jasne kazda zena si zela mat zdrave dieta ale keby si aj take dieta mala pochopis ake su tieto deti tiez uzasne. Mnohe z nich su nadpriemerne inteligentne, sikovne napriek svojmu postihnutiu.

@alojzova TAK SA LASKAVO SPAMATAJ A BUD NIECO ZO SEBOU ROB ALEBO SA TU NADALEJ LUTUJ A OMIELAJ TO ISTE DOKOLA!!!
Baby ti vsetko vysvetlili ked si nedas povedat tak chod k psychologovi alebo asi najlepsie spravis ked to dieta rovno das svojej mame nech ho vychova lebo pochybujem, ze z toho dietata nevyrastie neuroticky jedinec ked jeho matka uz je neuroticka teraz. Bez urazky

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica neodsudzujte ma je to.len strach

janula12345
5. okt 2019

@veronikaszabova nie trisomy,, tie su neni take presne. Su dva,, jedny nifty a druhy co mam ja tiez ide do hongkongu ale inak sa volal. V blave v zeleznicnej nemocnici na genetike ich robia. A mozu sa robit kedykolvek. Netreba do 22 tt. Ale kazdopadne je mi jasne, ze si neda ziadny test urobit,, iba bude zakladat temy a pisat ako sa boji,, co inal vobec neprospieva babatku.... 😐

veronikaszabova
5. okt 2019

@janula12345 ved to. Keby mala taky strach ako pise, tak by uz odvolala vsetkych gynekologov, ktori robia specialne sona. A mala by nastudovane o tom, ako zistit nieco viacej - testy.
Nie cakat tak dlho a potom pisat na MK

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova obvolala som no nechcu ma nikde vziat

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova este raz a naposledy --- mala si to riesit hned po vysledkoch! Nie teraz!

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova to uz neni strach. Kurnik baba jedna vsak nevies vyhladat odbornu pomoc krista alebo chod za lekarom a porozpravaj sa s nim o tom miesto toho vyplakavania. A potom sa cuduju ludia u lekara, ze su nervozny a podrazdeny ani sa im necudujem ked im tam chodia 20 rocne zaby co si daju spravit decko pricom sama je este nevyzrete decko a hystercia na MK.

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica si divna viac ma tu neoznacuj ras to podtihne aj teba a aj tebe niekto tak bude pisat a budes s toho sokovana

queen_mary
5. okt 2019

@alojzova akoze menuj ktory lekari ta odmietli. Je moznez ze sa dlhsie caka, ale naozaj ma zaujima, ze preco a kto ta odmietol. Je to blbost podla mna.

alojzova
autor
5. okt 2019

@queen_mary volala som do kosic tam beru len do 22 tt tak som volala pani vaskovek ta.tie tak pan Pall nies nic tak co

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova dostala si odporucania uz aj v minulej teme - Grochal, Holan,... tymto si volala??

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova ale je toto as v martine o peniaze neide uz bi som zaplatila cved manzel pracuje len neviem kde ist

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova a co ze to je az v Martine?
Ked mas taky strach ako pises, tak nehladaj vyhovorky, ale riesenia!

queen_mary
5. okt 2019

@alojzova no dobre, po rychlom google, to su obycajni gynekologovia, ne? Ty si sa ich pytala, ze chces k nim prestupit? Lebo to je jasne, ze ta nevezmu. Napr 3D sa robi do 27/28. Ako pisu hore, volaj Holan, Grochal, Cunderlik. Verim, ze tvoje dieta ti stoji za to, aby si vycestovala mimo okres.

queen_mary
5. okt 2019

@alojzova boha tak si zaplat tie testy. Ty musis byt strasne tela, sorry. Mas vobec 20? Mas vobec vychodenu strednu skolu?

veronikaszabova
5. okt 2019

@queen_mary tiez som nepochopila, preco obvolava normalnych gynekologov.

alojzova
autor
5. okt 2019

@queen_mary jasne ze mam neurazaj ms

veronikaszabova
5. okt 2019

@queen_mary podla pravopisu asi nie