icon

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.

alojzova
5. okt 2019

Baby co si o tom mislite ...uz tomu vazne nerozumiem a kde su napisane ultrazvukove merania

Dawnov syndróm - nerozumiem tomu.
alojzova
autor
5. okt 2019

@ceklis chodim moja zlata este do skoli pre tvoju informaciu

lyduska13
5. okt 2019

@veronikaszabova prepac ze sa este tak spytam, kedy ste sa objednavali ku grochalovi?resp. Kedy on robi prve vysetrenie? Dakujem za odpoved.

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica nebudem mat dieta dawna

veronikaszabova
5. okt 2019

@lyduska13 ja som u Grochala nebola. Tehotenstva som mala OK, aj vsetky testy. I ked jeden syn ma dedicnu chorobu, zvladame to dobre ;)

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova tak co teda riesis

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova ja som to ani netvrdila. To ty tu cely cas omielas dokola. Ja ti prajem hlavne mile a zdrave dievcatko ale tym tvojim zbytocnym stresom ublizujes sebe aj malej.
A to bol taky problem babam napisat, ze chodim este do skoly? Inak by ma zaujmalo malicka bola planovana ci....

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova s vami uz urcite nic

lyduska13
5. okt 2019

@veronikaszabova jaaaj prepac, ale dakujem aj tak za odpoved ❤ prajem vela vela sil a tiez drzim palce 🍀

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica ano bola vydavala som sa ako 19rocna a strasne sme sa snazili nedarilo sa as po 3rokoch preto som s toho teras na praski ja viem som neprijemna ....spravam sa divne ale co mam robit bojim sa

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova keby si sa bala tak moc, tak nie je pre teba problem ist ku grochalovi

veronikaszabova
5. okt 2019

@bielavlcica od 17r sa snazili 😳😳😳😳😳😳

alojzova
autor
5. okt 2019
alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova tebe nebudem odpisovat

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova tak a preco odpisujes 🙂 este ma aj oznacis 🤣🤣🤣🤣

bielavlcica
5. okt 2019

@alojzova a manzel ma kolko?

alojzova
autor
5. okt 2019

@bielavlcica teras bude mat 22

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova vies si dost necitliva ale ludia su taki

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova nie som necitliva, ale realistka.

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova ved fajn ja viem mozno len zbitocne steesujem

denden77
5. okt 2019

ja vas baby obdivujem, ze este mate silu odpovedat 😀

alojzova
autor
5. okt 2019

@denden77 hm a preco

bielavlcica
5. okt 2019

@denden77 😂😂😂

denden77
5. okt 2019

@alojzova pretoze tebe dievca niet pomoci.. kvantum zien tu zazivalo strach.. ja tiez.. a neexistovalo nic ako "daleko, drahe, nepoznam, chlap nesuhlasi, nevysvetlili mi".. pretoze by som precestovala pol sveta, pytala sa, az by so mnou dvere vyrazili a potom sa vratila oknom, studovala, telefonovala, spravila mozne aj nemozne a vsetko hned vtedy, ako som dostala vysledky.. nie o tyzden, ani dva, tri, ci dokonca pat.. ale ty si ina.. a preto opakujem, tebe niet pomoci..

veronikaszabova
5. okt 2019

@denden77 super napisane 👍

alojzova
autor
5. okt 2019

@denden77 mozno mas aj pravdu no som s toho v soku na zaciatku som nevedela ako postupovat a uz ked som prisla tu a zacala citat prispevki tak som uz vedela a uz bolo neskoro vies

veronikaszabova
5. okt 2019

@alojzova ty si v prvom rade nemala odchadzat od svojho gynekologa bez toho, aby si chapala vsetkemu, co ti robili. Lebo mam pocit, ze mozno ti aj nieco povedal a ty si to neriesila - pretoze ak by si sa ho pytala, co ti odporuca, urcite by ta naviedol.
Nie cakat a neskoro sa spamatat - na zaklade tem na MK.

alojzova
autor
5. okt 2019

@veronikaszabova necham uz vsetko do Božich ruk

gabikkas
5. okt 2019

@karolinakalea vies, testy nie su vsetko...po tom, co zazila manzelova sesternica mozem potvrdit, ze jedina istota je az po narodeni....jedine, co by pomohlo, keby malo napr. srdcovu vadu, tak sa vedia pripravit hned po porode, aby operovali...pripadne hned poslu rodit do nemocnice, kde je na to vybavenie....

alojzova
autor
5. okt 2019

@gabikkas co sa stalo

gabikkas
5. okt 2019

@alojzova co, co sa stalo? ved som pisala...vsetko pocas celeho tehotenstva mala negativne, aj krv, aj sono a predsa ma DS.... ale je stastna, ze je zdrava a nema srdcovu vadu ako drviva vacsina deti s DS...