icon

Diskusia: Skúsenosti s tehotenstvom z dlhého cyklu

okm221
6. aug 2024

Ahojte, otehotnela som z dlhého cyklus, chvála bohu mala som ho od sledovaný a viem ze ovulácia bola na 100% až na 29 deň.. Mala by som byť 9+0 ale reálne som 6+6, potvrdene aj dr, bola som však na utz keď som bola 6+1 a akcia srdiečka ešte nebola, dr povedala ze sa musíme riadiť ovulaciu a ze to je ešte skoro, základy formujuceho sa srdca tam videla, ale povedala, že ešte mu treba dorast... a ďalšiu kontrolu idem keď budem 8+1... Mate niektorá podobnú skúsenosť? Strašne sa modlím aby tam ta akcia srdiečka bola, je to moje 3tie tehu a dva predtým boli bez problémov, avšak vždy som otehotnela z normálneho 28 cyklu a na sono som šla až v 8tt kde bolo srdiecko.. Trosku sa hnevám na seba ze som nešla aj, teraz neskôr a predošlá by som tomuto stresu.. :/

kiki68
6. aug 2024

@okm221 Ja by som z toho nerobila kovbojku, lebo ked vies, ze je to posunute, tak bud to o nejake dva tyzdne bude, alebo nebude. Teraz je to na prirode a nepomozes tomu viac ako pozitivnym myslenim.

pet888
6. aug 2024

A nemozes pre tvoj psychicky klud ist na potvrdenie, ze vsetko je ok uz o tyzden? Lebo v 7 tyzdni uz srdiecko musi byt,teda ak je to 100%ne 7.tyzden, co pises,ze je. To,ze je to dlhy cyklus, na to nema ziadny vplyv.

okm221
autor
6. aug 2024

@pet888 no oni ma dali tak pre istotu až o dva aby to bolo úplne zjavne.. tak je to začiatok 7tt.. Ovulaciu viem presne kedy som mala, len ktovie zas kedy sa vajko oplodnilo takže to môžu byť nejaké dní do +.. Veľa skúseností som čítala že začalo bit až koncom 7 alebo 8 tt.. Takže nestracam nádej, bude ako bude, neovplyvním to.. Dr mi povedala ze to je úplne normálne ze je to ešte skore tehu a kľudne môže začať bit až kúsok neskôr.. 🙂

okm221
autor
6. aug 2024

@pet888 a ak by aj nebola akcia tak do 9-10tt by som odmietla aj kyr...

pet888
6. aug 2024

@okm221 vajko sa moze oplodnit tak max do 24 hodin,potom odumiera,ale asi myslis,ze kym sa zahniezdi. A tie,co pisu,ze bolo pocut az neskoro,v 8.tyzdni napr,tak to je primarne kvoli tomu,ze ovulacia bola posunuta a tyzden nerataju s ohladom na neskoru ovu,ale standardne od ms..Ale ano,ten tyzden vydrzis,co vsak mozes robit,si dalsi tyzden urobit digital clearblue,ci stale ukazuje 3+.Nie ze by to bola zaruka,ale minimalne keby je 2-3,to dobre znamenie nebude.

okm221
autor
6. aug 2024

@pet888 ale mne už brali aj krv keď som bola 6+1, myslím, keby je niečo zle alebo nízke hodnoty, tak by mi volali, ak si dobre spomínam dr mi vravela ze sa tam javí už tercik alebo trubica alebo dačo, nespomínam si presne

pet888
6. aug 2024

@okm221 ja som ti dala len ti na ukludnenie,nic viac🙂

okm221
autor
6. aug 2024

@pet888 jasne, len logicky mi to asi nepomôže, už musím len vydržať a modliť sa aby to bolo ôk