Dlhé rozostupy medzi poradňami
Ahojte.. prvú poradnu na potvrdenie tehu som mala 23.5. (6Tt) ..druhu kde budú brat krv moc a sono budem mat až 12.7. Všetci v okoli majú častejšie ako čítam aj v skupine a ja až takto .. je to podľa vás Ok?
@kvetinkaaknitevk stačí ak ti to vyjde na 12tt, potom budeš mat kazdy mesiac, niekedy mam tiež až 5 tyzdnov.. Je to niekedy stres ale ja to tak neberiem nedá sa s tým nič robiť iba myslieť pozitívne
Ja mam kazde 4tyzdne
@kvetinkaaknitevk inak aspoň ja so Všzp mam preplacane len 3 ultrazvuky. Prvý som bola v 10 tyzdni to som si musela zaplatiť, zatial mi robila ďalšie 2 to zatial zadarmo. Takže všeobecne chodiť častejšie na utz je "luxus" teda podľa ich odporucani nie podľa mňa 😀🙂
Mne robil teraz 11+5 ultrazvuk ale nic som sa neodozvedela , ziadne mu ani bu :D ale zajtra idem do sukromnej kliniky na 3D
@kvetinkaaknitevk ono záleží aj od vyťaženosti gynekológa, ak má veľa tehuliek, má poposúvané aj kontroly...neboj, o nič neprídeš....k tomu je leto, sú dovolenkové obdobia a hneď sa všetko poposúva.....
V prvom trimestri kazdy tyzden, potom kazde dva tyzdne a teraz mam az 3 tyzdne kedze medzitym idem na 3D morfo ultrazvuk

@kvetinkaaknitevk tiez som mala tak, dve tehotenstva u dvoch rôznych doktorov