To je úplne v poriadku.Ja jem aj o 3 ráno 😂.
Predvčerom tuniaka, včera perník.
Samá zdravá strava.
Teraz sa nosia voľné veci samozrejme, že takto na fotke to je veľmi vidiet
Normalne sa najedz . Ak si kolegyniam nehovorila ze sa snazite tak by sa ani nemali pytat budu si mysliet ze si vypapkana 😃Ja som raz tak mame nepovedala ze som teho ze ju prekvapim ked dojde k nam
A doletela ked som
Bola v 14tt a ona nic ..sa jej pytam doma uz z letiska si si na Mne nic nevsimla ? Cela blažena som hladkala brusko a ona ze no .. pribrala si .A co to nevadi vekom kazdy len pribera . 😆tak mà zotrela .
Alo sa zatial dari utajit? 🙃
@miadi 😂😂😂😂
@bety19 zatial sa to da. Aj ked uz asi nie dlho 🙂
noo, pásiky už nie su vhodné na utajovanie. Tí ľudia su asi slepí, Alebo - a to by ma urazilo - si myslia, že si tučná ? 😀 Celkom zábavné, by som bola zvedavá, kedy si to všimnú 🙂 Budte zdraví, obaja. to je hlavné. A užívaj si to krásne obdobie.
Podľa mňa si to len ty myslíš, že o tom nevedia. Len sa ťa podľa mňa nepýtajú. Pretože jednak je to vždy nevhodné pýtať sa ženy či je tehotná a v tvojom prípade kedy si prišla o dieťa v tehotenstve tak to už tým dupľom. Podľa mňa sa to šušká, ale nikto sa ťa to nespýta kvôli predchádzajúcim trápeniam. Každopádne držím palce nech všetko dobre dopadne. Ale keď to oznámiš, tak uvidíš, že všetci ti budú hovoriť "my sme si aj mysleliii" 😀
@kataina som na dovolenke kde ma nikto nepozna😂😂😂takze tu to neriesim a som naschval stiahla saty inak su uplne volne čiže nevidno😂
@ysseba nie nie do prace uz velmi nechodim a to cez den nemam velmi brucho Ta fotka je po prejedeni sa na dovolenke schvalne 😂 ale chapem dik za názor ;)
Tak potom kto nikto to nevie? 😂
Aj ked stará téma ja som to rodine oznámila v 17 tyzdni a v práci v 20 tyzdni dovtedy si to nik nevšimol🙂

@medda_beda ja aj v noci si idem dat suchare 😀