@zafir01 waw riadne brusko.. ono to je v podstate jedno len nech je babatko zdravé. Tehotna zena je vzdy krasna ♥️
Ja som to mala rovnako, prosto brucho hned von(druhe tehotenstvo, prve skoncilo 9tt ) nedalo sa tajit, na zaciatku stvrtehi som vyzerala ako v siestom ked nie viac. V prvom trimestri mi aj vaha sla hore dost( 5 kg ) aj ked mi bolo zle teraz v druhom uz sa hybe minimalne, brusko stale rastie.
Presne ..ja som sa pri tomto dúfajme , že poslednom tehotenstve cítila najlepšie. Bicyklovala som do 6 mesiaca . Cvičila som ,všetko v rámci normy ( po treťom pôrode som celý rok aktívne behala a cvičila ) . A stravu ,jedla som ,na čo bola chuť , ale snažila som sa s mierou .a aj tak +25 kíl hore 🤔😂🫣 . Pôrod počas môjho covidu . 12 dní v pôrodnici ,kôli vysokému biliburinu .ale inak všetko v poriadku ,a to je najdôležitejšie . Teraz má tá moja certica 2,5 roka . Kilá navyše ešte mám , asi sa u mňa zakorenili ,ale nevadí .
Želám bezproblémové tehotenstvo a nech sa doma onedlho tešíte si zdravého bábätka 😊
Nos dačo voľnejšie. Len na zaklade brucha si to nikto netrufne tipovat. Horší je test alkoholom... keď žena odmietne víno, poharik, už je jasná...
Uz sa mozes iba vyhovarat, ze je melonova sezona a ty nikdy nevies odolat a spapkas cely 🍉 😄
Podla mna utajis.Toto nie je z tehotenstva.V 7tt ma plod 8mm,toto si si vypracovala pred tehotenstvom.Takze stahuj brucho tak ako doteraz a nemas problem.Kvoli 8mm takto vypukle brucho nemas.
@maminkadeticiek dobre😀😀😀
@basska_b presneee hlavne teraz leto drinky.. neviem co si vymyslim😀asi budem sediet doma uz len 🤣
@zafir01 25kg celkom dost.. ale zdravie je zaklad.. aj vek robi svoje.
Dakujem velmi 🙂 aj tebe vsetko dobré
@butterflyeffect no pri tych dalších tehotenstvách to ide rychlo veru 😏
@maminkadeticiek este mi poraď ako stiahnuť brucho keďže som to nikdy nepotrebovala ale vidim ze mam skusenosti 😀
Áno
Tiež som bola v udive,pretože som športovala a pri dvoch deťoch a záhrade som v kľude nebola . Ale teda je pravda ,že som bola aj veľmi závodnena , bábo 4 kilá , veľa vody plodovej , rovnako placenta .. všetko veľké 🫣 . Ešte mám 6 kíl .ale už 40 za dverami a štvrté dieťa ,tak to zas neberiem ako tragédiu . Ubehnem 5 km za 30 minút , urobím aj mužské kliky 😂 .takže hlavne ,že je kondička aspoň trochu, keďže sa aktuálne pripravujem na pretek podobný Sparťan race 🫣😂
Mala si pred otehotnrnom ploche brucho? Ak áno, môžeš sa vyhovoriť na sorbitol. Ten je osobne pre mňa brutál. Ja sim napriklad počas obeda citila, ako sa mi brucho nadúvanie- rajciniva polievka, segedin a k tomu jablkový džús 😁. Fakt nenechám, musela som rozhodnutý gombik🙈
S tým melónov je tiež dobra výhovorka. A sú také volne trika/blúzky a na spodu na gumicku. Tam sa brucho parádne stratí. Super je aj ryflova sukňa, je taka hrubšia a tiež dobre kamufluje 🙃
Skvele sú aj vzorované veci, čím divokej si rým lepšie- záujme vzor, nie brucho. Aj saty presite pod prsiami a taky nariaseny spodok (sukna) To urobí brucho koli tým záhybov, takže sa na ne automaticky vyhovoris. Aj môžeš povedať, že máš teraz minimum pohybu.
A prajem vam všetko šťastie sveta a krásne bábätko, ktoré ti o 3-4 roky bude rapotat celý deň 😍 Všetko dobré ❤️
No pri 3 tehotenstve ťažko povedať lebo vám rastie rýchlejšie bruško čo som si všimla aj keď toto môže byť kľudne z jedla.Keď ma nafúkne som ako balón, ale inak nič.
Ja mám prvé, 16tt a keby som chcela v pohode by som utajila ľudia vedia, že ma nafukuje z jedla.
Nejaké voľné šaty, väčšie tričká to zakryjú, ale myslím si, že už len chvíľu.
Ja som 4krát tehotná, ale teda druhé tehotenstvo skončilo spontánnym potratom v 12tt a mám to ako ty, som v 15tt a brucho vykuklo snáď v tom 6.-7.tt, ale akoby sa to stabilizovalo a je stále plusminus také isté. Nosím voľné šaty a zatiaľ sa ma nikto nepýtal či som tehotná, snáď to tak ešte chvíľu ostane.
@zafir01 tak ty si riadne akčná žena počúvaj.. vsetky kilečka pojdu dole jedna radost. Drzim prsty 🙂
@vanilkovazmrzka hahahah Dobry napad 🙂
@medda_beda urcite nieco voľnejšie a menej jest 🙂 a bude dobre 🙂
@kleopatra32 Juj super ja dufam ze nebudem mat nejake mega obrovské brucho teraz ze bude rychlo rast ale hlavne nech je babo v poriadku. My zeny vydrzime vsetko ♥️vela zdravicka prajem
@svetlonos ty si poklad.. neverim ze taká milá žienka ss našla na modrom koniku haha Dakujem krasne a Ano mala som ploche brucho takze toto riadne vykuka 🙂 pojdem podla tvojich rad co ss týka oblečenia 🙂
@svetlonos bodaj by tak bolo ako pises zeby sme to dotiahli do úspešného konca tentokrat a mali dúhové babatko. Trápenia bolo dost aj ked nikto nikdy nenahradí tu stratu syna.. Dakujem a prajem tiez vsetko dobre ♥️♥️♥️
Ale oni sú tu vmnohe mile, len občas nemajú svoj deň. Ja babami na sebe, keď som nás.... pi celom dni a idem písať komentár 😂 Dosť často ich rafsej zmažem.
Inak raz som mala helikoptéra a brutalnecz toho brucho nafúknuté. Kolega z DE, ktorý chodil ku nám obcas, sa má pýtal, kedy mám termín. A ja zmenená- keďže projekty moje sa ho netýkaly, sa pýtam- sa pýtam aký termín? Ze kedy robím? Až 4x som mu povedala, že nie som tehotna. Vraj co zatĺkať, to netajím a cidi to aj slepý. Tak som mu pivedala o tom helikobakterivi. No zdvihol sa a išiel sa asi hanbiť do kúta 🤣 každopádne riadne zcervenal.
V ten istý deň sme s priatelom ušli s busom z práce a staršia pani ma pustila sadnúť s usmevom, ze hádam tehotnacnebudem stáť! Ôk, sadla som si.
Keď sne vystúpili, môj priateľ hľadel na mňa ako puk, ze ci som mu to zabudla povedať 🤣 On tomu fakt uveril v tom autobuse!
Takže to by tiež mohlo zabrať 🙂
Držte sa 🥰
No či menej jesť tak primerane treba :D ja nejem skoro nič a nafúkne ma aj z jedného rožku.
Neviem či to vieš ovplyvniť.
Pozri, to, že som tehotná, som zistila prvý deň v novej práci… tiež som mala nepríjemne zážitky predtým, preto sme si povedali, že čím dlhšie o tím vieme len my dvaja, tým lepšie…nosila som kadečo, pretože takéto bruško som mala asi od začiatku… v civile som nosila rozopnutú nohavice a ďalšie blúzky.. fakt! Lenže v práci bol daný dress code, takže to už bola iná sranda. Kostým a blúzka… napriek tomu sa to darilo a zistili to asi vždy v nejakom 6.mesiaci, keď som bola hospitalizovaná a PNka prišla z gynekológie😁. Hlavne Vám obom prajem krásne tehulkovanie a veľa veľa zdravicka
@svetlonos ako ja tiez mam svoje dni ale nevypisujem iným riesim si svoje komplexy doma s mužom😀😀😀 haha no poviem ze mi zistili helikobaktera😀😀
@medda_beda asi nie.. a ked som hladná je mi zle. Tak po troske musim vzdy 🙂
@palicka jej tak dlho ste vydržali. Super.. ja sa hodím tiez na PN hned lebo šoférujem kazdy den kopec kilometrov.. momentalne to teraz nedavam. Ale zvalim to na syna ze prázdniny ze musim byt s nim doma lebo ozaj nema kto
Tak uvidime vsetko dobre prajem 🙂
Tajit jedine oblecenim 😂😂😂
@kiki68 tak tak 🙂
Radšej jedz ako keby ti malo byť zle.Viem o čom píšeš.Aj na silu niekedy jem.

Tu je môj 9 týždeň 😂 následne 6 mesiac , 7 mesiac ,a hodinu pred narodením dcéry ( v tej fialovej infantilnej košieľke 😂 )Tehotenstvo šieste ,ale rodila som tri krát predtým
Teda stvrtorodicka .
Celkovo brucho najväčšie ,aj bábätko najväčšie . Všetky mali predtým od 2900-3100 .a zrazu bum 4 kilá 😄