Druhá čiarka na teste výrazne zoslabla v 5tt
Dobrý deň , v 4tt som si robila test na ktorom vyšli zreteľné 2 čiarky čiže som nemala dôvod pochybovať o tehotenstve ,bola som si istá že som tehotná .
Dnes v 5tt som si spravila ten istý test a druhá čiarka výrazne zoslabla .
Niekde som čítala že to že druhá čiarka zoslabne je normálne ale tuším až vo vyššom štádiu tehotenstva a nie v 5 týždni .
Čo si o tom myslíte ? Som podľa vás stále tehotná ?
U lekára som ešte nebola .
Má niekto podobnú skúsenosť ?
Myslím že žiadne príznaky o ktorých by som vedela nemám .
(Fotka s modrým pozadím 4 tt)
(Druhá fotka 5 tt)
Ďakujem predom za rady 🙂
@laurikasarinkaq a mala si vtedy sex?
Lebo podla testu si mala ovulaciu vtedy, cize si ju mala posunutu - tak ti este ani menzes nemeska.
Ako dlhu mavas lutealnu fazu? -- podla toho si vyratas, kedy mas dostat menstruaciu.
@veronikaszabova Ale veď mešká 2 dni ale som chorá takze to môže byť preto či ? nie nemala som vtedy sex , sex som mala 22.11
@laurikasarinkaq pozri si na nete, co je lutealna faza. Ak mas lutealnu ( od ovulacie po menzes ) stale napriklad 14 dni ( to je len priklad! Ja neviem kolko mavas lutealnu), tak od ovulacie za 14dni mas menzes. Chapes??
Ak bol sex 22 a ovulacia 27-28, prevdepodobnost otehotnenia je velmi mala.
@veronikaszabova nemusi mat ms 14dni po ovulacii. Ovulacia moze byt aj 3dni po ms. Ja som tak mala a ms som mala ajtak kazdych 29dni.
@miriam1983 ja som udala priklad, nie ze ma ona tych 14 dni. Treba poriadne citat
@laurikasarinkaq - v prípade, že máš pravidelný cyklus, tak ti ms ešte nemeska.. Sex si mala 22.12, ovulacny si si robila 27meho,kt bol pozitívny, to znamená, že 27meho si mala ovulaciu.. Ja som napr ovulaciu mala 26teho a ms mam dostať o 6 dní, ale ja mam cyklus ako hodinky...
@rebellefleur ja ani nechapem, ako toho 27meho dosla na to, ze uz je v 4tt...
@laurikasarinkaq
Nechcem sa ta dotknut,ale dufam,ze este par mesiacov neotehotnies.Neviem kolko mas rokov,ale s tvojimi otazkami mi prides strasne hlupucka.Kazda zena by mala aspon trosku vediet ako jej telo pracuje.Zivot nie je len nechtiska lepit,vyliezt na kolik a cakat tehotenstvo.
Evidentne pre teba skola bola tabu,tak aspon o tele sa douc ,lebo ti obciansky odoberu.
@veronikaszabova - no k tomu sa radšej ani nevyjadrujem.. Aby si niekto 2tyzdne po skončení ms myslel, že je v 4tt 🙈
Bože... toto je jak pred pár dňami v poradni"odborníka" tu na mk...holka pridala test na ktorom bola potlač LH a pani Ing si to nevšimla a uistila ju o tehotenstve... žiaľ v poradni nie je možná diskusia...
@amelia000 áno existujú aj zelené - na dokonca značka IntiMed má aj modré
@laurikasarinkaq keď bola ciarka slabucka, na ovulacnom teste, tak to je test negatívny. Pozitívny bol ten prvý, vtedy bola ovulacia.ak bol styk týždeň po ovuláciu, teda vtedy, keď si mala slabunku čiaru na ovu teste, k otehotneniu takmer isto nedošlo, nebolo už čo oplodnit. Vajíčko sa uvoľnilo týždeň predtým a po 24 hodinách zaniklo. Ovulačné testy fungujú inak, ako tehotenske, na ovukacnom takmer vždy bude jemne ciarka, ale pozitívny je vtedy, keď sú cusrjy rovnaké, alebo ta testovacia je silnejšia. Tehu test stačí akokoľvek ciarka. Myslím, že treba len pozorne čítať obal a pokyny na použitie, lebo potom dochádza k takymto omylom
@laurikasarinkaq tak ked si mala pozitivny ovu test 27.12 tak ovulacia nastane o 12 az 24 hodin.Takze ovulacia tak 28.12.Lutealna faza prirataj tak 12 dni a pride ms. kedze ste vtedy nemali styk ked si mala pozitivny ovu test tak tehu asi nebudes.MS ti nemeska pride ti az okolo 9 januara podla toho aku mas dlhu lutealnu fazu.A pozor ake testy kupujes ovulacne su bezne 5 az 7 ks v baleni, tehotenske max 2 ks. LH ovulacny test HCG = tehotensky test
@81anina ďakujem pekne za vysvetlenie , už tomu rozumiem
@jaskolka ďakujem sa vysvetlenie
@laurikasarinkaq nemas zaco 😊 🍀

@veronikaszabova 27.12 som si ho robila