icon

Dva gestačné vaky a len jedna akcia srdca

Včera o 13:43

Zeny prosim povedz mi ze to nebudu dvojcata!!

Prosim som pred zrutenim psychickym.

Strana
z2
autor
Včera o 15:01
@anjelicek26

Ale kde? Ano je rozdiel dve alebo tri deti, lebo nie su v rovnakom veku... ale tie dvojicky budu rovnako stare... pojdu naraz do skolky, pojdu naraz do skoly, nestratis nikde cas ani rok navyse. Je to ako mat jedno. Ano ak budu mat rozne pohlavia, tak potrebujes izbu casom navyse, ale to je vizia ked pojdu do puberty a nie dnes. Pockaj na toho lekara o dva tyzdne a podla toho, ze si v soku chapem, ale ak pozries forum mamiciek dvojiciek, podla mna ta to az pri srdci zahreje...

@anjelicek26 nezahreje ma vobec. Ako som pisala toto bola moja nocna mora. A stale je. Neviem sa s tym zmierit. Len revem a revem. Mam chut skocit.

anonym_dd7c82
Včera o 15:01
@anonym_autor

@anjelicek26 nezahreje ma vobec. Ako som pisala toto bola moja nocna mora. A stale je. Neviem sa s tym zmierit. Len revem a revem. Mam chut skocit.

@anonym_autor zbehni ku psychiatrovi 🙏

mimi_lali
Včera o 15:03
@anonym_autor

@anonym_7683ea ovela jednoduchsie ako s tromi malymi. Som uplne zrutena, muz bez slov aj on si uvedomuje co to znamena pre nas a nasu rodinu

@anonym_autor nepíšem často v negatívnom duchu, ale tak trošku si normálna? Alebo máš 15 rokov? Načo roztahuješ nohy a chceš dieťa keď k tomu takto pristupuješ? Keď si robíš dieťa je 50% šanca že to môžu byť aj dvojičky, či to nepoznáš? Treba si zopakovať biológiu z 3.tieho ročníka? Vieš koľko žien tu nemoz a mať dieťa a ty tu ako fiflenka napíšeš že sa zrutiš lebo su to možno dvojičky? Pre mňa za mňa choď na interupciu, je to tvoje telo a nikto sa ti o deti starať nebude ale nepíš to na fórum pre ženy ktoré tu túžia mať deti, nejsom zástanca toho aby ženy nechodili na umelé prerušenie, ale z úplne iných dôvod. Treba zájsť sa pozrieť do nemocníc koľko ľudí má choré deti, možno sa potom v tebe prebudí žena a nie decko.

jaond19

@anonym_autor 2 gestacne vaky, 1 akcia srdiecka. Druhy zanikol.

anjelicek26

Ja verim, ze su to proste len hormony... my sme mali dva gestacne vaky, jednemu sa srdiecko nerozbehlo, druhemu zastalo srdiecko v 14.tyzdni...dalsieho 1,5 roka potom sa nam nedarilo, uz sme to skoro vzdali... ak ta to psychicky tazi, porozpravaj sa o tom s lekarom.

anjelicek26
Včera o 15:04
@jaond19

@anonym_autor 2 gestacne vaky, 1 akcia srdiecka. Druhy zanikol.

@jaond19 v 6..tyzdni toto este nemozes vediet naisto, vtedy len nabieha srdiecko... jedno sa mohlo uhniezdit aj 2-3 dni neskor, je to bezne.

anonym_3235c0
Včera o 15:04

Tak my cakame piate dieta a tiez som si robila srandu, ze dufam, ze nebudu dve. Prva otazka muza po kontrole bola, ci je len jedno. Som mu povedala, ze jedno. Ale v nasom kontexte by to bol uz fakt zly "for" 😅. Ale keby aj, tak co spravis? Pojdes na potrat? To snad nie!

domka222
Včera o 15:16

Tak choď teda na potrat,ale do budúcna už radšej žiadne tehotenstvo a riskovanie dvojičiek.

autor
Včera o 15:16
@anjelicek26

Ja verim, ze su to proste len hormony... my sme mali dva gestacne vaky, jednemu sa srdiecko nerozbehlo, druhemu zastalo srdiecko v 14.tyzdni...dalsieho 1,5 roka potom sa nam nedarilo, uz sme to skoro vzdali... ak ta to psychicky tazi, porozpravaj sa o tom s lekarom.

@anjelicek26 rozpravala som sa s lekarom, este som mu povedala ze mam pocit ze budu dve a on ze naozaj. A ja ci sranduje a on nie.
Pytala aom sa ho nech mi povie svoje skusenosti ci to je nromalne, aka je percentualita a nic nechcel hovorit, ze uvidime pri najblizsej kontrole ale ta je az o 20dni! Dovtedy sa doma zblaznim.

jaskolka
Včera o 15:36

Autorka,ja neviem...ale čo chces tu počuť? Uistenie,Či budú to dvojičky,alebo že nebudú určite,lebo jedno zanikne?
Čo nechápeš,že toto sa "vybrať"nedá ? Môže to pokračovať dvojičkami, môže jedno embryjko zaniknúť a áno, môžu zaniknúť obe. Nič iné ti nemôžeme povedať,ale keď takto to prezivas,tak možno budeš fakt potrebovať aj odbornú pomoc,keď by tehotenstvo pokračovalo dvojičkami.
Ono to je tak, hoci kruto povedané,nikdy nevieš,ako to bude. Môžeš mať postihnuté dieťa, môžeš potratit a môžeš aj mať viac početné tehotenstvo. S tým sa musí rátať (ale viem,že máloktorá žena s tým reálne ráta)
Teraz už nič momentálne nezmenis,bude,ako bude.

anonym_0bfd66
Včera o 15:47
@anonym_autor

@anonym_dd7c82 naozaj fakt. Nechcem byt znicena detmi. Jedno bude mat 3, a dalsie dve male doma?
Vies co to znamena? Aky budeme mat zivot? Ziadny! Vsetko sa bude tocit okolo deti, ziadne vylety prve roky proste nechcem takto zit. Len prezivat a cakat kedy vyrastu.
Znamena to kupit vacsi byt, vacsie auto atd… vela toho

@anonym_autor toto snáď nemyslíš vážne! Keď ste si nechceli zničiť zivot, tak ste nemali s mužom trtosit... neverím, že si reálna. Ďalší troll!

januska12323
Včera o 15:49

Ty len dúfaj nech máš jedno zdravé dieťa lebo s chorým by ťa už asi fakt kleplo.

mici88
Včera o 17:03

Asi by som to tiež ťažšie spracovávala a hlavne ak by som už jedno menšie dieťa mala , ale takto sa rúcať? Trošku treba mať chladnejšiu hlavu lebo sa akurát zblázniš. Ak naozaj rozmýšľaš nad potratom prehodnotila by som potom nejakú antikoncepciu a určite aj návštevu nejakého psychológa.

anonym_0b4706
Včera o 19:34

To je hrozne toto. Si zober ze su tu mamy, ako aj ja, ktore maju chore dieta, cas na seba NIKDY alebo mamicky, ktore cakaju na dietatko roky a potom zeny, ktore aj 5x potratia a ty sa ides rutit z dvojiciek..nepociem keby mas doma dve male deti. 😞

autor
Včera o 19:36
@anonym_0b4706

To je hrozne toto. Si zober ze su tu mamy, ako aj ja, ktore maju chore dieta, cas na seba NIKDY alebo mamicky, ktore cakaju na dietatko roky a potom zeny, ktore aj 5x potratia a ty sa ides rutit z dvojiciek..nepociem keby mas doma dve male deti. 😞

@anonym_0b4706 lahko sa vam to hovori, ked nie ste v mojej situacii. Len revem a revem, nemozem byt ani pri dietati. Nedavam to. Toto je ako zo zleho sna a ja dufam ze sa prebudim z toho.

maminkadeticiek
Včera o 20:02

Fakt si nemyslis,ze by si mala spomalit a nechat sibto cele prejst v pokoji hlavou?Reagujes extremne prehnane a reci ako mam chut skocit...no ako by som sa na tvojom mieste zamyslela,ci nevyhladat psychologa.

autor
Včera o 20:05
@maminkadeticiek

Fakt si nemyslis,ze by si mala spomalit a nechat sibto cele prejst v pokoji hlavou?Reagujes extremne prehnane a reci ako mam chut skocit...no ako by som sa na tvojom mieste zamyslela,ci nevyhladat psychologa.

@maminkadeticiek nemam kvoli comu vyhladat psychologa. Len preto ze nechcem dvojicky?! Nie som na to pripravena to je cele. Nezvladneme to.

anonym_dd7c82
Včera o 20:07
@anonym_autor

@maminkadeticiek nemam kvoli comu vyhladat psychologa. Len preto ze nechcem dvojicky?! Nie som na to pripravena to je cele. Nezvladneme to.

@anonym_autor tu nejde o to že ty dvojky nechceš, ide o to že ty chceš skočiť, sa psychicky rúsáš, ty reveš v podstate kvôli blbosti. Áno vyhľadaj psychológa psychiatra lebo toto nie je normálne. Vziať si život kvôli dvojkám 🤦‍♀️

autor
Včera o 20:11
@anonym_dd7c82

@anonym_autor tu nejde o to že ty dvojky nechceš, ide o to že ty chceš skočiť, sa psychicky rúsáš, ty reveš v podstate kvôli blbosti. Áno vyhľadaj psychológa psychiatra lebo toto nie je normálne. Vziať si život kvôli dvojkám 🤦‍♀️

@anonym_dd7c82 nevzala by som si zivot, to je obrazne povedane ale to ze mam chut skocit je naozaj pravda. A vsetko to ostatne. Samozrejme ze to neurobim

maminkadeticiek
Včera o 20:20
@anonym_autor

@anonym_autor No a teraz urobis co ak ano.Ist na potrat je sila.Ale ist na potrat s dvojickami tak to je no...

maryetta
Včera o 20:22

Mozes skocit. K lekarovi. Na kavu bars kde....
kazdopadne sa ukludni lebo toto nikomu u vas doma nepomaha.
Este ani nevies co s tym druhym prazdnym bude ale ty panika akoby si cakala po troch detoch trojicky. Toto je ozaj vysmech maminam co maju doma dvojicky alebo aj viac ....
okej. Je to sok. Je to nieco s cim si neratala. Mozno si si privolala. Nevies ako to dopadne. Hlavne sa ozaj upokoj. Lebo ani to narodene dieta ani to co uz aktivitu srdiecka ma za toto nemozu.....

anonym_dd7c82
Včera o 20:34
@anonym_autor

@anonym_dd7c82 nevzala by som si zivot, to je obrazne povedane ale to ze mam chut skocit je naozaj pravda. A vsetko to ostatne. Samozrejme ze to neurobim

@anonym_autor koľko máš rokov?

autor
Včera o 20:35
@anonym_dd7c82

@anonym_autor koľko máš rokov?

@anonym_dd7c82 davno po 30tke

anonym_dd7c82
Včera o 20:36
@anonym_autor

@anonym_dd7c82 davno po 30tke

@anonym_autor a 30 r žena sa takto správa? Áno? Daj si facku a vzchop sa. Nie si pubertáčka. Máš dieťa ktoré potrebuje psychicky silnú matku a nie psychicky vrack

autor
Včera o 20:37
@anonym_dd7c82

@anonym_autor a 30 r žena sa takto správa? Áno? Daj si facku a vzchop sa. Nie si pubertáčka. Máš dieťa ktoré potrebuje psychicky silnú matku a nie psychicky vrack

@anonym_dd7c82 bohuzial sprava, ked toho coho som sa najviac bala sa stalo skutocnostou.

ns994
Včera o 20:53

Tak sa hlavne daj do kludu. Ten stres nicomu neprospieva. Ani dr ti nevie povedat ako to bude a ani my nie. Je to proste 50na 50. Je skoro treba pockat. Znamej to skoncilo tak, ze mali byt dvojicky a je len jedno. Druhe zaniklo nakoniec. Ale to neznamena, ze to tak budes mat aj ty. Proste to su veci, ktore nik nevie. Mas doma dieta, ktore ta potrebuje tak hlavu hore. Ja chapem, ze to je necakane, ze sa bojis. Ono je to z casti aj normalne mat predtym respekt. Ale tak zial no. Ak sexujem a chcem dieta tak treba ratat s tym, ze neviem co to bude a kolko... staci si pozriet mamu stvorciat. Rovno na supu 4 deti. Styri. Proste zivot zariadil...
Ak nevydrzis 20 dni tak sa u ineho objednaj skorej a zaplat si to 🤷‍♀️ mozno ti bude vediet povedat 🤷‍♀️

Strana
z2