icon

Dva gestačné vaky a len jedna akcia srdca

20. jan 2026

Zeny prosim povedz mi ze to nebudu dvojcata!!

Prosim som pred zrutenim psychickym.

Strana
z3
anonym_68259d
21. jan 2026

@anonym_autor mame v rodine dvojičky a ked som 3 x otehotnela hovorím si jemine len nie dve naraz ...ale ak by to tak bolo viesco tešila by som sa ako ozaj by to bolo ťažké ale naša suseda ver never mala 4 x dvojičky a vsetko dievčatá 🤣 este nevesaj hlavu

anonym_282fee
21. jan 2026
@anonym_autor

@maminkadeticiek nemam kvoli comu vyhladat psychologa. Len preto ze nechcem dvojicky?! Nie som na to pripravena to je cele. Nezvladneme to.

@anonym_autor Ale jasné, že zvládnete! ... Hneď by som sa s Tebou vymenila, 4 roky túžim po bábätku ...

autor
21. jan 2026
@anonym_282fee

@anonym_autor Ale jasné, že zvládnete! ... Hneď by som sa s Tebou vymenila, 4 roky túžim po bábätku ...

@anonym_282fee nezvladneme, necitime sa na to ani jeden. jedno male dieta mame doma. vsetko by islo na ukor neho. proste nie. ja stale verim, ze sa lekar pomylil.

anonym_dd7c82
21. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_282fee nezvladneme, necitime sa na to ani jeden. jedno male dieta mame doma. vsetko by islo na ukor neho. proste nie. ja stale verim, ze sa lekar pomylil.

@anonym_autor ešte furt riešišite? Obaja ste mali dávno sedieť u psychiatra

anonym_da6820
21. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ale vždy musíš rátať, že môžu byť dve. Tiež som v jednom tehotenstve čakala dvojičky, jedno odumrelo, druhé ostalo, no napokon sme prišli aj o to.
A keby nemáte čo do úst , tak ostante pri jednom

anonym_cbfb1d
21. jan 2026
@anonym_autor

@anjelicek26 rozpravala som sa s lekarom, este som mu povedala ze mam pocit ze budu dve a on ze naozaj. A ja ci sranduje a on nie.
Pytala aom sa ho nech mi povie svoje skusenosti ci to je nromalne, aka je percentualita a nic nechcel hovorit, ze uvidime pri najblizsej kontrole ale ta je az o 20dni! Dovtedy sa doma zblaznim.

@anonym_autor mozes ist aj na zákrok- selektívna fetálna redukcia, kde sa viacplodova tehotnost zredukuje na "zelaný " stav... nerobia to vsade, ale da sa... tvoje myslienkove pochody sice nedokazem uplne spracovat, ale ty musis najlepsie vediet co a ako...

marshellina
21. jan 2026
@anonym_autor

vsetky ma tu moralizujete ale ak by som zalozila temu ze nemam co do ust, vsetky by ste vykrikovali naco som si robila deti.

@anonym_autor ale nepíšete o tom ze na to nemáte ale ze to nezvládnete a nechcete.. a verte, ze zvládnete, keď vám to boh doprial.

anonym_282fee
21. jan 2026
@marshellina

@anonym_autor ale nepíšete o tom ze na to nemáte ale ze to nezvládnete a nechcete.. a verte, ze zvládnete, keď vám to boh doprial.

@marshellina, @anonym_autor Čítala som, že Boh nedáva dieťa preto, aby sa ním niečo pokazilo a myslím, že je to pravda. Mám mentálne postihnutého súrodenca - mojim rodičom to veľmi pomohlo vo vzťahu, aj celej našej rodine.

sisska96
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_dd7c82 naozaj fakt. Nechcem byt znicena detmi. Jedno bude mat 3, a dalsie dve male doma?
Vies co to znamena? Aky budeme mat zivot? Ziadny! Vsetko sa bude tocit okolo deti, ziadne vylety prve roky proste nechcem takto zit. Len prezivat a cakat kedy vyrastu.
Znamena to kupit vacsi byt, vacsie auto atd… vela toho

@anonym_autor načo sexuješ ak nevieš znášať následky. Choď na sterilizáciu a budeš mať pokoj aj okolie

marshellina
9. feb 2026
@anonym_282fee

@marshellina, @anonym_autor Čítala som, že Boh nedáva dieťa preto, aby sa ním niečo pokazilo a myslím, že je to pravda. Mám mentálne postihnutého súrodenca - mojim rodičom to veľmi pomohlo vo vzťahu, aj celej našej rodine.

@anonym_282fee áno presne tak 🙏🏻 ja keď som potratila a stále som sa pýtala prečo , som neskôr pochopila. Zmenila som nejaké veci vo svojom živote a hneď slm otehotnela a mala nemá ani 2 roky a čakám ďalšie a je to najkrajší pocit ❤️

anonym_7a4a5c
13. feb 2026

😵Ako vám to nakoniec dopadlo?

anonym_6e6690
5. mar 2026

@anonym_autor ako ste dopadli? Ja som to mala tak isto, dva žĺtkove vaky, jedno embryo sa už dalo namerať a druhé nebolo ani vidieť, len náznak. Vyzeralo to, že bol začiatok druhého plodu a zaniká. O jeden deň neskôr (!!!) som bola u inej lekárky a druhé embryo namerala presne a obe mali akciu srdca. Veci sa menia rýchlo, podľa mňa ide aj o presnost zobrazenia. Tiež sme v šoku, veľkom, ale musíme to spracovať no.

Strana
z3