icon

Dvojitá maternica v 10 týždni

stupel181
25. sep 2012

Ahojte, dnes som bola u gynekologa som v 10tom tyzdni ale mam dve maternice, ma to niektora z Vás?

Strana
z2
minkaa
6. máj 2015

@liligreg ahoj tak uz to mam za sebou ...bola to sekcia ale dopomohli k tomu aj nedobre monitory pre ktore si ma nechali v nemocnici a nakoniec sa rozhodli to ukoncit :D mam prekrasne dievcatko Sofinku a je zdravucka to je hlavne.dakujem ze ste mi drzali palce 🙂 🙂 🙂 🙂

@luta13

liligreg
6. máj 2015

@minkaa tak super, vsetko je ok, dufam, ze malinka len samu radost bude robit

luta13
7. máj 2015

@minkaa ahoj, tak srdecne gratulujem!!!...uz som len cakala, kedy sa ozves...tesim sa s Tebou, ze ste obe v poriadku...Vela zdravicka prajem obidvom...uzivaj si princeznicku...papa 🙂

luta13
7. máj 2015

@minkaa a ked budes mat naladu a budes chciet, hod si do fotoblogu nejake fotecky malinkej, nech vidime aka je krasna!...😉

minkaa
11. máj 2015

@liligreg
@luta13 dakujem vam velmi pekne .....a prajem aj ja vam len vsetko to naj.hlavne zdravie a usmevy na tvarach 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

andrijka
30. nov 2016

Ahojte, rada by som sa informovala ci niektorá viete odporučiť gynekológa v BA ktorý sa má skúsenosti s pacientakmi s davojitou maternicou, ideálne niejaký odborník...🙂 zatial len plánujeme ... ale rada by som šla na preventívne vyšerenie... dvojitu maternicu mi zistili pred 8 rokmi a to v jednom malom okresnom mestečku... tak predsa len bz som rda aj za niekým skúsenejším 🙂 Kontak mi kludne napíste do sukromnej správy.. budem Vám velmi vďačná za každe meno 🙂

Strana
z2