icon

Gestačný vak meria 16 mm a nie je vidieť plod. Mám sa obávať?

jaja102
12. apr 2014

Ahojte dievčatá.bola som u svojho gyn. lebo som mala pozit.test.urobil mi sono a povedal,že gestačný vak meria 166mm t.j. tehotenstvo 6+2tt ale nebolo v ňom vôbec nič vidno.už som to raz zažila,že rastol len vak,a v nom nič,mám sa obávať,že to skončí rovnako?môj dr.povedal,že ešte nemuselo byť vidno,že nemam stresovať,no to sa nedá,ked som tým už raz prešla....zažili ste niečo podobné ale s happy endom?

henika32
13. apr 2014

mala som to už dvakrát. Vak bol a dnu nic a následne som absolvovala kyret. cca v tom siestom týždni. odporučili mi hematologicke vyšetrenie a genetiku.Nechcem ta znepokojovat, ja som ti popisala moj pripad.takto som dopadla ja.na hemat. som už objednaná, tak uvidime, ale pokusame sa dalej.

ludka140281
13. apr 2014

poznám to,:(aj mne takto ukončili tehotenstvo v 9tt kyretom.......................ale bud silná,nevzdávaj sa následne som sa liečila na hematologii a dalšie tehotenstvo dopadlo zdravou dcerkou( po troch kyretoch) 🙂 držím prsty,možno u teba to bude iné(toto bol len môj popis) ale lekár ti povie viac

sjuzan77
13. apr 2014

Zazila som to pred 2 tyzdnami, isla som na sono v 6+3 tt, ale doktor nasiel prazdny vak. Dal mi kontrolu o tyzden a uz bol plodik s bijucim srdieckom. Drzim palce, nech je to aj tvoj pripad 😉

melisa17
13. apr 2014

Ja som presne v rovnakej situacii, bola som na sone v 6tt+5d a doktor mi povedal, že vidí len vak, aj mi to ukázal, bola tam taká malá omrvina, to povedal, že by mal byť plod, ale zatiaľ nie je. Kázal mi prísť o týždeň a že ak tam nebude, tak je zle a musím ísť na kyretáž. Som v koncoch, neviem sa na nič sústrediť, keďže kyretáž mám čerstvo za sebou (v decembri) bojím sa, aby to nedopadlo rovnako...
Môj gestačný vak mal v stredu 25mm čo zodpovedalo 7tt, ale v ňom nič len malá bodka...

anawi
14. apr 2014

ahoj, zazila som to nedavno. Isla som k dr. s krvacanim, bola som 6tt+2 a prazdny vak. Poslali ma do nemocnice, tam dalsie sono, povedali mi ze je to potrat, ale ze pre istotu este pockame a mala som prist o 3 dni uz aj s vecami. Prisla som tam bola som 6tt+5 a na sone drobcek aj so srdieckom 🙂 Nasadili mi Dupasthon, krvacanie prestalo hned v ten den, spinenie po tyzdni. Vsetko je v poriadku a rastieme dalej 🙂 Takze nestresuj a drzim palce 😉

martenka32
19. máj 2015

ja som bola včera na ult a tiež mi povedal, že za 10 dní od poslednej kontroly narástol málo gestačný vak. Z 9 mm na 14 mm. a nič v ňom vidieť nebolo. Urobil mi odbery na hcg z krvi a hodnoty mám v norme na 6 týždeň. ďalšia kontrola teraz v piatok, tak uvidím či tam už niečo bude vidieť. Ale veľmi sa obávam.

ludkaj100
15. jún 2016

Ahoj melisa17, ako si dopadla?

lalia87
15. jún 2016

Ja som bola min.tyz.v stredu,ges.vak mal 21mm a v nom bol zarodocny tercik. Bola som vtedy 6+2. Zajtra idem znova,tak som zvedava

nikalivi1206
17. jún 2016

V 7+2tt ges. Vak 17mm a plod nikde ale doktor povedal ze sa nič nedeje a na kontrolu o mesiac. Čiže tento pondelok.

gabuska7
12. mar 2022

@martenka32 ahojky.sice uz roky stara diskusia,ale chcem sa opytat,ako si nakoniec dopadla.vdaka

gabuska7
12. mar 2022

@nikalivi1206 ahooj.sice uz roky stara diskusia,ale ako ste nakoniec dopadli?vdaka

gabuska7
12. mar 2022

@jaja102 ahojky.reagujem sice po rokoch,ale teraz som nasla tuto diskusiu.Ako ste nakoniec dopadli?verim,ze so stastnym koncom

martenka32
14. mar 2022

@gabuska7 nuž nedopadlo to vtedy dobre. V tom vaku totiž nebol žiadny plod. Takže som musela ísť na čistenie maternice. Ale od vtedy už mám dvoch chlapcov. Jeden v 2017 a druhy 2021

gabuska7
15. mar 2022

@martenka32 blahozelam ku chlapcom,ze sa to nakoniec podarilo.Bohuzial,aj u mna to bol prazdny vak a dnes kyretaz 😢😢😢

nika_val
15. mar 2022

V 6tt som tiež mala prázdny gestačný vak. O 2tyždne na kontrole už bolo vidno plod aj srdiečko, no bohužial o ďalší týždeň na to to bolo potrat..😥
O par dní na to krvácanie a kyret