Gestačný vak meria 16 mm a nie je vidieť plod. Mám sa obávať?
Ahojte dievčatá.bola som u svojho gyn. lebo som mala pozit.test.urobil mi sono a povedal,že gestačný vak meria 166mm t.j. tehotenstvo 6+2tt ale nebolo v ňom vôbec nič vidno.už som to raz zažila,že rastol len vak,a v nom nič,mám sa obávať,že to skončí rovnako?môj dr.povedal,že ešte nemuselo byť vidno,že nemam stresovať,no to sa nedá,ked som tým už raz prešla....zažili ste niečo podobné ale s happy endom?
poznám to,:(aj mne takto ukončili tehotenstvo v 9tt kyretom.......................ale bud silná,nevzdávaj sa následne som sa liečila na hematologii a dalšie tehotenstvo dopadlo zdravou dcerkou( po troch kyretoch) 🙂 držím prsty,možno u teba to bude iné(toto bol len môj popis) ale lekár ti povie viac
Zazila som to pred 2 tyzdnami, isla som na sono v 6+3 tt, ale doktor nasiel prazdny vak. Dal mi kontrolu o tyzden a uz bol plodik s bijucim srdieckom. Drzim palce, nech je to aj tvoj pripad 😉
Ja som presne v rovnakej situacii, bola som na sone v 6tt+5d a doktor mi povedal, že vidí len vak, aj mi to ukázal, bola tam taká malá omrvina, to povedal, že by mal byť plod, ale zatiaľ nie je. Kázal mi prísť o týždeň a že ak tam nebude, tak je zle a musím ísť na kyretáž. Som v koncoch, neviem sa na nič sústrediť, keďže kyretáž mám čerstvo za sebou (v decembri) bojím sa, aby to nedopadlo rovnako...
Môj gestačný vak mal v stredu 25mm čo zodpovedalo 7tt, ale v ňom nič len malá bodka...
ahoj, zazila som to nedavno. Isla som k dr. s krvacanim, bola som 6tt+2 a prazdny vak. Poslali ma do nemocnice, tam dalsie sono, povedali mi ze je to potrat, ale ze pre istotu este pockame a mala som prist o 3 dni uz aj s vecami. Prisla som tam bola som 6tt+5 a na sone drobcek aj so srdieckom 🙂 Nasadili mi Dupasthon, krvacanie prestalo hned v ten den, spinenie po tyzdni. Vsetko je v poriadku a rastieme dalej 🙂 Takze nestresuj a drzim palce 😉
ja som bola včera na ult a tiež mi povedal, že za 10 dní od poslednej kontroly narástol málo gestačný vak. Z 9 mm na 14 mm. a nič v ňom vidieť nebolo. Urobil mi odbery na hcg z krvi a hodnoty mám v norme na 6 týždeň. ďalšia kontrola teraz v piatok, tak uvidím či tam už niečo bude vidieť. Ale veľmi sa obávam.
Ahoj melisa17, ako si dopadla?
Ja som bola min.tyz.v stredu,ges.vak mal 21mm a v nom bol zarodocny tercik. Bola som vtedy 6+2. Zajtra idem znova,tak som zvedava
V 7+2tt ges. Vak 17mm a plod nikde ale doktor povedal ze sa nič nedeje a na kontrolu o mesiac. Čiže tento pondelok.
@martenka32 ahojky.sice uz roky stara diskusia,ale chcem sa opytat,ako si nakoniec dopadla.vdaka
@nikalivi1206 ahooj.sice uz roky stara diskusia,ale ako ste nakoniec dopadli?vdaka
@gabuska7 nuž nedopadlo to vtedy dobre. V tom vaku totiž nebol žiadny plod. Takže som musela ísť na čistenie maternice. Ale od vtedy už mám dvoch chlapcov. Jeden v 2017 a druhy 2021
@martenka32 blahozelam ku chlapcom,ze sa to nakoniec podarilo.Bohuzial,aj u mna to bol prazdny vak a dnes kyretaz 😢😢😢
V 6tt som tiež mala prázdny gestačný vak. O 2tyždne na kontrole už bolo vidno plod aj srdiečko, no bohužial o ďalší týždeň na to to bolo potrat..😥
O par dní na to krvácanie a kyret

mala som to už dvakrát. Vak bol a dnu nic a následne som absolvovala kyret. cca v tom siestom týždni. odporučili mi hematologicke vyšetrenie a genetiku.Nechcem ta znepokojovat, ja som ti popisala moj pripad.takto som dopadla ja.na hemat. som už objednaná, tak uvidime, ale pokusame sa dalej.